icon

Čo hovoríte na Meghan&Harry doku na Neflixe?

10. dec 2022

Caute, uz ste ho videli? Mne sa zatial velmi apaci aje mi lito, ako sa k nim chova media. Doteraz mi Meghan vadila, ale nevedela som povedat preco, proste, ze sa na nieco hraje. V tomto dokumente je ale taka prirodzena.

Cudujem sa len, ze tak vela zo seba teraz ukazali.

mooonika1975
18. dec 2022

@chillibubble ona chce len výhody, zlato, popularitu, peniaze , viac nechce, robiť nebude čo má, bude si brať, len čo ona chce a najhoršie na tom, že stále stále to rieši, už ju nikto nerieši a ona sa stále a stále pripomina.

aurora33
18. dec 2022

@chillibubble to je v poriadku, nie každý na to ma, ale tak keď to nezvladam, odídem potichu a nie ako ona že to zvaľuje pomaly aj na kráľovnine psy, že na ňu škaredo pozerali 😀

mooonika1975
18. dec 2022

@aurora33 presne, aj to, že potratila, je ich vina. Ja som to musela pozerať na 10 krát, som to zastavila, nemohla som tie žvásty pozerať, ale Harryho mám rada, on je taký prirodzený. On je oproti M len taký chlapec.

janulik2008
18. dec 2022

@babybubik mimo tému, sledovala si proces s JD? 😀 Tiež mi to toto pripomenulo, tam tiež každý bol vinný len AH nie tak aj tu 😀

terezka1947
18. dec 2022

@sisaka to isté už začína aj tu. Kto chce byť mediálne známy,ide vždy bojovať za nejakú skupinu. Vlastne je mu to jedno,ale pritiahne pozornosť.
To isté u istej skupiny ľudí. Čokoľvek urobia,otočia to tak,že vlastne im sa ublížilo,lebo.....sme všetci rasisti.

kvietocek87
18. dec 2022

Som zvedavá, keď sa stane William kráľom, či vráti svojej mame titul princeznej.Lebo ,keď umrela,ta sa tak vyjadril, keďže Charles jej ho vzal a nemusel.

kvietocek87
18. dec 2022

@mooonika1975 on si ju bral už odzaciatku s necistymi úmyslami.A využili ju na nasledovníkov trónu.Ziadna Kamila, Diana bude navždy kráľovnou.Jej to patrí

kvietocek87
18. dec 2022

@mooonika1975 ešte nech jej zoberú titul vojvodkyne a skončila,nezakopne o ňu tam v émerike už ani pes

mooonika1975
18. dec 2022

@kvietocek87 však ona niečo ešte vymysli, aby bola viditeľna. Ona nevydrži len v tom kľude , s deťmi , mužom. Mňa zarazila ta opatrovateľka. V Kanade. Teraz ma matku au-pair. Bude nuda , niečo jej určite napadne .😂

petra8786
18. dec 2022

Megan je veľmi milá,čistá a prajna žena,cítiť to z jej slov,ten dokument ma o tom len ešte viac presvedčil....každý kto ju uráža,má podľa problém buď s tým,že je krásna a sebavedomá,alebo,že je tam nejaký z ich strany rasistický problém.My máme tiež milión fotiek a videí ,rodinné zábery a nemusíme chcieť nič zdokumentovať pre Netflix.Neviem,prečo sa niekto pozastavuje nad tým,že majú toľko záberov a fotiek.U nich ako u mediálne známych osôb,je to určite normálne,že si chcú niečo aj viac zdokumentovať.Ludia po nich idú,pretože cítiť,že to je čista láska,aká len tak niekde nevidí.Harry si ju cti a váži a to by chcela nejedná žena zažiť,no není jej to dopriane.Maju nádherný zavidenia hodný vzťah,v ktorom si vystačia len oni dvaja a ich deti ...Máloktorý chlap by opustil kôli svojej polovičke všetko,aby ju urobil šťastnou.Treba ich nechať žiť v kľude ,nič nechcú len pokoj .To je môj názor.

aurora33
18. dec 2022

@petra8786 kebyze majú taký nádherný závideniahodný vzťah ako ty opisuješ tak si žijú spokojne šťastne v Amerike a nerobia žiadne rozhovory ani dokumenty v ktorých hádajú na rodinu aj keď ta rodina ich ma očividne v paži. A to čo majú za vzťah nie je laska je to len manipulatorka a podpapucnik. O čom je taký život kde len spomínaš na ti ako ti bolo údajne ublížené a len prskas jed? To je ten šťastný život?

janulik2008
18. dec 2022

@petra8786 to by v prvom rade museli oni dať pokoj. Odišli nikto im v Tom nebránil dokonca ľudia ho aj chápali 😉 ale keď chcem mať pokoj tak odídem a neriešim a ne že dávam rozhovory atď.
@kvietocek87 to som zvedavá aj ja 🙂

petra8786
18. dec 2022

@aurora33
@janulik2008 vidím ,že vy hlavne nie ste spokojne a šťastne,keď musíte ohovárať a riešiť ľudí,ktorých nepoznáte 😅😂😊ja keď mi niekto nič neurobí,nebudem ho ohovárať,slušnosť káže,...keď ich všetci ohovárajú a majú potrebu,povedať svoju verziu,je to všetko v poriadku...ti dvaja ľudia nikomu nikdy neublížili..tak Vy ako slušne ženy,choďte ohovárať teroristov,alebo zločincov z basy a nie milujúcu matku a manželku a milujúceho otca a manžela 😉

gladys_07
18. dec 2022

@petra8786 ti dvaja nikomu nikdy neublizili? Kde beries tu istotu?

petra8786
18. dec 2022

@gladys_07 tebe konkrétne ublížili? A za druhé máš dôkaz,že niekomu ublížili? Všetky súdy vyhrali doteraz ,čo viedli...takže,Vy ich nemáte ozaj prečo súdiť.

aurora33
18. dec 2022

@petra8786 ale ja neohovaram. To všetko su fakty.

aurora33
18. dec 2022

@petra8786 plus o moje šťastie a spokojnosť sa absolútne nemusíš báť 😉 a ak myslíš že Harry a Megera nikomu neublížili tak si totálne mimo. Že milujúca matka a manželka. Skôr vychcana harpya. A kebyže všade nevyskakuju tak by som ich neriešila.

petra8786
18. dec 2022

@aurora33 tak potom ak sa ja nemám starať a Tvoje šťastie a spokojnosť ,Ty sa nestaraj o ich šťastie a spokojnosť.Ty ju musíš ale že ozaj veľmi dobre poznať ,keď si si istá ,že je vychcana harpya😅😅😅normálne si s ňou toľko prežila,že ani jej rodina ani Harry ju tak dobre nepozná ako Ty.Mala by si ísť k nim na návštevu,keď ich tak dobre poznáš a povedať Harrymu aká je zlá tá jeho manželka,😅😉

gladys_07
18. dec 2022

@petra8786 uplne nelogicke co pises. Bijes sa za nich ako levica (bohvie preco) ale nema to ani hlavu ani patu.

Co napr Harry a jeho nazi kostym na Halloween. Myslis ze obere holokaustu a ich potomkov to nezabolelo?

petra8786
18. dec 2022

@gladys_07 a ty si proti nim ako keby ich poznáš,len veríš bulvárom,chudatko.A Harry mal vtedy tuším 17rokov ,no Ty ako puberťák si nikdy neprestrelila? A navyše,keby tak uvažuje nikdy si nezoberie mulatku a nemá s ňou deti.A ak toto považuješ za jeho najväčší prehrešok,tak mi ta je ľúto

gladys_07
18. dec 2022

@petra8786 dakujem, tvoj sucit ma hreje pri srdci 😘

petra8786
18. dec 2022

@gladys_07 za máličko aj nabudúce,keď budeš potrebovať prebrať do života,kľudne napíš 😉😊

aurora33
18. dec 2022

@petra8786 To je až trapne ako ich obhajuješ. Na všetko máš pre nich ospravedlnenie. Kebyže chcú skutočne pokoj ako kľud ako to stále opakuje ta tvoja zbožňovana a milovaná Megera prečo ju baví toľko plakať pred kamerami a falošne obviňovať iných ľudí h jej nešťastia?

gladys_07
18. dec 2022

@petra8786 nie dakujem. Raz mi stacilo. Preferujem ludi so zdravym usudkom

petra8786
18. dec 2022

@aurora33 trápna si Ty ako ohovaras ľudí,ktorí Ti nikdy nič neurobili🙂 musíš mať smutný život,že musíš riešiť v zlom iných ľudí.Spojojny človek,nepotrebuje riešiť druhých a rozširovať klebety a ohovaracky.

petra8786
18. dec 2022

@gladys_07 tak Ty ho zdravý rozhodne nemáš,zdravé je byť dobrý k ľuďom,ktorí Tu nič nerobia🙂

aurora33
18. dec 2022

@petra8786 opakujem to nie su ohováračky ale fakty. Všetko čo povedala, jej neskôr média vyvrátili. Pokiaľ jej ty veríš je to len a len tvoj problém.

queen_mary
18. dec 2022

@petra8786 wtf ty ci si za psycho 😀 bavime sa o verejne znamych osobach, je to prirodzene 😀 btw, to o spokojnom clvoeku, to je take priznacne.. 😀

simsalabim
18. dec 2022

@petra8786 “ Spojojny človek,nepotrebuje riešiť druhých a rozširovať klebety a ohovaracky.” Suhlasim. Uz by s tym Meghan a Harry mali prestat, fakt ich klamstiev uz stacilo. Ked su taki spokojni, ze usli na slobodu, nech sa uz staraju o seba.

janulik2008
18. dec 2022

@petra8786 je trápne ako ich obhajujes. Ale ešte raz, mne Harry nevadí. Sčasti ho aj chápem aký bol. Zomrela mu mama keď mal 12, doteraz s tým nie je zmierený, plakal tuším vravel 2x ale oni s prepáčením už smrť jeho mamy mám pocit že pomaly využívajú. Megan o ničom inom nerozpráva len o rasizme, už je to tá istá pesnička dookola. Opakujem ešte raz, odišli tak načo spravili to, čo spravili? Megan ukazuje ako sa musela pokloniť kráľovnej, je to jeho stará mama ale v prvom rade bola aj kráľovná takže poklona je podľa mňa v poriadku a ktovie či to tak bolo. Obviňuje bulvár že kvôli nim potratila? Písala som to sem, to by potratila každá žena asi ktorá čaká druhé či tretie dieťa lebo je v strese.

K súdu ak JD vyhral súd a predsa sú ľudia ktorí boli na strane jeho exmanželky 😀

Nikto H&M nepraje zlé, ale nech nerobi Megan zo seba chudáčika nech sa nehovorí že nevedela ako to tam je. Odišli ako chceli tak neviem čo furt riešia súkromie svoje ;)