icon

Appka Dr. Max

leangela
13. okt 2022

Natrafila som na novu appku, zaujimalo by ma, ci ju uz niekto z vas pouziva a ako sa vam pozdava?Lebo ja napriklad dost casto objednavam z pohodlia domova, vacsinou sa mi nechce nikam chodit, takze pre mna by to bolo velmi prakticke. Mate s nou skusenost? Oplati sa ju vobec stahovat?

janikk54
3. feb 2023

@andreja13 a co sa ti porobilo? na co je to vlastne dobre? chapem, ze ti to nejak upokojuje zaludok zrejme, ale tak zatial som take nieco este nepotrebovala, nastastie :D ale dobre vediet do buducna jednoznacne🙂

lujziana44
6. feb 2023

Ja momentálne takto a vidím to fakt na dlhodobo. 🙄 Zatiaľ sa tej nádchy absolútne neviem zbaviť.

xeonela
6. feb 2023

@lujziana44 tak tento konkretne pomohol aj mne :D proste das si ho dva/trikrat denne a o nadche ani nevies, takze za mna super. ja nadchu fakt neznasam uplne zo vsetkeho najviac :D strasne ma irituje plny nos, by si neverila :D

uhgara
6. feb 2023

@xeonela no ja osobne som teda doteraz nepouzivala vobec tieto spreje ani nic podobne, ale ak to skutocne urychluje liecbu, tak uvazujem, ze skocim do lekarne a vyskusam.

andreja13
7. feb 2023

@uhgara Tak ja osobne si myslim, ze si treba pomoct, ved nech sa ti ulavi co mozno najrychlejsie. Naco sa mas trapit s plnym nosom, ked nemusis, mna to takisto obtazuje a myslim si, ze nie som sama :D

natassa2
7. feb 2023

@lujziana44 Kolko vlastne stoji v DR. MAX? Taketo veci sa snazim kupovat zakazdym co mozno najlacnejsie :D

sisulia
7. feb 2023

@natassa2 Kupovala som tiez zhodou okolnosti minuly tyzden :D To asi kazdy momentalne sopli alebo co, mi to tak pride :D No a dala som za ten sprej nejake 3 eura, co mi nepride az taka horibilna suma, inde stal viac. Taktiez som z tych, co neradi investuju vela do takychto veci.

mon2523
8. feb 2023

Toto som zbadala v reklame. Uzival toto niekto?😀 Pomaha to?

mirka_a_hrasok
8. feb 2023

@mon2523 Fajn cena, uz som ho videla aj drahsie inak. Asi raz som ho mala, ale davnejsie a viem, ze zabral.

uhgara
8. feb 2023

odporucam, mne nic ine nezabralo rychlejsie ako toto. myslim si, ze kazdy oceni, ked sa mu skrati dlzka liecby hrdla, ja to neznasam uplne najviac zo vsetkeho :D ani teplota mi tak nevadi ako toto.

bert22
9. feb 2023

@uhgara tak hlavne, ze to pomoze, neskusala som este, ale kedze na mna momentalne nieco lezie, tak to budem zrejme potrebovat. este je za tu cenu?

danalop
9. feb 2023

@bert22 Je tam aj uvedený dátum, dokedy tá akcia platí🙂 Ale tak je to tam napísané veľmi drobným písmom, čiže celkom aj chápem, že si si to proste nevšimla :D Nevadí. Každopádne akciu ešte stíhaš :D

martinellacka
9. feb 2023

Objednavate casto z Maxu? Ake su tam ceny? Nemam akosi prehlad takto v internetovych lekarnach.

lea202
10. feb 2023

@martinellacka Ja zvyknem objednávať, tu som zatiaľ zakaždým naďabila na najlepšie ceny zo všetkých online lekární. Predtým som vôbec neobjednávala takto, ale osvedčilo sa mi to.

babina_33
10. feb 2023

Ja napriklad nechapem ako je mozne, ze niektorym ludom ta appka nejde, pretoze mne funguje uplne v pohodicke, som rada, ze som ju objavila :D Nemam vela aplikacii v telefone, mala som ich predtym tolko, ze mi telefon uz blbol normalne, tak som to zredukovala, ale tuto si nechavam :D

balaskovae
10. feb 2023

@babina_33 takych ludi, ktori vkuse objednavaju to tesi jednoznacne, to je fakt :D

natassa2
13. feb 2023

Ked objednavate z Dr. Max, kolko zvyknete mat postovne? To maju stale nejak nastavene jednotne alebo?

baska_nice
13. feb 2023

@natassa2 no teraz uz takmer vsetci funguju cez Packetu, dr. max nevynimajuc, cize to postovne je nastavene a nemeni sa🙂 za mna super, ale vies si to vyzdvihnut aj osobne, v takom pripade to mas zadarmo logicky🙂 to je uplne na tebe.

zavana
13. feb 2023

@baska_nice no je to riadne prakticke, to je fakt🙂 som rada, ze to takto spravili. ja skor preferujem to osobne vyzdvihnutie, ale packetu mam tiez dost blizko, takze som s tym uplne v pohode.

sandra_kul
14. feb 2023

takéto niečo ste nekupovali niekto? na čo je vlastne dobrý vitamín E?

petko81
14. feb 2023

@humajnicek áno dá

nikky6
14. feb 2023

@sandra_kul tak vitamin e sa ozaj nachadza u malokoho doma🙂 ja ho tiez nebravam, ale je vraj dobry na plet, pokozku vseobecne. a takisto je aj dobrym antioxidantom.

silvia_pekna
14. feb 2023

@sandra_kul konkretne tento typ vitaminu sa berie raz za den? viem, ze sa hovori, ze vsetkeho vela skodi, tak asi by som to nehrotila, ale radsej sa spytam :D chcela by som zvysit davku vitaminov teraz.

martinellacka
15. feb 2023

@silvia_pekna Ano, ako hovoris, vsetko s mierou, tiez by som to asi radsej neprehanala🙂

balaskovae
15. feb 2023

akoze hovori sa, ze ani tie vitaminy nejak nie je uplne dobre kombinovat a brat ich ako cukriky, niektori to ozaj prehanaju, ja sa snazim s mierou. Cecko, decko, v pohode si davam, ale zas to neprehanam s dalsimi velmi.

natassa2
20. feb 2023

S tymto nemate niektora nahodou skusenost?

janikk54
20. feb 2023

@natassa2 ja zatial nie, ale vyzeraju krasne🙂 ak tak aj vonaju, tak asi mam vybraty darcek k MDZ :D

rencina_4
20. feb 2023

no akoze ja mam uchylku na vselijake kremy na ruky, takze ak mate nejaky, co dobre hydratuje a zaroven je aj cenovo dostupny, tak sem s nim🙂

vikss1
20. feb 2023

@rencina_4 Ja uz som akosi rezignovala, co sa tyka tych vonavych kremov na ruky, nie kazdy aj stal za to. Zistila som, ze mi nemusi ani nejak extremne vonat, aby dobre hydratoval, mne sa najviac osvedcil tento, je mega lacny a dobry.

natassa2
21. feb 2023

@vikss1 Tak to je fakt super cena🙂 Inak mas pravdu, nie to, co je najdrajsie musi vyslovene znamenat aj najlepsiu kvalitu.