icon

Čo hovoríte na Meghan&Harry doku na Neflixe?

10. dec 2022

Caute, uz ste ho videli? Mne sa zatial velmi apaci aje mi lito, ako sa k nim chova media. Doteraz mi Meghan vadila, ale nevedela som povedat preco, proste, ze sa na nieco hraje. V tomto dokumente je ale taka prirodzena.

Cudujem sa len, ze tak vela zo seba teraz ukazali.

simsalabim
16. dec 2022

@queen_mary no mne sa nezda normalne, aby v perfektnom uhle bola pripravena kamera, ked ti pride sms od Byoncee, ktoru vraj nepoznas 🤷‍♀️ A takychto nahod tam je viac ako dost.

queen_mary
16. dec 2022

@simsalabim tak ale to tak nebolo. Ona mu len hovorila ze jej pisala beyonce. Ale to s tym bratom ako mu pisal bolo akurat v tom momente. 😀

kvietocek87
16. dec 2022

Viliam má plné právo sa hnevať.A že vraj na neho kričal chudacika, lebo, že chceli robiť na polovičný úväzok, či čo to bolo v článku písané.A to sa ako dá, že na polovicu recepcii a atď pôjdem a na druhé sa vykaslem, či čo.Vsak majú patronaty nad kadečím.Automaticky by to všetko musel prebrať Vilo s Kate a myslím, že oni toho majú oveľa viac.Harry s tou fuchtlou nechceli nič robiť, odísť do Ameriky ona mala v pláne hneď pri vydaji ale príspevky a apanaz,samozrejme ponechať značku kráľovskú značku a samozrejme oslovenie kráľovská výsosť.A z toho v Amerike profitovať a tam sa len váľať.No komu z nás by sa to tak nepáčilo.Ved bulvár bude o nich písať už navždy.Aj keď umrú, budú písať kadečo.Ved to je daň za popularitu.

lienka.7
16. dec 2022

Ked chceli mat oni dvaja pokoj, tak ok, nech sa paci. Zriekni sa titulu, vyhod, vysad, nepýtaj peniaze daňových poplatníkov a zarabaj si sama na seba.
Tomuto sa hovorí nezávislosť, ci?
Nie, ze všetky výhody a výsady si ponecháme, platíte nam komplet všetko ale dajte nám pokoj lebo my chceme žiť "obycajny" zivot 👌
A k tomu udajnemu rasizmu... ešte snad 20 rokov dozadu si nasa suseda vzala za muža černocha, ale ze čierneho ako noc. Všetci, ale doslova všetci sa jej pytali ked čakala babo, ze aké asi bude? Ze ci bude male černoška alebo po nej alebo ako... to mi teraz chceš povedať, ze to všetci sme boli rasisti, co??? 🤦‍♀️ je to úplne normalna otázka... len keď niekto sa chce robiť zaujímavým, tak z komára spravi somara. Taktiez k tým jej údajným myslienkam na samovraždu... megan mala všetko veľmi dobre nastudovane, co sa tyka Diany, vedela na akú strunu treba harrymu zahrať. Cize ja jej neverím ani slovo. Vedela do čoho ide, chcela byt "princeznou" lebo bola nulou, o nicom hereckou a dúfala ze takto sa lady pohnu. Si myslela ze bude hrať dalej a ostala prekvapená, keď dostala stopku od "rodiny". Tak začala rebelovat. Myslela si, ze bude "priekopnickou" a ONA zmeni monarchiu. No preratala sa... nielen svoju rodinu si rozbila, ale aj rodinu jej muža. Sa jej divím ze ma ešte kožu na papuli dalej prilievat olej do ohňa a hrať sa na chudinku. Ale však za peniaze všetko, ze? Ani jeden z nich nic nevie, potrebujú na niekom stále sa prizivovat. Len otázne je, ked ho okasle, ako skonci... princatko nase ryšavé.

gabrielkaa
16. dec 2022

Suhlasim s viacerymi, ktorym je Meghan nesympaticka. Serial si nepozriem len z principu. Ona je tretotriedna herečka, o ktorej by nikto nikdy nevedel nebyt Harryho. Takisto si nerobim iluzie o monarchii, tam boli starocia intrigy. Ale zas ona vedela do coho idea a nepacilo sa jej, ze by ostala navzdy v tieni Kate tak sa takto potrebuje prezentovat. Len aby sa nepreratala .....

aurora33
16. dec 2022

@lienka.7 amen. Ty si to zhrnula absolútne dokonale.

gabrielkaa
16. dec 2022

a tymto ubohym hereckym vykonom veru Oscara nedostane.... 🙂

aurora33
Autor odpoveď zmazal
gabrielkaa
16. dec 2022

@aurora33 presne tak 🙂

simca06022011
16. dec 2022

Ja osobne podla tych 3 casti nesudim nic. Podla mna su v pohode, maju svoju pravdu a nevsimla som si ze by "kydali" na kralovsku rodinu. Vacsinou hovoria o sebe a o megan.rodine a ake to bolo ked isla na dvor, ako ju prijali/neprijali, co riesil kto. Nic katastrofalne z coho by som mala potrebu jednu alebo druhu stranu neznasat, sudit atd. Je mi jedno ci je herecka, ci je kto zmanipulovany. Podla mna vyzeraju spokojne, viditelne ona si zije svoj sen a harry tiez, nikdy nebol vzorny clen kralovskej rodiny. Akych mal kamaratov a rodinu? brat si zil svoje, harry svoje... ani frajerky, ani sukromie riadne, ani nic.. Popri tych intrigach a reciach okolo, tazko bezny smrtelnik posudi co je ok a co nie. A nie je im co zavidiet. Aj kolko inych beznych smrtelnic, si dnom ako zbalili / zobrali si "bohateho chlapa", bolo oznacenych ako zlatokopky, lenivice lenive, a horsie? Tu sa dalo cakat to iste x 1000. A co je pravda vedia iba oni...
Ani Kate napriek tomu aka je vzorna a skrobena, presne na kralovsky sposob a aku uzasnu povest ma, nie je urcite ziadny anjelik ;) len ma inu poziciu, menej kontroverznu a nema potrebu to verejne riesit. A co robia a za kolko a kde, mi je tiez ukradnute, s tym nech si robia poriadky danovy poplatnici Britanie.

kvietocek87
16. dec 2022

To bola veľká chyba, ze ju vzali do rodiny.Stara, rozvedená,z rozvratenej rodiny a bez poriadnej školy.Keby mala Harvard,Yale,Princeton , že studovana.Ta este ok .Ako furt som si myslela, že takáto šľachta si potrpí a neprijme hocikoho medzi seba.Mysleli si, že si spravia "očko"u ľudí,ale nevydalo.Ako písali aj iný ľudia,pustili si blchu do kozucha a bude ich otravne hrýzť a štipat.

aurora33
16. dec 2022

@simca06022011 vies, kebyže si žijú spokojne tak by nemali potrebu neustále sa tlačiť do médií. Raz rozhovor u Oprah, potom dokument. Nabudúce bude čo? Celovečerný film?

simca06022011
16. dec 2022

@aurora33 vies,mozno ma taku potrebu, pretoze su neustale pod drobnohladom a ide kopec "teorii o nich". Suto zname osobnosti, nemusia byt doma zavreti a nevyjadrovat sa. AJ Diana mala potrebu hovorit, preco asi? teda "Vraj", neviem, v tych rokoch boli media na inej urovni a ja som bola mala. Je to ich vec.

aurora33
16. dec 2022

@simca06022011 podla mňa o nich nejdú teórie, skôr média poukazujú na ich klamstvá. A máš pravdu, toho je naozaj dosť. Ako keď Meg v nejakom prejave sa vyjadrovala ako rozumie pracujúcim študentom, pretože aj ona musela počas skoly pracovať. Potom sa sám jej otec vyjadril, že jej zaplatil školu. A to je jedno z jej mnohých klamstiev. Ved ona stále len klame, tak samozrejme že je tých článkov kopec.

simca06022011
16. dec 2022

@aurora33 to ze jej otec zaplatil skolu, znamena, napr. ze nemohla pracovat? vies to su take jpp reci... aj kopa vyjadreni, ktore vraj jej otec povedal. VRAJ. Ja to beriem s rezervou. Aj keby nemusela pracovat nikdy, je to jej vec. V kazdom pripade, podla mna je to sikovna cielavedoma zena, isto iste nesedela doma na riti roky a necakala na princa :D A hlavne verit akymkolvek clankom je uplny nezmysel, lebo novinari vymyslia v dnesej dobe, ked "klik" zaraba hocico, cize uz sa neda verit na 100% nicomu.

lienka.7
16. dec 2022

@simca06022011 mas pravdu, cieľavedomá to teda je👌 buduca prezidentka USA. Ta da fleka aj Trumpovi 🤣🤣🤣

aurora33
16. dec 2022

@simca06022011 podla teba veľmi šikovná podľa mne mega vychcana. Žena, ktorá sa nebojí vyhrážať samovraždou len aby dosiahla svoje. Wuaw, tlieskam. To dokáže naozaj len ľudsky odpad.

lienka.7
16. dec 2022

@simca06022011 este k tej jej praci... je ine ked ti rodicia/otec zacvaka skolne, co ja viem 10k$ a ty si popri skole privyrabas brigadami vylucne na seba alebo keď musis makať na skolne a o zvyšku na seba mozes iba snívať. Jednoznačne klamala, to je fakt. Tak, ako klame, prekrýva a prispôsobuje si veci podla seba. Napr.ze nevedela kto je pronc Harry 🤣🤣🤣 toto je mega supa. Hlavne keď bola vo VB a "snivala" ze bude princezná, co? Mne to príde ako dokonale premyslený plán. Tebe mozno náhoda. Ale ja na náhody neverím. Lebo neexistujú.

queen_mary
16. dec 2022

@lienka.7 ja ju teda nemusim, ale neviem odkial je tento hoax, ze ho nepoznala, ked sama hovorila ze bola v soku ked jej pisal na instagra.e

simca06022011
16. dec 2022

@aurora33
@lienka.7 pozrite, je smiesne, ze jedna zena dokaze taketo prejavy "Vyvolat", kazdemu to moze byt ukradnute. To co robi/nerobi a aka je, najlepsie vedia jej ludia v okoli. Ostatni len hadaju a domnievaju sa. Myslim, ze mne aj vam to moze byt akurat tak jedno, aka je. A samovrazdou ze sa vyhraza? no a ? v tej spolocnosti je to myslim, normalka. Tak ako je normalka robit rozhovory, pisat knihy a ohovarat. Rovnako ako psychicke problemy a teror od novinarov a ohovaracky kade sa chodi. Mna by strasne zaujimalo ako by sa kopa inych zien na jej mieste spravala. CI by prenasledovanie novinarmi, tuto publicitu, na ktoru ako hviezdicka nebola zvyknuta ani nahodou ani ona, a teror na socialnych sietach a kade tade brali s humorom a chladnou hlavou
A ako pisem, ja som pozerala len prve 3casti co sa tam potom objavilo este nemam skusknute :D V kazdom pripade ja to sledujem ako zaujimavost, nie som odkazana sudit niekoho ineho zivot. ROvnako ako si so zaujmom pozriem dokument o kralovskej rodine, kde je riesena DIana. Mne prislo az usmevne, ake podobne osudy maju, kto vie ci to nebolo cielom toho Netflix dokumentu o H&M nejak tymto smerom posunut, ze su vlastne vyvrhelovia kralovskej rodiny a ako im ublizili. Rebel harry a jeho velka laska Megan a cely svet proti nim, boj o holy zivot a sukromie, kopec charity a pomoci a super vrele vztahy s kazdym.. velmi mi to bilo do oci, kedze prednedavnom vlastne ta seria o kralovnej isla...

@lienka.7 k planu... ako ty si vies vymysliet a zrealizovat plan, ze sa vydas za princa? a stretnes ho? no daj ten plan :D podla mna to bola nahoda. A ja som z toho co hovorila teda pochopila, ze ona vedela KTO je harry/william atd, ona nevedela ze ten s kym ide na rande je princ harry... ale tak ok, kludne sa moze z toho hocico vyklut :D Ako pisem, my ako obycajni smrtelnici sledujuci max tak bulvar a nejaky serial,, nemozeme vediet ako to je NAOZAJ. Ani z pohladov a vsugerovanych vyrazov na tvari a vykonstruovanych akoze klamstiev/pravd atd. A preco aj... treba sa pozabavat a nechat ich nech si to poriesia doma :D

mimikarol
16. dec 2022

Ja som videla zatiaľ prve 4 diely. Ona je úplná trápna s tým rasizmom. To už aby biely človek pred černochom nespomenul ani náhodou slovo čierna/farebná 🙄 Robí sa straaaasne prekvapená zo všetkého, aká bola sokovana koľko ľudí sa prislo pozrieť na ich svadbu atd. Jemu to verím, on má chudák podla mňa komplexy a traumy zo svojej rodiny
A strašne mi vadí ako ho volá H 🤦

sisaka
16. dec 2022

@mimikarol vyťahovanie rasovej karty, je u nás v Severnej Amerike už taká klasika, keď nemajú čo vytiahnuť, tak vytiahnu rasu.
Aj mne úplne lezie na nervy s tým H 🤦‍♀️

lienka.7
16. dec 2022

@simca06022011 co sa tyka planu ze ako? No presne tak isto ako napr. Cibulkova so svojim uz teraz manželom. Každý v Blave vie, ako to bolo 😉

drahomirrra
16. dec 2022

@lienka.7 Boze a ja som tak Harryho zrala… odjakziva… Skoda chalaňa 😢😂😂

aurora33
16. dec 2022

@lienka.7 tak toto ma zaujíma ako to bolo?

lienka.7
16. dec 2022

@aurora33 možno ti to tu niektora napíše 😉

janulik2008
17. dec 2022

@sisaka nevidela som dokument, ale čítala som no ... nový čas to je taký bulvár že až, ale obviňujú média či koho že Megan potratila lebo mala nedostatok spánku a mala stres. Akoby iné ženy nemali nedostatok spánku, čo samozrejme neznamená že to zľahčujem.
A samozrejme furt ten rasizmus ... že akej farby bude ich malý, nemusí za tým byť nič rasistické, a top bolo keď povedala že brat na neho kričal aj s otcom a kráľovná sa len pozerala a prikyvovala. Keď mu to tak vadilo, načo dal meno dievčatku prezývku jeho babičky. Neviem prečo, ale začínam mať pocit že H. "využíva" to, čo spravili jeho mame. Ja ho chápem, bola to jeho mama, bol malý mal len 12 rokov a áno hon na jeho mamu bol nenormálny, ale oni omieľajú stále to isté. Pochybujem, že jej H. nepovedal čo ju čaká keď ju požiadal o ruku, myslím že musela aj s tým rátať že média to bude zaujímať.
Snažia sa chrániť deti, dopriať im kvázi normálne detstvo, neukazujú fotky atď a v dokumente XY nových fotiek a videí. Ale musím uznať, Archie sa neskutočne na Harryho podobá :D 🙂

chillibubble
18. dec 2022

podla mna cely problem je v tom, ze ona nepochopila alebo si nechcela pripustit, co sa pre nu svadbou meni. a teda ze cely jej zivot sa meni. kate sa wiliam myslim aj pytal, ci to chce. ci vie co ju caka a ci chce taky zivot. meghan nepochopila, ako "musi" kralovska rodina fungovat(aj vzhladom na to, ze ich zivia danovi poplatnici). a bulvar nakladal aj kate(ja si pamatam aj nahe prsia), len ta to ustala. a pritom by si clovek pri pohlade na ne myslel, ze skor meghan to bude lepsie znasat.
mne to pride ako "tu su nejake pravidla ktorymi sa budes odteraz do konca zivota riadit a na vymenu/za odmenu budes mat titul, vyhody, budes znama po celom svete". a ona nepochopila, ze je to nieco za nieco...

babybubik
18. dec 2022

@jaond19 úplne súhlasím, toto je prvé podozrivé správanie. Toto ma napadlo aj pri procese s Johnym Deppom. Ona mala všetko natočené, každý jeho výbuch, podľa mňa aj ona to plánovala, len nečakala že ľudia ktorí ho majú radi takého aký je a žili s ním, sa ho zastanú - jeho bývalky. A Meghan má tiež všetko zdokumentované, všetko natáča ... teraz vymyslela, že si písala denník, neverím tomu, to je len ďalší ťah, aby mala na čom zarobiť. Je to veľmi dobrá marketérka a manipulátorka. Prečo to robí? Niekde som zachytila, že chce raz byť prezidentka USA, tak čas ukáže čo má v pláne.

mooonika1975
18. dec 2022

Dianu hlavne podvádzal muž, z toho sa musela citiť osamelá. To jej určite nepridalo