Čo sa oplatí nakupovať z Temu?
Baby rieši sa tu dnes téma nákupov z Temu a mne napadlo čo vy tam nakupujete vlastne, čo sa oplatí? S čím máte dobré skúsenosti? Lebo ja som sa už dávnejšie dala nalákať na také jednorazové čiapky na vlasy ale došli mi také.nalicke že viac som odtiaľ nič neobjednavala.
Zavlazovace do kvetinacov,gumove tesnenie do kupelne, spongie do bazena … male hluposti
Nic
Hocičo cez oblečenie kozmetiku ci drobnosti do domácnosti
Kadečo...do domácnosti..do záhrady..deťom oblečenie...hračky..elektroniku...makeup.
Ja zväčša kancelárske potreby, sem tam nejakú detskú vzdelávaciu "hračku".
Oblečeniu sa snažím vyhnúť, kozmetiku absolútne vôbec.
Ale kamoši aj elektroniku a zatiaľ si pochvaľujú.
Hovadiny 🤭🙉 od sponiek, celenik, gumiciek pre deti, po veci na zahradu ako su vrtulky, lepky na kvety, palice na kvety, aj do domu dekoracie hlavne vianocne, hocijake vence na dvere, vakuove sačky, magicke specialne handricky ( je ich vela), papieriky na pranie, kreativne blbosti ako nalepky, spolocenske hry, magneticke stavebnice aj oblecenie hlavne sezonne saty, priadne nejake detske oblecko na špeci prilezitost
Manžel si kúpil bundu za 30 , že bude fajn na zimu do práce a taka parádna bunda mu došla, že ju nosí bežne a do práce vôbec.
Potom diamonts pre deti, aj nejaké nálepky na nábytok sme kúpili a vždy prišli pekné.
A také maličkosti skôr, oči na háčkovanie, potom aj kufrík na tie diamonts a ten je super, aj s celou výbavou.
Nic
Domáce potreby, na záhradu potreby,bižutérie, manžel náradie,aj elektro sme riskli, rádio a kameru a fungujú. oblečenie a obuv by som neriskovala veľkosť a kvalitu
činania od teba kupuju to najcennejsie -- tvoje udaje 🙂
NIČ
Gumovatelne perá do roboty,mop,ochranné skla na telefóny,dekorácie do bytu,krížiková vyšívanie pre mamu,ponožky otcovi,tričká,ponožky,nohavičky,pelech pre psa,krmitko pre papagája a milión ďalších drobností
Veci co tu nekupim hlavne do zahrady.
Oblecenie nikdy, je plne skodlivin.
Ciapky si kupila male? To je jedna velkost a sedi aj na panske hlavy.
Serepeťky do záhrady, pelechy pre mačky, hračky pre mačky, drobnosti do kuchyne. Oblečenie ani obuv nie.
Veci co tu nekupim hlavne do zahrady.
Oblecenie nikdy, je plne skodlivin.
Ciapky si kupila male? To je jedna velkost a sedi aj na panske hlavy.
@natalka13 ja mám dlhé huste kučeravé vlasy po pás a keď si ich umyjem tak tu čiapku na ne nenatiahnem. Ale tak stala len pár drobných.
Ideálne by bolo nekupovať odtiaľ nič z dôvodu, že obsah škodlivých látok nie je nikde kontrolovaný. Denne prichádza do EÚ 12 miliónov balíkov, aký odpad z toho vznikne? Veľa vecí odtiaľ je na jedno použitie..
Treba sa zamyslieť aj nad tým.. ale cena rozhoduje.
@didush27 ale na toto sa nepýtala
Veci pre dcéru na tvorenie a malovanie. Plus raz som kúpila jednu mikinu s tým že uvidím aká handra príde za tie peniaze a teda bola som milo prekvapena
Autorka sa pýta čo kupujete a niektoré tu napíšu že nič alebo negatívne komentáre aký dopad má Temu a objednavanie z Číny na ekonomiku a prostredie 🤦bože nepíš ,nevšímaj , otvor inú tému.
Gumovatelne perá do roboty,mop,ochranné skla na telefóny,dekorácie do bytu,krížiková vyšívanie pre mamu,ponožky otcovi,tričká,ponožky,nohavičky,pelech pre psa,krmitko pre papagája a milión ďalších drobností
@doriiis môžem poprosiť link na perá?
@lenkakamen ....neviem ti tu hodiť link,lebo nakupujem cez appku.Hod si do vyhľadávača ,,gumovacie perá" a vyhodí ti milión výsledkov.
Kupujem aj tuhy aj perá,lebo ich strácam.😄Nie som sibnuta,aby som za dve gumovacie tuhy tu na SVK dala 3 € keď ich môžem mať za tu cenu 12 alebo aj viac
@lenkakamen ...objednávam často,pretože píšem veľa a rýchlo sa míňajú.Naposledy som objednala toto
Perá a zápisníky sebe, dcérke do školy ceruzky, strúhatko, gumy, nálepky aj na okno. Peňaženku detskú, pre mňa zrkadielko. Sponky do vlasov aj gumičky. Mužovi rukavice na posilňovanie, stojan na flašu a svetlo na bicykel. Obojstranná lepiaca páska, korálky a niť, detský batoh capybara, štipec na plávanie, fixky. Ponožky, fľaše na vodu, deku, kľúčenka, stojan na sponky a gumičky, župan. Je toho dosť.
A nikdy ani raz sa mi nestalo, že by len 1 vec bola na 1 použitie a museli by sme to vyhodiť. Všetko používame a všetko je funkčné. A kvalita presne taká istá ako keď to kúpime napr. v papiernictve, v Pepcu, Sinsay za niekoľkonásobne vyššiu cenu a aj tak je na zadnej strane výrobku napísané Made in China.
Jednoznačne šperky …všetky náušnice čo som si objednala boli nádherné ako na fotke (ešte krajšie) a nerozpadli sa po prvom nosení
Ani som nemala zapálené uši a podobne a to bižutériu nemôžem iba chirurgickú oceľ👍🌸
Ideálne by bolo nekupovať odtiaľ nič z dôvodu, že obsah škodlivých látok nie je nikde kontrolovaný. Denne prichádza do EÚ 12 miliónov balíkov, aký odpad z toho vznikne? Veľa vecí odtiaľ je na jedno použitie..
Treba sa zamyslieť aj nad tým.. ale cena rozhoduje.
@didush27 Každý nech robí ako uzná za vhodné..By si sa divila koľko vecí nakupiš u nás a je to dovezené z Číny alebo nakúpené z temu..Viem o čom píšem,lebo x vecí ktoré z temu objednám vidím u nás v obchodoch,tak viem to porovnať.Je to úplne to isté,len minimálne raz toľko predražené..Nebudem konkretizovať predajne..

Malému som kúpila Minecraft magnetický, super vecička👍