Appka Dr. Max
Natrafila som na novu appku, zaujimalo by ma, ci ju uz niekto z vas pouziva a ako sa vam pozdava?Lebo ja napriklad dost casto objednavam z pohodlia domova, vacsinou sa mi nechce nikam chodit, takze pre mna by to bolo velmi prakticke. Mate s nou skusenost? Oplati sa ju vobec stahovat?
akože áno, snažia sa väčšinou prispôsobovať pre oba typy, ale tak nie zakaždým sa podarí, no :D s touto apkou som ale problém žiadny nemala, tak neviem. skúšala si ju vlastne už nájsť? ono to niekedy môže zblbnúť, aj keď nemáš napríklad najnovšiu aktualizáciu v mobile. keď si ju nainštaluješ, tak potom by ti ju nájsť malo.
No mne sa zase vyplatila tato lekaren. Inde uz ozaj nenakupujem. Pride mi to zbytocne hladat inde, ked viem, ze tu mam najvyhodnejsie.
@oila vazne? ja tuto lekaren napriklad ani v mojom okoli nemam, takze neviem vobec ako to tu funguje. ale rozhodne by som skusila, lebo od viacerych tak pocuvam, ze je to vyhodnejsie tu velakrat ako inde.
No ja momentálne už akosi ani nestíham lieky dokupovať. Stále sme chorí, to už ani pravda nie je, už nevládzem ozaj. Toľké peniaze, čo som minula na lieky od minulej jesene, to som neminula ani za posledných 5 rokov :D Ale zatiaľ som nekupovala tu. Dobre vedieť.
My nakupujeme cela rodina iba tu.
Dlho som si hovorila, ze je fakt skoda, ze nemam blizko ziadnu lekaren, ale teraz si zacinam uvedomovat, ze je to uplne jedno, kedze viem objednavat z netu :D
nakupovali ste uz odtialto aj kozmetiku? ani neviem, ze odkial uz kupovat, potrebujem najst taku, co by mi vyhovovala.
ja zvyknem kupovavat z roznych stranok, vcera som pozerala aj tu, tiez skusam rozne produkty, lebo aj tie, co sa mi osvedcili, tak uz ich neviem zohnat a podobne. no niekedy fakt trva, kym najdes tie prave pre teba.
Priznam sa, ze ja uz som viackrat objednavala, a teda nielen kozmetiku. Teraz popravde len objednavam, ja uz takmer po obchodoch ani nechodim. Asi ozaj len potraviny, inak nic🙂 Nechce sa mi, naco. A do drogerii uz vobec nie. Predtym som rada chodievala, ale uz ma to akosi omrzelo, neviem. To mnozstvo ludi vsade zakazdym ma proste hrozne odradza.
@leangela kupovala som ho mamine pod stromcek, odvtedy ho pouziva a pochvaluje si. akoze ona je z tych, ktore maju fakt milion druhov kremov doma, neustale skusa nove a nove produkty, ale tento konkretne sa jej dost pozdava.
a na co je konkretne dobry tento krem ak sa teda mozem spytat?
@baska_nice je to taky upokojujuci krem na prevazne suchu pokozku. pouzivala som, nakolko som tiez mavala s tymto problem.
ja takisto zvyknem tu nakupovat a pomerne casto, ale priznam sa, ze kozmetiku som este neskusala odtialto objednavat. pojdem popozerat, uz davno som si pre seba nic takto nekupila, patrilo by sa mysliet trosicku aj na seba, no nie? :D ani pod stromcek som si sama sebe nic nedopriala, tak to idem napravit :D aj nejaky dobry makeup tam najdem?mate skusenost?
Tak kazdemu pravdepodobne bude vyhovovat iny makeup. Niekto pouziva len krycie kremy, mne osobne by to asi nestacilo, ale tak kazda sme ina :D Mne napriklad fakt ze trvalo, kym som nasla taky uplne idealny, ktory mi vyhovuje a nevyzera na ksichte umelo.
@slapina tak to ja zase som odjakziva byvala taka, ze som nevysla bez omietky ani na dvor :D ale tak poucila som sa, kazdy mal nejake chybicky pocas puberty :D teraz sa snazim akoze dost starat o plet, je to viac ako potrebne podla mna. aj si davam take ze aspon jeden tyzden v mesiaci bez makeupu ako taku "ocistu".
tak podla mna to ani dobre nie je. asi pouzivas nejake kremy aj, ci?
@aaadkaaa ja tiež cez net a mám to lacnejšie ako priamo v predajni. Myslím že appku ani netreba
dcéra si tam občas kúpi krém. Cez net víde aj o 7 eur lacnejšie ako na predajni
@kvetinka75 tiez si myslim, ze sa viacej oplati cez internet, uz sa mi to osvedcilo velakrat, tu takisto :D nechapem, preco robia take neskutocne velke rozdiely. ale kazdopadne, je to dobre pre nas :D
@kvetinka75 a mne to ide normalne, nakupujem len cez aplikaciu priamo, vobec ma to nepresmeruje na stranku.
vcera som kupovala krmivo, tak mi napadlo spravit screen :D
@silvia_pekna to asi nemalo patriť mne 🙂.
@kvetinka75 to bolo nechtiac, prepac🙂 ale uz sa to tu riesilo, ze sa neda nejak kupovat cez appku, lebo to presmeruje automaticky na ich stranku🙂
@silvia_pekna aj mne to ide v pohodke, tiez som to zachytila, ale nechapem preco to niekomu otvori tak a niekomu uplne normalne. ked uz som tu, tak sa spytam. s tymto cbd olejom nahodou skusenosti niekto mate?funguje?

@mirka_a_hrasok ale tak podla mna teraz uz tak funguju vsetky aplikacie. nemala som problem najst na oboch. ja mam iphone, ale pisali tu aj baby, ze funguje aj ja uplne v pohodke.