icon

Čo robiť, keď nedorazí objednaný altánok?

petra372016
24. júl 2024

Ahojte som už zúfalá. Pred dlhším časom sme objednali na altánok také ,,fólie" zaplatili sme aj hneď cez internet. Inak sa nedalo. Len že už prešlo dosť veľa dní. Objednávka neprišla. Na infolinku volám ale tam sa mi nedarí prepojiť na operátora. Skúšam to cez internet. Ale píše mi tam keď zadaná číslo objednávky, že objednávka je na ceste. Ale keď chcem pozrieť kde presne je nejde mi to. Bohužiaľ áno viem moja chýba nevšimla som si. Dalo mi do objednávky zlí email. Tak, že neviem sa k tomu dostať. Len objednávku mám odfotenu. Čo myslíte? Mám čakať? Mám skúsiť ísť na políciu? Či čo mám robiť. Nikdy som nemala takú situáciu. Úplne prvý krát som platila takto. Nikdy tomu neverím. Len sme to nemohli nikde nájsť. Preto som to riskla

Strana
z2
katariiinkaa
24. júl 2024

@simona20201309 tak tento komentár ste si mohli odpustiť 🙂 pani sa určite do budúcna poučila.. opýtala sa normálne, tak myslím že aj bez tej irónie by to šlo..

berenika39
24. júl 2024

@simona20201309 Ne každý je zběhlý v nakupování na internetu......může se stát.

simona20201309
24. júl 2024

@katariiinkaa nemusíš mi vykat
Aky komentár? Svata pravda nič viac. Milión článkov o podvodoch, reportáži v televízii, diskusii všade....
A v dnešnej dobe si človek neoveri eshop? Ved áno pouci sa... neskoro. Len nechápem ze vždy sa nájdu ľudia ktorí sa nechajú okradnúť. A mancini.... véd to je jeden z najznámejších ppdvodnikov

egonsk
24. júl 2024

@simona20201309 Nechcela by si robit DPO a MKB, to by si este len zasla, coho su schopni ludia. Dokonca ani ked maju pravidelne skolenia so skuskami, tak tu gombicku na krku nepouziju vo vela pripadoch tak, ako by si predpokladala. Proste je taka doba.

simona20201309
24. júl 2024

@egonsk co je mkb?

egonsk
25. júl 2024

@simona20201309 manager kybernetickej bezpecnosti

betulinka1
25. júl 2024

@petra372016 tento obchod je uz v zozname SOI ako podvodny.

Strana
z2