icon

Dáva vám chatGMPT vždy presné informácie?

14. sep 2025

Ahojte,
tie, čo poużívate chatGMPT, dáva vám vždy správne údaje a informácie ?
Mne sa zdá, že aj mylné.

Ďakujem

Strana
z2
miskajerry
Autor odpoveď zmazal
miskajerry
14. sep 2025

aj mylné

cyberk
14. sep 2025

Babicka zlata, jasne, ze aj mylne…

maca1984
14. sep 2025

Aj mylné

autor
14. sep 2025
@cyberk

Babicka zlata, jasne, ze aj mylne…

@cyberk Ďakujem, študentka, maturantka

lienka.7
14. sep 2025

@anonym_autor samozrejme ze píše hlúposti. A niektoré sa tu ešte idú potom hádať. Ze vsak to chat im toto napísal, tak to musí byť pravda.

cina1
14. sep 2025

nie, nedala.

karolina04
14. sep 2025

odporúčam hlavne študentom aby brali na vedomie že nevypracuje zadanú tému správne, píše aj blbosti 😉

betulinka1
14. sep 2025

@anonym_autor ani platená verzia nedava spravne odpovede. Treba si to potom este preverit. Ale napriklad ta vie aspon nasmerovať. Samozrejme sa treba naucit aj spravne pisat otazky.

zobaka
14. sep 2025

aj mylne a ked napisem, ze sa pomylil, povie jaj aha prepac, cize nespoliehala by som sa na to uplne, ale je to casto dobry pomocnik

mandzula
14. sep 2025

Nie, nedava, vzdy si treba veci preverit.

x_mery_x
14. sep 2025

Nie, niekedy ho aj trikrat opravujem. :D

bibina32
14. sep 2025

@anonym_autor nie

marianarem
14. sep 2025

@anonym_autor Za mna je to zatial skor generator kecov. Zrovna pred par dnami som hladala povod rumunskeho slova "pat" co znamena "postel". Nepytala som sa ho, ale vyjadril sa v ramci Google vyhladavania. Kto vie po anglicky, prikladam odpoved 🙂 Este ma co dohanat 🙂
The word "pat" in Romanian does not mean bed; it refers to a small lump or pat of butter, and its etymology is unrelated to German. The word for "bed" in Romanian is "pat" (pronounced like English "pat"), which is of Slavic origin, not German.

denkabemommy
14. sep 2025

Vie upraviť (uhladiť) už napísaný text, vie nájsť zdroje, z ktorých môžeš ty čerpať ale nevie vždy dobre podávať informácie, ktoré od neho chceš, netreba sa naňho spoliehať

anonym_c0e9e5
14. sep 2025

Záleží aj ci ty dávaš presné informácie a inštrukcie chatbotu

autor
14. sep 2025
@anonym_c0e9e5

@anonym_c0e9e5 Práveže si dávam pozor, aby som dobre sformulovala otázku.

autor
14. sep 2025
@anonym_c0e9e5

@anonym_c0e9e5 Práveže si dávam pozor, aby som dobre sformulovala otázku

autumn1
14. sep 2025

Nedáva. On berie info z internetu a na internete nie sú len pravdivé informácie.

anonym_adec37
14. sep 2025

@anonym_autor používam denne na všetko možné a zatiaľ všetko bez problému , platenú verziu využívam keďže je lepšia
Keď som chcela pomôcť s výrobou nálepiek nebolo to 100% ,nápisy treba kontrolovať inak žiaden problém a to sa pýtam všetko možné

veronika14141414
14. sep 2025

@autumn1 chatbot je vyvíjaný pomocou strojového učenia , niektoré su uzavreté a niektoré maju prístup na internet ako doplnok

anonym_c0e9e5
14. sep 2025
@veronika14141414

@autumn1 chatbot je vyvíjaný pomocou strojového učenia , niektoré su uzavreté a niektoré maju prístup na internet ako doplnok

@veronika14141414 a strojové učenie nieje LEN z internetu

anonym_a6a6e5
14. sep 2025

Vymýšľa asi a odpoveď ak nevie tak ju háda, vždy si treba pýtať odkaz na zdroj odkiaľ má danú informáciu.

autumn1
14. sep 2025
@veronika14141414

@veronika14141414 chatbot je iný AI model ja píšem o tom konkrétnom na ktorý sa pýta autorka. Ak chce aktuálne informácie tak používa internet.

anonym_c0e9e5
14. sep 2025
@autumn1

@veronika14141414 chatbot je iný AI model ja píšem o tom konkrétnom na ktorý sa pýta autorka. Ak chce aktuálne informácie tak používa internet.

@autumn1 áno používa internet ale stále je to strojové učenie 🙂 a to ze si vymýšľa nieje dôvod internetu ale toho ako je vyvinutý

anonym_c0e9e5
14. sep 2025

@anonym_c0e9e5 generátor textu založený na pravdepodobnosti

autumn1
14. sep 2025
@anonym_c0e9e5

@autumn1 áno používa internet ale stále je to strojové učenie 🙂 a to ze si vymýšľa nieje dôvod internetu ale toho ako je vyvinutý

@anonym_c0e9e5 píšem zo svojich skúseností viac krát sa mi stalo, že som mu dala opakovane otázku (v rôznych chatoch) a chcela som nech k tomu uviesť zdroj alebo odkiaľ má tú info podľa zdroju vždy odpovedal správne len nie vždy v ňom bola správna alebo aktuálna odpoveď. Ale tak asi záleží aj od otázky. Ja naposledy som ho využila na jar, iný AI model mi nato čo ja potrebujem vyhovuje viac.

autor
14. sep 2025
@autumn1

@anonym_c0e9e5 píšem zo svojich skúseností viac krát sa mi stalo, že som mu dala opakovane otázku (v rôznych chatoch) a chcela som nech k tomu uviesť zdroj alebo odkiaľ má tú info podľa zdroju vždy odpovedal správne len nie vždy v ňom bola správna alebo aktuálna odpoveď. Ale tak asi záleží aj od otázky. Ja naposledy som ho využila na jar, iný AI model mi nato čo ja potrebujem vyhovuje viac.

@autumn1 Ale tie iné modely sú asi platené, však ?

kacena4
14. sep 2025

jedno ako sformulujes otazku on hoada podobne info na nete casti bez casovej osi a casti neaktualne, co sa najviac spomína to ponúkne nie co je pravda

anonym_c0e9e5
14. sep 2025
@autumn1

@autumn1 áno je to troška zložitejšie co sa týka ai v niečom je dobrý v niečom zlý,len som myslela ze na samotný net to ,,nezvalovat,, lebo je vytvorený na pravdepodobnosti
Napríklad je topka na programovanie ale nepresný v hodnotových temach ,faktoch ktoré sa rychlo menia atd
Vie aj poradiť ako nakupovať pri dynamickom cenotvoreni na nete🙂vela tipov je
Takže v niečom ho môžeš použiť spolahlivejsie v niečom len ako doplnok

Strana
z2