Appka Dr. Max
Natrafila som na novu appku, zaujimalo by ma, ci ju uz niekto z vas pouziva a ako sa vam pozdava?Lebo ja napriklad dost casto objednavam z pohodlia domova, vacsinou sa mi nechce nikam chodit, takze pre mna by to bolo velmi prakticke. Mate s nou skusenost? Oplati sa ju vobec stahovat?
@zanettsur Ja by som potrebovala nejakým spôsobom vyriešiť môj spánok. Myslíte, že CBD by mohlo pomôcť? Tento je konkrétne asi z DR. Max, však? Akože ja viem, že by bolo treba upraviť viacero vecí, aby sa mi ten spánok nejakým spôsobom zlepšil, ale niekde začať musím, toto mi príde ako fajn nápad. Máte skúsenosť?
@lobic a nepomaha to aj na bolest hlavy napriklad? nieco take som zachytila, to by mohlo pomoct, ci?
tiez som skusila cbd z Dr.Max, mala som problemy so spankom, no a odkedy si ho zvyknem takto davat pred spanim, vyspim sa konecne dobre. lebo taky spanok, aky som mala ja, to neprajem nikomu :D
Ja zase musím povedať, že odkedy beriem vitamíny (predtým som vôbec nebrala, ale manžel ma zhučal, odvtedy si dávam aj ja pravidelne, on berie celý život niečo :D), no a celkovo sa cítim dobre, bývala som častejšie chorá, teraz sa fakt držím už dlhšiu dobu, musím si zaklopať. No ale chcem tým povedať, že takisto som bývala stále unavená, teraz som si istá, že to bolo nedostatkom vitamínov.
@oomina tak vacsina vitaminov sa berie tak, ze uplne postacuje jedna tableta denne, ale pri kazdom druhu to mas podla mna inak. ak je slabsi (obsahuje mensi pocet jednotiek), tak kludne aj dva. detom istotne staci jedna🙂 kazdopadne vies ako sa hovori - vsetkeho vela skodi alebo vsetko s mierou.
davate aj detom nieco na imunitu ci sa snazite takto, aby mali vsetko potrebne z potravin? lebo akoze budme uprimni, nie je to zakazdym jednoduche :D
ja davam mojej tieto, skusala som uz kadeco, popravde, ale pokial tie vitaminy nemali tvar nejakeho predmetu, tak to nechcela ani za svet dat do pusy :D nastastie sa mi podarilo najst akesi lietadielka, ci co to vlastne je :D takze uz nas maju celkom uspech, comu sa fakt tesim. samozrejme, ze sa snazim, aby mala pestru stravu, to je jasne, vitaminy nestacia, ale je to fajn doplnok.
Tak moj bude mat tento rok sest, ale zatial nic taketo nepapa, ale zacinam zvazovat, ze by to bolo mozno aj fajn ako taka prevencia. Papava ovocie, zeleninu, to ano, ale tiez nie uplne kazdy den.
Mňa by zase zaujímali vitamíny skôr pre dospelých, že aké beriete? Teraz je to také aktuálne asi všade, obdobie na chorôbky a prechladnutia ako vyšité :D Či nezvyknete brať nič na posilnenie imunity?
@lujziana44 Tiez hladam momentalne nejake, co stoji za to kupit, lebo doteraz som brala take, ktorych ucinok som teda absolutne nepostrehla, tak neviem, ci je chyba vo mne alebo v tych vitaminoch :D Kazdopadne si myslim, ze asi zalezi aj od znacky, pre aku sa clovek rozhodne, lebo nie kazde su uplne super, co som uz zistila :D
Používate aj aplikáciu či len čisto z internetovej stránky objednávate?
presne tak, celkovo je to také prehľadnejšie, viac sa tomu rozumiem v tej appke. ale to, že si viem pozrieť, či má aktuálne najbližšia lekáreň k dispozícii liek, ktorý momentálne potrebujem, tak to je pecka, s tým som sa doteraz ešte nestretla, takže super. to je veľká pomoc podľa mňa.
odporucte nejaky ucinny deodorant odtialto🙂 ja mam pocit, ze odkedy som porodila, tak sa potim mnohonasobne viac :D
@zavana akoze das si ho len rano a vydrzi ti fakt ze cely den? potrebovala by som konecne taky, ktory je ucinny aj pri nejakej narocnejsej fyzickej aktivite, lebo doteraz ma vsetky predchadzajuce, ktore som vyskusala, sklamali. nemyslela som, ze najst poriadny deodorant je taky problem :D
@silvia_pekna Vyskusaj tento, co je vyssie, tiez ho mam a super. Akoze ja chapem, ze kazdemu moze vyhovovat nieco ine, ale mohol by zabrat aj tebe. Minimalne na nas dve funguje :D
mne v aplikacii zase vyskocila daka zlava a ja teda zlavam viem len tazko odolavat, takze idem zase volaco pozriet :D co sa tam take oplati aktualne? nepozerali ste?
ja by som momentalne potrebovala tablety do umyvacky, toto je fakt taka vec, ktoru zakazdym riesim na poslednu chvilu, casto sa mi stava, ze na to zabudam, nepolepsim sa v tomto asi :D
@hacula1816 ano, videla som tam tablety akurat v akcii. no toto je presne taka vec, ktoru musim takisto riesit dopredu, lebo na to absolutne nemyslim :D proste je milion inych veci, ktore treba riesit, takze tiez som v tomto lajdacka, neboj sa :D ale pozri tu, planujem objednat tiez.

Ja osobne som ho uzivala kvoli mojej permanentnej unave a dost mi pomohol. vyskusaj jednoznacne, viacero ludi ma dobre skusenosti, nielen ja🙂