Čo hovoríte na Meghan&Harry doku na Neflixe?
Caute, uz ste ho videli? Mne sa zatial velmi apaci aje mi lito, ako sa k nim chova media. Doteraz mi Meghan vadila, ale nevedela som povedat preco, proste, ze sa na nieco hraje. V tomto dokumente je ale taka prirodzena.
Cudujem sa len, ze tak vela zo seba teraz ukazali.
Jasne Dianu odpravil Phillip, obaja su uz ta tam a mozu si vydiskutovat rucne strucne.
Ten Harry je vymeteny statočne.Porovnavat 40 ročnú kravu Meghan s Dianou, ktorá mala pri sobáši 19 rokov tuším,to je nonsens.A tie kecy, že nechce,aby dopadla,ako jeho mama,to je na smiech už úplne.Oni dvaja sú absolútne nezaujímavi, keďže Wiliam s Kate a ich deťmi sú pred nimi vo všetkom, čo sa týka nástupníctva na trón a tým aj zaujímavejší pre bulvár a atď.To skôr by mohol Vilo vyplakavat ohľadne bulváru, lebo on s jeho rodinou sú pre médiá zaujímavejší.A Vilove deti budú vo väčšom terči,ako samotná Meghan.Ta je nula,aj keď je vydatá za toho hlupáka.Nech im odoberú titul vojvodov a skončia.Nikto už o nich nebude mať záujem.Harrymu titul princa nechajú, predsa sa s tým už narodil a zároveň aj kvôli tomu,aby sa mohol vrátiť naspäť do Británie, keď sa rozvedie s tou heeeereckou.Nemaju na život celebrít peniaze, preto robia tento cirkus.Mysleli si, že im všetko ponechajú a oni budú môcť ťažiť z kráľovskej rodiny.Ale padla kosa na kameň.Tak ako vyplakavaju za titule pre deti, keď ich mať nebudú,tie deti budú nuly.Ak nebudú byť chcieť nuly, budú musieť študovať a pracovať a tak sa uživiť.A čo sa týka tých titulov pre deti, robia z toho aj kvôli tomu taký humbuk, aby mali zadara ochranku akože deti ale pri tom by ju využívali aj oni.Aspon by im odpadla ďalšia položka, ktorú treba financovať.Cize britskí daňoví poplatníci by sa im na nu skladali.
@niky2020 u mna neovplyvnuju moj nazor clanky v bulvare (sama pracujem v mediach, aj ked teda v serioznych 😀). Ale ich vlastne akcie. Nieco, co povedia (citacie si media nemozu vymyslat, ani nevymyslaju), a potom konaju upkne inak. Alebo nieco (ak neveris bulvaru), co napisali na svoj vlastny instagram, a co davaju v rozhovoroch, a potom to, co konaju. Ved idu uplne proti sebe.
@niky2020 ja nie som z tých, čo veria všetkému čo píše bulvár. Ale ti dvaja su priehľadni ako sklo. Aj som ti to už predtým napísala z čoho vychádzam. Ved oni povedia jedno a urobia druhé. To nie je niečo čo si bulvár vymyslí. A zo začiatku im ľudia fandili. Len zrejme tiež vidia čo je to za dvojicu. Pochybujem že by sa im tolko ludi otočilo chrbtom len na základe toho, čo napíše bulvár.
@aurora33 tak je, ľudia ju hneď prekukli.Ved aké caviky robila, už len s tým pôrodom.Raz ,sa chce opicit po kráľovnej a rodiť doma.Potom , že ona nebude rodiť,tam kde Kate v tej pôrodnici,ta utekala do ďalšej.Neviem ci súkromná, lebo tam aj bolo vypočítané, že koľko zaplatili za jej pôrod.A určite to oni neplatili ale Briti z daní.Dalsie caviky s ukazanim decka.Ta Briti ich platia, je britským princom ta im ukážem aspoň na 5 minút dieťa.Ved jej ho nikto nezje.A stále nejaké vymyslance.Ona to mala naplánované dávno,ze neostane žiť v Británii.
@kvietocek87 boze tie caviky okolo porodu syna si pamatam..
Sledujete seriál Koruna?Ako sa vám páčila terajšia 5 séria
@kvietocek87 ja sledujem, lebo tie prve serie sa mi pacili. Ale tato posledna je hroznou fabulaciou, co sa mi vobec nepaci. Je mi luto tych, ktori su tam akoze zobrazeni. A nepaci sa mi, ze jasne idolizuje Dianu (a to mam vek, ze si ju pamatam, aj jej svadbu, v UK som videla aj ten rozhovor Charlesa a aj ten Dianin). Diana bola mlada a naivna, ale nebola to svatica.
@simsalabim Podľa mňa opak.Charles bol až priveľmi zidealizovany spolu s Kamilou.Diana len hľadala lásku a pozornosť, ktorá jej chýbala od detstva a zaklincovali to sobášom s Charlesom.Podla mňa sa držala až priveľmi dobre.To čo jej nedával Charles s kráľovnou,ako svokrou jej vybahradzali aspoň ľudia.A veľká česť jej, že nezatrpla voči obyčajným ľuďom aj napriek tomu, že mala katastrofálny súkromný život .
@kvietocek87 mne to tiez tak pride. Cakala som opak, a charlesa dost zidealizovali a z Diany spravili pomaly ze psychiatricku pacientku. A to nie som ani zdaleka Dianin fanusik. Ja mam korunu pozretu celu, ale nie je to uplne moj cup of tea. A hlavne, pri tejto 5. Serii stale aj herci dokola opakovali, ze je to fikcia, nie je to dokumentarne..
@queen_mary asi sa báli, predsa Charles ešte žije a bude kráľ, Diana už sa nevie brániť.Taky príklad v 5 sérii ukázali, že akože hlasuje proti monarchii tak na druhú stranu, čo nedali do seriálu, že keď sa Harry narodil,tak Charles bol nahnevaný že zase chlapec a ryšavý alebo že ju chytil okolo bokov alebo pásu teraz neviem presne a jej povedal že je pri sebe a tak začala aj jej bulímia plus s tými ďalšími problémami.To mali dať,ale sa báli.Setrili ho aj rotvajlerku 😂Ako všetka česť Diane, ako som už písala v komente pred týmto, že sa nevykaslala na obyčajných ľudí a pokračovala v práci aj napriek tomu, že sa rozviedla a mohla za sebou buchnúť dvere a žiť,ako chcela
@nafka0483 seriál Koruna/The Crown
@vevesh tak ja osobne konspiracnym teoriam neverim. ked som si hodila do googlu konspiracne teorie o diane, tak tato sa tam opakovala. tym mam tuto "otakzu" ja osobne vyriesenu. napr. https://www.aktuality.sk/clanok/174385/najzname...
@kvietocek87 tak vinni v tom manzelstve boli obaja. Ale je pravda, ze Diana mala afery uz velmi skoro po uzavreti manzelstva. Ved preto sa uz po narodeni druheho syna spekulovalo, ze Harry nie je jeho syn. Za mna - podoba sa na princa Philipa 🤷♀️ Charlesa tam podla mna nezidealizovali, prave naopak, aj ked tampon scena vyznela milosrdnejsie ako povodne v case, ked to prepuklo. Toto je riadny zasah do sukromia - aj vtedy aj teraz. A toto Meghan a Harrymu nevadi, im vadi ukazat po porode Britom tvar svojho dieta 🤦♀️
@nafka0483 netusim, videla som to asi pred rokom. Viem, ze jeden bol z francuzskej produkcie, ten druhy netusim. V oboch islo o investigativnu zurnalistiku a zaoberali sa hlavne vysetrovanim a luskanim vysetrovacich spisov a pitvy, co nasli dostupne. Chceli urobit interview s vysetrovatelmi a ups, zistili, ze su po smrti. A potom si zobrali pod lupu to, na co oni prisli a isli za tym a zistili, ze urcite veci "nesedia". Hlavne mali problem s mercedesom (motor+ podvozok nesedeli s vypozicnymi listinami autopozicovne a nejedna sa hocaky automobil, ale vyradeny nemecky srot prineneny cez hranice par dni pred jej smrtou), na ktorom sa v osudnu noc viezla diana a podarilo sa im vystopovat spojenie k britskej tajnej sluzbe. A este vedeli scasti vystopovat a dokazat auto, ktore ich vytlacilo z cesty. Ale len po to, aky model akej farby a cca. rocnik vyroby a v akom case kde presiel.
@chillibubble ja som na to nikdy nemala nazor, ale zaujali ma tieto dve reportaze a pametam si zopar utrzkov z nich. Tam si vzali aj ten 800stranovy report o jej smrti a jednoducho vyvratili tie hlavne veci, ze ich ta sprava absolutne ignoruje alebo sa k nim nevyjadruje a teda je to fakt, lebo sa o tom v tej sprave nepise. Napriklad o tehotenstve- v sprave je napisane iba pricina smrti, ale v akom stave bolo telo nie (a teda ci bola tehotna alebo nie)., lebo to bolo pre jej usmrtenie nebolo nepodstatne. A kedze to nie je v sprave, teda tehotna nebola. Palac nikdy nepotvrdil a ani nevyvratil toto vyjadrenie. Vydal k tomu iba hlasenie "No comment".
@simsalabim bohužiaľ v tomto prípade asi nie.... najväčšiu vinu na tom manzelstve niesol Charles.Kedze on si ju zobral aj napriek tomu, že paktoval s rotvajlerkou, ktorá bola vydatá.Cize spávala aj s mužom aj charlesom.Mal 30 rokov ak nie viac a Diana 19 rokov.Ona ho chcela.A vôbec sa nečudujem, že si našla milenca, čo mala čakať na Charlesa, keď ten po narodení Harryho už definitívne zakotvil u rotvajlerky...Diana je jediná kráľovná.A pekne to aj povedala v tom rozhovore, že ona chce byť kráľovnou ľudských sŕdc a to sa jej aj podarilo.
@kvietocek87 že rotvajlerka😀 skoro mi cvrklo😀 ale hodí sa jej to
@kvietocek87 Ja do toho nevidim, ale on sam vzdy tvrdil, ze bol verny az kym ona nebola 🤷♀️ Ako to naozaj bolo, neviem a vlastne to je jedno. Obaja na tom maju svoj podiel. Charles sice bol starsi, ale pod enormnym tlakom svojej rodiny najst si spravnu zenu, pannu. Viem sa vcitit do tejto situacie, ani on to nemal lahke a ked spominas Dianine detstvo, asi ani to jeho nestalo za moc 🤷♀️ No a cas ukazal, ze Camilla naozaj je laska jeho zivota… keby bol slobodnejsi si vybrat, nemuselo to tak tragicky dopadnut.
@kvietocek87 preco ju volas rotvajlerka?
@onedaynick tuším Diana ju tak nazvala ale nie som si úplne istá
@vevesh Jooj skoda, rada by som si pozrela 🙂
@kvietocek87 Nie to som sa pytala ;)
Uz su vonku pisledne 3 casti. A moze si mysliet hocikto, hocico..... Ja im fandim. Mam o nich uplne iny obraz, ako doteraz. A je mi to uprimne luto, cim si museli prejst. Ved sme ludia....
Oooh plan na vecer mam jasny, som zvedava
Čo tak bolo? Nemám netflix :D

@drahomirrra si myslis- mam dieta v takom veku a som tehotna- myslis, ze dieta same zisti, ze mama je tehotna? Alebo ze s tehotenskym testom bude utekat za synmi?😀😀😀pobavilo. Nie, aj ked mali deti neviem aku hlavu, toto vediet urcite nevedeli. A jeho otec stale tvrdil a tvrdi, ze tehotna bola. Ako je mi to jedno, len par dokumentov poukazalo na to, ze to konspiracia nie je (ako by sa zdalo- tiez tie dokumenty su iba "par rokov stare" a viac menej sa vysetrovalo, preco zomrelo tolko vysetrovatelov danej nehody a ze sa to vymika moznosti a pravdepodobnosti a prislo sa na par zaujimavych faktov). Ale z anglickej strany je nadmerny zaujem ututlat- su ine politicke temy, ktore su palivejsie ako ci bola/nebola pred tymi 25 rokmi tehotna napr. Andrewove "dobrodruzstva", tuto Megan atd...🙃