Desenio - vrátenie
Ahojte mate niekto skusenost ze ste kupovali obrazy alebo plagaty zo stranky desenio a chceli ste ich vratit? Nemozem najst na ich stranke adresu na vratenie a netusim ci to bude vobec v ramci Slovenska alebo Ceska ani kolko bude stat postovne.
Plagaty sa daju vratit, sama som vracala kedze som zduplovala objednavku....
@mirkam3 tam piše o personalizovanych plagatoch, t.j. plagaty na objednavku, normalne plagaty co su v ponuke sa daju vratit
@mirkam3 ako nič v zlom, ale ked nevies čitat s porozumenim, tak nezavadzaj, lebo podavaš mylne info,....
@b3e3l tu je link na vratenie tovaru. https://returns.deseniogroup.com/return/en Baliček som posielala tam odkial prislo, nebolo to vramci slovenska alebo česka. Pamatam že postovne ma stalo okolo 15-18€, Neviem kolko mas toho na vratenie.....
@robodracica ďakujem za info. Kolko ste toho vracali vy? Lebo ja mam len 3plagaty bez ramov. Rozmyslam ze objednam nove 3 ak ani tie nebudu dobre ze vratim vsetky naraz. Platila by som jedno postovne. Neviem aku vahu mal Vas balik. Plagaty su lahke. To ze to je stranka mimo Slovenska som si pred kupou zial nevsimla. Len ma zaujimalo ci je mozne vratenie a to tam spomenute bolo.
@b3e3l aj ja som vracala 3 plagáty .