icon

Eshop suprisimo.sk

fbibiana123
27. feb 2021

Dobrý deň,máte niekto skúsenosti so stránkou suprisimo ? Obiednala som si s tadiaľ tovar a stále neprichádza. Ďakujem za odpoveď 🙂.

nealy
25. máj 2021

@petra_lakostikova mne peniazky vratili...som sa vyhrazala..

nealy
25. máj 2021

@susy29 treba ho vyplnit..poslat..ja som napisala ze peniaze chcem.do tyzdna..nebudem.cakat 30 dni.na reklamaciu.ked tovar nemam a 60.dni.cakam..inac to posuniem.pravnikovi na policiu a inspekciu ...a hotovo..

ivaana789
26. máj 2021

Dobrý deň, pred časom som tu písala, že som tiež asi naletela lebo dlho dlho mi tovar nechodil. Objednávku som urobila len cca za 10 € a aj som ich už oželela. Asi po 4 mesiacoch mi prišiel tovar, síce na dva krát ale prišiel. Balíčky boli posielané rovno z Číny...a mimochodom, popit, ktorý som dcére objednávala ma vyšiel na 6.30 € + doprava a dnes ho kúpim hocikde za 3,50 €.Čiže obchod " ako lusk".

hama007
27. máj 2021

Tiež som objednala. Legíny. 3. mája im prišla platba. Budem čakať kedy príde, či príde, v akej kvalite. Keby som si skôr prečítala recenzie 🤦
Ani som nevedela, že je to Čína.
Minulý rok som objednala z Lunzo 3 veci a chodili mi pol roka 😆 bolo to také "milé" lebo som už bola zmierena, že nič nepríde a ono stále niečo 😆 prekvapenie zakaždým 😆

ivan487
1. jún 2021

Zdravím uvedenú stránku v žiadnom prípade neodporúčam nakúpil som tovar 11.2.2021 stránku som si neoveril zaplatil som vopred čakacia doba 5-40 prac.dní to ma hneď zarazilo čakal som nič neprišlo písal som maily samé výhovorky po 2 mesiacoch mi poslali sledovacie číslo zásielky ale nebol to môj balík ale doporučený list ktorý už dávno majiteľ obdržal poslal som reklamáciu ale stále to isté dookola sledovacie číslo ďalšie ale znova vymyslené už som to chcel vzdať ale bombardoval som ich každý deň 2-3 mailami kopíroval som to stále dokola asi im to šlo na nervy tak mi peniaze nakoniec poslali takže odporúčam nevzdávať sa a prinútiť tie svine aby vrátili čo im nepatrí veľa mzdaru prajem...

zuzkalujza
1. jún 2021

Tak ku nám tovar dorazil včera po cca 60 dňoch od objednávky a úhrady, ktorú som spravila obratom samozrejme. Kvalita tovaru veľmi zlá, nezodpovedá vôbec popisu a zobrazeniu. Mám pocit akoby to bolo z PET fliaš ušité. Na to, že si za miniku vypýtali 49,90 eur, no konečná. Nikdy viac........ Zvažujem zaslať nazad a pýtať späť peniaze, ale popravde asi neviem či sa mi do toho vôbec chce, keď to tu čítam....

kapri1
1. jún 2021

zial, pridavam sa k Vam do klubu. Tiez som naletela :/ 43 eur vo vzduchu...
ja to uz riesim teraz, kocka vyssie tu spominala, ze sa to da aj pred prevzatim tovaru, tak som im uz napisala mail v tomto zneni / lebo na akykolvek moj mail mi pridu tie ich prednastavene frazy /

Kedy je spotrebiteľ oprávnený odstúpiť od uzatvorenej zmluvy (upravuje § 7 zákona č. 102/2014) a aké sú v jednotlivých prípadoch lehoty na odstúpenie

Spotrebiteľ môže odstúpiť od zmluvy, predmetom ktorej je dodanie tovaru, aj pred začatím plynutia lehoty na odstúpenie od zmluvy, tzn. pred samotným prevzatím tovaru!

Uvedené platí v prípade, že ste tovar zakúpili ako spotrebiteľ, teda ako fyzická osoba na osobné účely.

zozo4
1. jún 2021

@zuzkalujza ja som chcela,tiež a vzdala som to..tovar mi prišiel po 90 dňoch úplne iný,namiesto 2 ks 1 ks takže to nemalo ani hodnotu tých peniažkov.Ale keď mi bolo tiež povedané ,že čo všetko bude odnasat zaslanie nazad tak ma prešla chuť.Maju to dobre premyslené😏

lindus1234
2. jún 2021

@fbibiana123 dobry den u mna to iste mesiac nedosiel tovar, tiez som pisala asi po 15 dnoch ze co s tym, tak odpovedali ze tovar urcite dojde cca max 25 dni, potom po mesiaci ked nedosiel tak uz neodpovedaju....a a tera som nasla tieto recencie...na peniaze uz mozem...ale nepaci sa mi, ze im to takto prechadza...tiez so za trestne oznamenie...

zuzun
2. jún 2021

Pokračovanie: povyhrazkach mi včera pani Gizela napísala, že keď mi nebol dodaný tovar, tak mi do 30 dní vrátia peniaze....

lindus1234
2. jún 2021

@zuzun mne zatial ani neodpisuju...

blco
3. jún 2021

ja som si objednal tovar a zaplatil kartou a ked po mesiaci neprisiel tiez som sa im vyhrazal a hned v ten den mi volali dva cudzie cisla hovorili po anglicky tak som zlozil a potom som sa obratil na europske spotrebitelske centrum ,tu mate odpoved dufam ze vam to pomoze ,ale tovar mi nakoniec dosiel ale uz nikdy viac takyto eshop

Dobrý deň,

ďakujeme, že ste sa obrátili na Európske spotrebiteľské centrum v SR. Európske spotrebiteľské centrum v SR (ďalej len "ESC v SR") ako člen siete spotrebiteľských centier ECC-Net v rámci EÚ vrátane Nórska, Islandu a Veľkej Británie sprostredkuje mimosúdne riešenie spotrebiteľských sporov slovenských spotrebiteľov voči európskym obchodníkom a naopak. ESC v SR nemá donucovaciu právomoc, čiže nemôže obchodníka donútiť, aby sa zúčastnil mimosúdneho riešenia alebo akceptoval nami navrhované riešenia. Pri zistení porušení práv spotrebiteľa ESC v SR nemá právomoc uložiť sankciu, pretože nie je kontrolným orgánom. Viac o činnosti ESC v SR sa dozviete tu: http://esc-sr.sk/o-nas/.

E-shop www.suprisimo.sk vo svojich obchodných podmienkach deklaruje, že spoločnosť prevádzkujúca e-shop sprostredkováva záujemcom (kupujúcim) obchody s predávajúcim. Ide o tzv. internetovú nákupnú galériu. Obchodné podmienky nájdete na tomto odkaze: https://suprisimo.sk/obchodne-podmienky-bonky/

Skutoční predávajúci sídlia väčšinou v Ázii, teda mimo pôsobnosti siete európskych spotrebiteľských centier ECC-Net. S prevádzkovateľmi podobných webových sídiel sme v minulosti riešili veľké množstvo prípadov, nakoľko je však naša činnosť založená na mimosúdnej báze a nemáme kontrolnú a ani donucovaciu právomoc, všetky prípady boli ukončené s tým, že prevádzkovatelia trvali na tom, že sú sprostredkovateľmi a z tohto dôvodu Váš prípad nemôžeme prijať na riešenie.

Je možné domnievať sa, že www.suprisimo.sk sa uvedenými ustanoveniami snaží zbaviť zodpovednosti, pretože sprostredkovatelia majú výnimku zo zodpovednosti za nesúlad tovaru a možné škody, ktoré ste nákupom utrpeli, pretože táto povinnosť platí pre predávajúcich, ktorí na uvedených trhoviskách tovar dodávajú. Rovnako je možné odstúpiť od zmluvy iba voči predávajúcemu.

Ak ste platili platobnou kartou, odporúčame Vám čo najskôr kontaktovať Vašu banku a požiadať ju o spätnú transakciu, tzv. chargeback.

O rizikách nakupovania cez tzv. internetové galérie sme informovali aj na našej webstráne:
https://esc-sr.sk/novinky/pozor-na-internetove-...
https://esc-sr.sk/nezaradene/co-potrebujete-ved...

O problematike sme taktiež sme informovali aj na sociálnej sieti Facebook: https://www.facebook.com/ESCvSR/photos/a.545885...

Keďže sa tieto prípady nedarí riešiť mimosúdnou cestou, spotrebiteľom odporúčame ako jednu z možností súdneho konania Európske konanie s nízkou hodnotou sporu, kde súd rozhodne v približne 4 mesačnej lehote a rozsudok je vykonateľný v rámci EÚ (okrem Dánska). Viac informácií nájdete na: https://e-justice.europa.eu/fileDownload.do?id=... .

Ďalšou z možností je podanie návrhu na vydanie Európskeho platobného rozkazu: https://esc-sr.sk/novinky/europsky-platobny-roz...

0949232795
3. jún 2021

@barbora0308 ja som na tom podobne su to klamari

evita860
9. jún 2021

@kapri1 ahoj poriesila si to nejako? Vrátili ti peniaze alebo prišiel tovar? Ja som od nich objednala tiež a vôbec som nepostrehla to dodanie. Za 40 dni mi je darček k ničomu ak už bude dávno po oslave 🙈 písala som že chcem odstúpiť a aj poslala formulár ale že sa nedá lebo to zaplatili. Tie iste zvasty píšu každému. Viem to nejako poriešiť ?

laskonkaaa22
10. jún 2021

@igor14 uz ste to nejako doriesili? Ja som tiez naletela a urcite to nechcem nechat len tak a viem ze soi nema provo vymahat od tejto stranky aby vratili peniaze kupujucim

lindus1234
11. jún 2021

mne tovar nakoniec viac ako po mesiaci dosiel, ale uplne inak vyzera ako na obrazku material katastrofa, cize kvalita nula bodov, balik rovno z azie

kapri1
11. jún 2021

@evita860 zatial nijako.
balik je na poste, odosielatel Cina
a rozmyslam, ci ho preberiem, lebo urcite nechcem cinsky smejd + prisiel neskoro
len si este pozriem, kedze je to z Ciny- kde by som to mala poslat…
kazdopadne uz som to riesila aj s bankou a ak by mi eshop robil problem s peniazmi, doriesim s bankou vratenie

evita860
11. jún 2021

@kapri1 ja som tiež volala do banky tak že budú chcieť komunikáciu. Koľko trvalo dodanie?

kapri1
11. jún 2021

@evita860 15.maja som objednala, vcera som mala listok z posty v schranke. Nic som si z Ciny neobjednavala,takze predpokladam,ze to bude ono.

xsuzannex
12. jún 2021

To nemyslite vazne.. vcera som objednavala a platila som online s tym ze do stredy pride.. potom mi to uz fakt nir je treba.. ze ja som si skor recenzie nepozrela ☹

evita860
12. jún 2021

@xsuzannex ja som objednala dcérke darček k narodeninám plus balonovu výzdobu na oslavu ktorá bude 26.6 čiže tak isto nula bodov. Nereálne zbytočne 🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️ Písala som im že zavádzajú klientov lebo majú že tovar skladom a až keď príde potvrdenie o platbe máte dole napísané že dodanie 5-40 pracovných dni !!!! Vraj to majú v podmienkach a nič neporušujú. Keď som chcela storno objednávky povedali mi že sa nedá lebo už ju zaplatili a je na ceste ku mne. Povedala som že písali že keď im príde tak že do 24 hodín odosielajú mne takze ak tvrdia že je na ceste ku mne tak to znamená že už bola im dodana a do 2-3 dni bude u mna! Tak že nie že tak to nie je tak vravím že zasa zavádzajú!!!! Píšem že má pustilo na storno objednávky a keď som ju stornovala už mi písali že sa nedá a keď som dala znova storno už má ani nepustilo takze to náročky zmenili!!!! Ale nevybojujem nič, musím počkať kým mi prejde dodacia lehota a tak žiadať vrátenie peňazí formou banky!!!

xsuzannex
12. jún 2021

@evita860 ja som objednavala vcera a dnes mi prislo toto

kapri1
12. jún 2021

@xsuzannex toto prislo vsetkym (predpokladam) 😡

sahara876
13. jún 2021

@xsuzannex to je automaticka odpoved. To pride hned po objednani. S tovarom je to uz zial horsie.

barbarelle
Odpoveď bola odstránená
barbarelle
13. jún 2021

A moja skúsenosť z novembra 2020 - magnetky na chladničku dorazili po 4 mesiacoch. Celkom iné ako na obrázku. Zaplatila som 16 eur, dorazili také, ktoré si viem na ebay kúpiť za 3,90 USD. Takže asi tak. Poznám ľudí okolo seba, ktorí za svetlo do záhrady zaplatili aj 30 eur a nedostali po pol roku nič. Suprisimo je podvodná stránka. To už sme asi všetci pochopili. Stačí Googliť.

lindus1234
13. jún 2021

@xsuzannex to aj nam ale cakali sme viac ako mesiac

evita860
13. jún 2021

@lindus1234 40 pracovných dni máte dva mesiace 🤷🏻‍♀️🙈

kapri1
14. jún 2021

baby, prosim - kym vyplnim ten priserny formular na vratenie - viete kam sa posiela spat objednavka? na tuto adresu ? FINALTY TARGET MEDIA s.r.o.
Rybná 716/24, Staré Město, 110 00 Praha
ci niekam totalne inam - Cina a tak?
lebo stale mam balik na poste a rozmyslam, ci ho preberiem a rovno vratim, alebo ho tam necham... co sa mi viac oplati.

sahara876
15. jún 2021

@kapri1 myslim ze urcite nie do FINALTY TARGET MEDIA, mne napisali ze oni s tovarom nic nemaju, ze su len sprostredkovatelia. A teda sa to musi poslat priamo predajcovi. Ale pokial balik nebude prebraty a doruceny bol "vcas" myslim ze nikto nebude ochotny vratit peniaze. Treba precitat ako to maju uvedene v tych ich uzasnych obchodnych podmienkach.