icon

Cena a možnosti platby pri e-podacom hárku

6. mar 2025

Dobrý deň, dnes som prvýkrát skúšala poslať balík cez e-podací hárok. Chcem sa opýtať tých, ktoré s tým pracujete je rovnaká cena keď to zaplatím pri podaji až na pošte a online? Pretože keď som to vyklikala s možnosťou úhrady online pekne mi vypísalo cenu. Pri možnosti s platbou pri podaji mi tam cenu samozrejme nevypísalo, keďže to odomňa nechcelo ani hmotnosť zásielky.

lintu
6. mar 2025

Neviem, či sa niečo zmenilo, ale váhu to pýtalo pri oboch možnostiach platby.

lintu
6. mar 2025

Cenník je jednotný.
Keď tam nastavíš váhu (aj bez vyzvania), vždy ti ukáže aj cenu.

rozculena
6. mar 2025

keď podávaš cez ehárok,tak cena je rovnaká,je jedno,či zaplatíš vopred alebo až na pošte

autor
6. mar 2025

@lintu aha už som to našla. Hmotnosť pri platbe pri podaji nie je povinný údaj je potrebné začiarknúť políčko a keď som tam hmotnosť udala tak mi vypísalo aj cenu.

rozculena
6. mar 2025

@lintu to nie je pravda,ja váhu nezadávam

autor
6. mar 2025

@rozculena áno máte pravdu pri platbe pri podaji to nie je povinný údaj. Musela som začiarknúť políčko hmotnosť a vypísať ju a tak mi ukázalo až cenu za zásielku. Hmotnosť sa musí povinne uvádzať len pri platbe online.

autor
6. mar 2025

Ďakujem krásne za rady. 🙂

natalka13
6. mar 2025

Uhrad dopredu a nrmusis stat na poste

lintu
6. mar 2025

@rozculena nie je, pozerám. Novinka aj pre mňa. Čosi sa mi marí, že kedysi ma to bez toho nechcelo pustiť a tak som vždy poctivo vážila. To je jedno. Problém vyriešený 🙂

rozculena
7. mar 2025

@lintu nikdy som doma nevážila a vždy ma to pustilo