icon

Dá sa dôverovať platbe cez e-shop zo zahraničia?

11. mar 2025

Ahojte, písala som to tu už raz, ale nikto mi nevedel odpovedať. Tak v kútiku duše dúfam, že sa nikto do týchto veci vyzná a poradí mi. ❤️
Ide o to, že som dala niečo ušiť na mieru až z Prahy. Našla som to na instagrame. Keď som si s niki písala, vtedy robili online e-shop. Teraz prešiel nejaký čas a už ho maju. Tým , že chcú dopredu peniaze a nedá sa na dobierku, mam celkom obavy. Na instagrame majú malo like na príspevkoch a do 3700 sledovatelov.. už som im zaplatila 50% a včera mi napísali, že už to je hotové ze mi pošlu faktúru na doplatenie. Posielajú normálne faktúry.

Strana
z3
jumama
11. mar 2025

Tak aky mas problem - ved ak si si nieco objednala na zaklade coho, ze si im to videla na instagrame, alebo kde?

zojazoja
11. mar 2025

A tých 50 percent keď si zaplatila..na to máš doklad? Nejakú zálohovú faktúru od nich?

autor
Autor odpoveď zmazal
autor
Autor odpoveď zmazal
autor
Autor odpoveď zmazal
natalka13
11. mar 2025

a dobierku ako skontrolujes pred platbou?

autor
Autor odpoveď zmazal
autor
Autor odpoveď zmazal
katkaseiner
11. mar 2025

@autorka, co nechapes... aj ked to zaplatis dopredu aj ked ti to pride na dobierku, v oboch pripadoch to vies otvorit a pozriet az ked si zaplatila...snad si nemyslis ze na poste ti dovolia pozriet si najskor zasielku a potom zaplatit ak ti bude vyhovovat...

tundra
11. mar 2025

Dobierku predsa najskôr zaplatis a az potom dostanes zasielku,ked tam bude slama,nic nespravis.Nechapem preco objednavas od zivnostnika,ktory ma cirou nahodou nazov podobny,so strankou https://www.mimilove.cz/o-nas/
Tu mas vypis z jeho ziv.registra:

autor
Autor odpoveď zmazal
autor
Autor odpoveď zmazal
la_dolce_vita
11. mar 2025

Pozrela si ich oficialnu stranku na internete? Su tam udaje o platbe na sk. Pozri ci si platila na tento ucet. Telefon maju na nete iny, skusila si im zavolat?

autor
Autor odpoveď zmazal
tundra
11. mar 2025

Ja nemam fb,ani instagram.Pokial nema firma vlastny web,kde je odprezentovana,nic nekupujem.
Aj ked dnes,je otazka webu par stoviek €.
Som zvedavy,ako dopadnes a daj prosim vediet.
Z tej komunikacie mam divny pocit,spravit fotku mobilom je otazka 5.sec.a dalsia minuta odoslanie
emailu.Pokial nebudes mat foto,nic neplat.
Este napis,kolko to stalo,to ma celkom zaujima.
Drzim palce🍀

la_dolce_vita
Autor odpoveď zmazal
autor
Autor odpoveď zmazal
la_dolce_vita
11. mar 2025

Skus zavolat na cislo z tej faktury. Na nete maju iny kontakt. Mail seznam.cz neposobi seriozne. Nazov firmy je iny.

la_dolce_vita
11. mar 2025

Aky web si nasla ty?

autor
11. mar 2025

@la_dolce_vita Ale veď ty čo mi posielaš web to neni ich web…..

autor
11. mar 2025

To je niaka úplne iná stránka to s nimi nesúvisí vôbec

autor
Autor odpoveď zmazal
autor
11. mar 2025

Toto je ich

la_dolce_vita
11. mar 2025

Tak dufam, ze sa mylim.

tundra
11. mar 2025

Web vvyzera dobre,len na to,ze maju 3000 vydajnych miest,je tam len jeden telefon🙈.
Veci pre deti,ziadny certifikat,ani zakladny Ecotex,standard.Nevies,kde sa to vyraba,pôvod materialu,zlozenie materialu....chvilku som pracoval na Slovensku s lôzkovinami a nevies si predstavit,kolko prachov,stali len certifikaty.
Vyrabali sa na Slovensku,pod znackou firmy,pre ktoru som pracoval.
Toto je môj osobny nazor a nikto nemusi s nim suhlasit...

autor
Autor odpoveď zmazal
simca06022011
11. mar 2025

Okrem toho, ze je to urcite nejaky laik, zacinajuci eshop alebo clovek, co to proste robi ale nema na to bunky.. napr. ten eshop. Co je uplne bezne dnes, nakolko eshop chce kazdy pomaly. NIc zvlasne nevidim na tom. Cez insta a FB sa bezne zakaznici teraz lovia, je to dokonca jedna z pretlacanych "ciest" k zakaznikom, aktualne sme vypli fb/insta a obmedzili google a hend to vidno :D Toto mne pride ako fakt eshop, niekoho, kto to mozno aj ma ako bokovku k praci alebo niecomu inemu.

Uz si im dala zalohu, tak to mozes doklepat do konca, do spravy by som rovno pisala, ze nepotrebujes extra fotky, potrebujes vidiet tvoju objednavku skompletizovanu, aby bolo jasne vidno, ze je vyrobena, v poriadku a posielaju ti ju.
POcet sledovatelov je za mna ok, co sa tyka recenzii, nevyjadrim sa.. napr. mam eshop 19rokov, na FB minimum sledovatelov a 0recenzii. Presne 0. Nenahaname to, neriesime me to roky = nevravi to nic o firme. Ak by sme sa propagovali iba tymito smermi, tak by to divne bolo. Mne su podozrive firmy, ked maju vypnute komentovanie, aj recenzie, a nevidno ziadnu komunikaciu so zakaznikmi, alebo same "posleme si spravu"... a tak.

simca06022011
11. mar 2025

@tundra tak vydajne miesta ma podla vsetkeho ich dopravca, nie oni.

autor
11. mar 2025

@simca06022011 ďakujem pekne. Áno, čakám na tu fotku podľa mňa ma pochopila veľmi dobre. Aj mi napísala, že ma chápe a že pošlu mi foto. Ozvem sa večer 😁🙏

la_dolce_vita
11. mar 2025

Ja by som zavolala priamo na ich telefon. Mne sa nepaci ich mail seznam.cz. Takto nevyzera firemny mail, za @ by mal byt nazov firmy. Ta komunikacia je divna..

Strana
z3