Appka Dr. Max
Natrafila som na novu appku, zaujimalo by ma, ci ju uz niekto z vas pouziva a ako sa vam pozdava?Lebo ja napriklad dost casto objednavam z pohodlia domova, vacsinou sa mi nechce nikam chodit, takze pre mna by to bolo velmi prakticke. Mate s nou skusenost? Oplati sa ju vobec stahovat?
@lujziana44 tak tento konkretne pomohol aj mne :D proste das si ho dva/trikrat denne a o nadche ani nevies, takze za mna super. ja nadchu fakt neznasam uplne zo vsetkeho najviac :D strasne ma irituje plny nos, by si neverila :D
@lujziana44 Kolko vlastne stoji v DR. MAX? Taketo veci sa snazim kupovat zakazdym co mozno najlacnejsie :D
@mon2523 Fajn cena, uz som ho videla aj drahsie inak. Asi raz som ho mala, ale davnejsie a viem, ze zabral.
odporucam, mne nic ine nezabralo rychlejsie ako toto. myslim si, ze kazdy oceni, ked sa mu skrati dlzka liecby hrdla, ja to neznasam uplne najviac zo vsetkeho :D ani teplota mi tak nevadi ako toto.
Objednavate casto z Maxu? Ake su tam ceny? Nemam akosi prehlad takto v internetovych lekarnach.
@martinellacka Ja zvyknem objednávať, tu som zatiaľ zakaždým naďabila na najlepšie ceny zo všetkých online lekární. Predtým som vôbec neobjednávala takto, ale osvedčilo sa mi to.
Ja napriklad nechapem ako je mozne, ze niektorym ludom ta appka nejde, pretoze mne funguje uplne v pohodicke, som rada, ze som ju objavila :D Nemam vela aplikacii v telefone, mala som ich predtym tolko, ze mi telefon uz blbol normalne, tak som to zredukovala, ale tuto si nechavam :D
@babina_33 takych ludi, ktori vkuse objednavaju to tesi jednoznacne, to je fakt :D
Ked objednavate z Dr. Max, kolko zvyknete mat postovne? To maju stale nejak nastavene jednotne alebo?
@natassa2 no teraz uz takmer vsetci funguju cez Packetu, dr. max nevynimajuc, cize to postovne je nastavene a nemeni sa🙂 za mna super, ale vies si to vyzdvihnut aj osobne, v takom pripade to mas zadarmo logicky🙂 to je uplne na tebe.
@baska_nice no je to riadne prakticke, to je fakt🙂 som rada, ze to takto spravili. ja skor preferujem to osobne vyzdvihnutie, ale packetu mam tiez dost blizko, takze som s tym uplne v pohode.
@humajnicek áno dá
@sandra_kul tak vitamin e sa ozaj nachadza u malokoho doma🙂 ja ho tiez nebravam, ale je vraj dobry na plet, pokozku vseobecne. a takisto je aj dobrym antioxidantom.
@sandra_kul konkretne tento typ vitaminu sa berie raz za den? viem, ze sa hovori, ze vsetkeho vela skodi, tak asi by som to nehrotila, ale radsej sa spytam :D chcela by som zvysit davku vitaminov teraz.
@silvia_pekna Ano, ako hovoris, vsetko s mierou, tiez by som to asi radsej neprehanala🙂
akoze hovori sa, ze ani tie vitaminy nejak nie je uplne dobre kombinovat a brat ich ako cukriky, niektori to ozaj prehanaju, ja sa snazim s mierou. Cecko, decko, v pohode si davam, ale zas to neprehanam s dalsimi velmi.
no akoze ja mam uchylku na vselijake kremy na ruky, takze ak mate nejaky, co dobre hydratuje a zaroven je aj cenovo dostupny, tak sem s nim🙂

@andreja13 a co sa ti porobilo? na co je to vlastne dobre? chapem, ze ti to nejak upokojuje zaludok zrejme, ale tak zatial som take nieco este nepotrebovala, nastastie :D ale dobre vediet do buducna jednoznacne🙂