Čo hovoríte na Meghan&Harry doku na Neflixe?
Caute, uz ste ho videli? Mne sa zatial velmi apaci aje mi lito, ako sa k nim chova media. Doteraz mi Meghan vadila, ale nevedela som povedat preco, proste, ze sa na nieco hraje. V tomto dokumente je ale taka prirodzena.
Cudujem sa len, ze tak vela zo seba teraz ukazali.
Ja som videla 1,5 epizody. Ale urcite by bolo zaujimave vypocut si aj druhu stranu.
Ja sa divim, ze im veris. Robia zo seba obete a na ohovarani rodiny si zalozili svoj biznis. Nechutne. Kralovska rodina ich prijala - Charles ju viedol k oltaru! Harry tvrdil, ze jeho rodina je “family she never had”. Ona pri tom zaprela svoju vlastnu rodinu! Vsetci jej pomahali a ona pomoc odmietala. Kralovna osobne poverila niekoho zo svojich ludi, aby ju viedli…. atd. A ta historka, ze niekto bol zvedavy , aky tmavy Archie bude… a ze to je rasizmus 🤦♀️ V akomkolvek tehotenstve su vsetci zvedavi, po kom dieta bude, farba oci, vlasy, pokozka, povaha…
Zarabaju peniaze na tom, ze ohovaraju kralovsku rodinu. Vsetky rozhovory, dokument filmy, knihy… tato jedna tema. Spenazili aj to, co nie je pravda. Ja by som sa hanbila ako pes. Ziju taky privilegovany zivot, nestitia sa pouzivat tituly kralovskej rodiny aj brat od nich peniaze a na druhej strane ich ohovarat. Nestacilo uz? Nemohli skoncit rozhovorom s Oprah? Kralovska rodina sa nemoze branit - never complain, never explain. Oni to vedia. A existuje mnoho ludi, co upozornuje na to, ako pravdu prekrucaju. Nech si uz ziju, ako chcu, ale uz vazne stacilo.
@simsalabim prosim, pozri si najprv posledne 3 casti a potom ohodnot. 🙏🏼Oni si nerobia zo seba obete. Oni obetmi medii su. Toto nie je normalne, ako sa s nimi spravali. Toto je uplne chore.
@queen_mary tak si pozri prosim vsetkych 6. V mojich ociach sa uplne zmenili. A ja som ich fakt nemusela...
Prosim ta autorka, si veľmi ľahko ovplyvniteľná. Ako môžu byt obete ľudia ktorí zarábajú na ohovárani svojej rodiny?
Nepozeram, videla som uryvky, citam britsku tlac. Meghan je herecka a Harry je zaslepeny hlupak. Stacilo. Nech uz zarabaju peniaze normalnym sposobom, nech sa vzdaju titulov. Spinave pradlo sa nema prat na verejnosti a to cele roky a za peniaze.Stale tocia o tom istom a pravdu si prikrasluju ako sa im hodi. Ze im zobrali ochranku? No ano, ked raz nie si pracujucim clenom kralovskej rodiny, britski danovi poplatnici ta bemaju preco platit. A ani kanadski. Napr ani princezna Eugenie ochranku nema… Vies, ze fotky paparazzov, co ich vraj prenasledovali, boli napr. z premiery Harryho Pottera? Z pred sudu tusim s Katie Perry? Z New Yorku bola jedna jedina, ktora sa ich tykala, kde bola Meghan na svojej baby shower = americki fotografi? Divim sa, ze samotny Harry nevidi ironiu vo vlastnych slovach, ze ludia su za peniaze ochotni hocico predat. No ano, su. Aj vlastnu cest a vlastnu rodinu.
@aurora33
@simsalabim kym ste nevideli tieto casti, nemam co povedat, lebo jebto uplne zbytocne. Neberiem vas nazor.
Ja som bola tiez toho nazoru, ako vy. Pekny vecer vam prajem!
Predstav si ani taký odpad pozerať nebudem. Pre mňa za mňa nech si urobia aj reality show, ved je to vlastne herečkina práca. A zrejme to je robené pre takých ľahko manipulovateľných ľudí ako si ty.
No ja teda 1) nebudem podporovat Neflix tym, ze si ten hnoj pozriem a 2) nebudem stracat 6! hodin jeho pozeranim. Stacia mi tie uryvky a overovanie faktov. Uz v interview s Oprah bolo tolko klamstiev a len s tym pokracuju. A naivni ludia im veria. Briti Meghan prijali s otvorenou narucou, no ona prisla s vlastnou agendou 🤷♀️ Ak sa im stala krivda - co si naozaj nemyslim, britsku tlac sledujem desatrocia, stacilo to povedat raz. No oni nic ine nemaju, len to stale vytahovat a zarabat na tom. Odcudzeni su od oboch rodin a to je jasnym signalom, kto je tu problem.
Ja si kvôli tomu Netflix nepreplatím, ale už som zvedavá na ten dokument.. sama neviem, čo si mám o tom všetkom myslieť, ale je to zvláštne, že to riešia takýmto spôsobom... ale urobím si definitívny názor, keď si to pozriem. Mňa minule veľmi zaujal iný film - Spencer, Dianu v ňom hrala Kristen Stewart. Celý film, aj herečku v ňom doslova ospevovali, tak som už bola zvedavá... lebo rada sledujem/čítam veci o kráľovskej rodine, a tú herečku neuznávam.. videli ste ten film niekto? Za mňa to bolo obrovské sklamanie, Kristen hrala presne tak, ako v Twilight (za mňa hrôza) a z Diany v tom filme urobili totálnu, absolútnu nesympatickú hysterku.
Veď oni do toho dajú, len to, čo im vyhovuje.Ved už len zábery fotografov, čo použili, neboli ani od nich.Ale z premiér filmov a atď.Oni sú nezaujímavi,tam hrá prím Vilo s rodinou tak ako som písala v komentoch predtým
@simsalabim najlepší gól bol keď tá tapa Meghan povedala, že nechceli dať titul jej synovi.Ale pravdu nepovedala prečo.Lebo naň ani nemal nárok, až po smrti kráľovnej keď sa Charles stane kráľom a rebríček sa posunie.Az vtedy by mal naň nárok.Ale chcú okresať monarchiu aby neboli také výdavky ta možno mu ho ani kvôli tomu nedajú.Neviem či Beatrice a Eugenia majú tituly teda ich malé deti.
@oblecenie99 bola to blbosť
@kvietocek87 ano, na titul princ narok vtedy nemal. Ale mal narok na iny a oni ten titul odmietli - Earl of Dumbarton.
@oblecenie99 nevidela som ho, nezvyknem take filmy pozerat…
@kvietocek87 ved toto kača jedna sa tam votrela, robiť sa jej nechce ale výhody by brala všetky plus aj to načo nemá nárok. A ešte ju tu budú niektoré ľutovať.
tak pozeram o 106, ale teda, v niecom im to uznam. V niecom im dam kredit. Kralovska rodina je skostnatena institucia, nemozu porusit sposob, akym sa veci diali po starocia, a ty chces zrazu veci inak? No to v ziadnom pripade! A mozne je aj to, ze ked videli ich stupajucu popularitu a zaujem medii o nich, zvysok rodiny sa citil upstaged a istym sposobom ohrozeny. Keby mne vraveli, kedy a kde mam ukazat MOJE dieta, tiez by som si spravila po svojom. A tie zaznamy, ako boli neustale atakovani cudzimi ludmi, ci uz vyhrazky na internete o ublizeni/zabiti, ci "len" cudzi ludia lezuci mi cez plot..
Tym celym chcem povedat, ze trochu vidim teraz aj ich stranu, aj ked stale si myslim, ze ona je attention seeker .
@onedaynick hej JEJ dieťa vychovavane za peniaze daňových poplatníkov.Tak aspoň toľko chochmesu by som mala,im ho ukázať.Aj dom im bol dobrý, keď im ho zrekonštruovali Briti za neviem koľko miliónov.Podla mna oni tie peniaze aj tak nevrátili,pochybujem 3 milióny ci koľko.Je to heeerecka, nič viac.Estea ani na tie rôzne recepcie a charity sa jej nechcelo chodiť,tak radšej zdrhla.
@kvietocek87 presne som cakala tuto reakciu, lebo ju roky citam v britskych mediach. Aj keby mi platili danovi poplatnici, aj tak by som sa ja rozhodla, kedy im ukazem moje dieta. Neobhajujem, ale kazda minca ma dve strany. A dostavat death threats asi tiez neprida na pokoji.
@onedaynick Ale ona vedela do čoho ide, vedela čo všetko to obnáša. Ona nebola 19rocna naivná pubertiacka, ale zrelá takmer 40 ročná žena. Tak bud tam idem a robím všetko ako sa robiť ma, alebo odídem, ale som ticho. Toto čo robia oni dvaja, ni mne to pripomína správanie blbých rozmaznaných nevďačnych pubertiakov.
@aurora33 mozno sa naozaj citia tak, ze s nimi nebolo zaobchadzane ferovo, a media pisali klmastva, a maju potrebu dodat tomu svoju verziu. A bulvar je v Britanii obzvlast kruty.
@onedaynick alebo s tou samovraždou, čo tarala u Oprah.Zase len aby hrala na city tomu Harrymu.Dufam, že v tých ďalších častiach v tom dokumente už neplieskala tieto sprostosti.Este som nevidela tie posledné 3 časti.Ako teraz sa bude musieť Charles ukázať, aky je kráľ aj pred samotnými britmi a urobiť s nimi poriadky.Volaju po tom aj v tom ich parlamente či komore, neviem ako to majú presne pomenované.
@kvietocek87 to jedine, co potrebuju je ignoracia, ignoracia, ignoracia. Aby prestali s tymto teatrom a zili si v pokoji, v sukromi.
@queen_mary som zvedavá, či ich pozvú na korunováciu
@onedaynick media písali klamstvá no to je veta. Ano bulvár je bulvár, ale nepíšu len o nich. To tak teraz majú vyplakávať všetci, o ktorých píšu?
@kvietocek87 hovori zasa o samovrazde.
Mna soklo ze Harry otvorene kritizuje Williama
Som zvedava aku toto bude mat dohru. Chystam pukance
Ak chceniekto súkromie,tak ok,dajme tomu pôjde k Oprah a povie svoju verziu-pokus o očistenie mena.
To by som ešte chápala. Ale predsa ďalej to nebude mediálne riešiť. A ešte vždy je možnosť očistiť sa v budúcnosti trebárs knihou.
Ale toto celé nie je o strážení si súkromia.
Nikto normálny nebude kydať na svoju rodinu.
A jednostranne,lebo Meghan tiež má nie celkom ok vzťahy so svojou.
Nemám rada,keď sa teraz tak šikovne pracuje s otázkami ako rasizmus, šikana,samovražda,LGBT.....to sú témy ",istoty".
Nikto normálny predsa nebude takto ubližovať iným.
Len chorí jedinci.
No stavať sa do úlohy tých bitych,to im ešte chvíľu vydrží a upadnúť do zabudnutia.
Hoci,môj osobný názor,o pár rokov sa rozvedu. A na vine bude samozrejme kráľ.rodina.
Mila autorka, ked Meagain spustila nenavistnu kampan minuly rok (rozhovor), tak rodina Williama a Kate zacala dostavat obrovske mnozstvo vyhrazok smrtou im a ich detom denne. Od zmagorenych ludi, ktori sa lutostili nad jej klamstvami (tazko povedat, ci sa potom citili hlupo, ked tie klamstva zacali media dementovat jedno po druhom a iluzia praskla).
Na istu dobu museli posilnit ochranku a to ju maju minimalnu, lebo chcu zit podla moznosti normalne.
Stazovali sa do medii? Nie. Preniklo o tom par kratkych sprav. Nestali o nenavistnu protipublicitu voci nim dvom, ze Meagain ohrazuje svojou sebestrednostou (ach, ako som ja len trpela) ich deti. A ako lahko a krasne by sa to dalo pouzit. Na deti je svet citlivy, boli vtedy este male.
Preckali to v tichu.
Nehovoriac, ze by to nasledne o par rokov pouzila, ako jej ublizili, ked bola tehotna a musela zazivat stres, ze ona ublizuje malym detom.
Poznaju ich. Rodina s nimi osamote uz nechce hovorit. Ziadne stretnutia medzi styrmi ocami, aj ked o ne M ziadala. Lebo “spomienky sa (potom zrazu) lisia”. Uz si od nej (ani od neho) nechcu nechat vkladat do ust veci, co nepovedali.
Je zaujimave, ze zijes presne v tom istom case, ako oni dvaja. Napriek tomu si nevies dohladat, co hovorili kedysi, ako sa chovali kedysi, co hovoria dnes, ako sa chovaju dnes, atd. Nechavas sa strhnut aktualnym podanim informacii.
A to su 4 roky dozadu.
Na M aspon vidis, ako v realnom case pracuje manipulator. Kazdym razom pravdu trochu poopravi.
Spolieha stale na prilev tych, co to zatial nesledovali (= kupia jej aktualnu verziu a tu zivia), alebo si nepamataju, co sa vtedy odohralo (nezaujimalo ich to vtedy, ci su lenivi si ozrejmit info) a kupia aktualnu verziu jej pravdy.
A ako krasne sa vyhla situaciam, ktore by jej dobre neposluzili. Ani slovo k nim.
Nehovoriac, ze toto je presne to, co tu rozoberaju tolke zeny v svojom malom sukromnom svete - ked ich rodina exa ohovara kade-tade. Ze nemozu uverit, co prekruca a domysla si a vymysla si. A ako podava situacie, ktore sa stali, uplne inak.
Ten dokument ma vypovednu hodnotu - lutujte nas a zivte nas. Mame velky dom, nakladny styl a financie sa tencia, odkedy sme bez apanaze od rodiny.
Ked im vezmu tituly, skonci H aj prijem z jeho hrabstva. Ale z M bude konecne titulovana princezna. Princezna Henry. Co verim, ze obratom zahlasi, ze ona to vnima inak, moderne (resp. ze to je pitlacanie zenskych prav) a zacne sa titulovat princezna Meghan. Co tam po historii a pravidlach titulov, na ktore nema narok.
Jednu jedinu vec som im ochotna uznat. A to tu, ze to ich neprajnici fakt prehanaju, ked v kazdom zahybe siat, ci prameni vlasov vidia kabliky a odpocuvacie zariadenia, jed sa ti dvaja vyskytnu v blizkosti rodiny. To uz je fakt cez ciaru.
To ale zas nie je vec, ktora by jej ublizovala. Nikto jej to nehadze do tvare.
@moonlight1210 ja suhlasim s tymto editorialom, hoci je z bulvaru. Zle sa mi to tu nahralo, druha foto mala ist prva.
@simsalabim podla mna je normalne v dnesnej dobe, ze si ludia vsetko fotia. Aj toto. Dokonca aj nahravaju reakcie a vsetko okolo toho. Zasnuby myslim.
Ale zvysok suhlasim, ze dokumentovat to vsetko od roku 2019 ci kedy zacali, to je fakt divne. Ze proste vedeli, ze ten dokument natocia uz vtedy.
Meghan ocividne nenavidi Williama. Mala asi naslapnute na to byt n. 1, ale proste nie su naslednici. Take it or leave it.
Mna stale najviac vytaca ta rasova karta, kedze ona ani neni cierna, ale operuje s tym, lebo to vytvara buzz. Tiez prezradili zo svojho sukromia ovela viac, ako kralovske generacie od kralovnej alzbety.
Rada by som si pozrela obdobny dokument o williamovi a kate. Vsetky tie sukromne fotky, videa, informacie. Ups, ale oni si realne strazia sukromie. Ale tolko lasky a blablabla, ako sa ti dvaja prezentuju, by sme nasli aj u nich. Aj oni maju sukromne fotky, spolocne zazitky, svadobnu zurku za sebou. Proste halo, bezne veci nafukli na totalny wow efekt.

@gladys_07
@oli_gapelodiegant ja som este pod vplyvom. No, v skratke to, ze media su bestie. A momentalne o kralovskej rodine neviem, co si mam mysliet. Cest vynimkam.... A urcite, ze Meghan a Harry urobili to najlepsie, ze sa odstahovali. 🙏🏼 Ja by som robila to iste, aby som ochranila svoju rodinu a svoj zivot.