icon

Eshop suprisimo.sk

fbibiana123
27. feb 2021

Dobrý deň,máte niekto skúsenosti so stránkou suprisimo ? Obiednala som si s tadiaľ tovar a stále neprichádza. Ďakujem za odpoveď 🙂.

danuska2008
18. aug 2021

@julietta1 po 30 dňoch som im napísala že ubehla doba 30 dni a neozvali sa mi. Tak na druhý deň mi napísali že reklamáciu mi uznali a pošlu mi peniaze. Tak som čakala ešte 5 dni a nič neprišlo. Zas som im písala že nič neprišlo. Odpísali mi že sú dovolenky a že majú veľa toho že mám čakať. Tak som čakala. To bol piatok v podstate na konci pracovného týždňa som písala. No a v pondelok som už mala peniaze na učte takže 38 dni. A dokonca mi poslali peniaze 2 krát takže som im jemu platbu musela vrátiť. 38,40€ som ja zaplatila a som šťastná že som dostala peniaze späť

denulka666
19. aug 2021

@danuska2008 ja keď kliknete na ten formulár nič sa mi neotvorí 🤷

denulka666
19. aug 2021

@betina1984 tiež som im písala že to posúvam na SOI aj právnikovi, ale žiadna odpoveď mi neprišla. Opakovane som im už písala asi 6x a nič 🙈

suzannwega
19. aug 2021

@ivka710 mne odpovedali,je to v štádiu riešenia momentálne,majú veľa sťažností na tú firmu,dali možnosť sa vyjadriť majiteľovi,keďže je to v predsudnom konaní a sídlo firmy je v ČR aj keď je Slovák

betina1984
20. aug 2021

@denulka666 idem v pondelok do banky. Reklamovat platbu. 1.6.objednane, dodacia 8-40 dni, vynimocne 60. Vsetko uplynulo, tovar nemam. Predlozim im vsetko z mailu.

danuska2008
20. aug 2021

@denulka666 🤔 to je divne. Mne ho poslali do mailu tam som klikla a sa mi zobrazil. Na ich stránke priamo som myslím neskušala. Skusim a dám vedieť

danuska2008
20. aug 2021

@denulka666 tak som bola na ich stránke a ide to normálne. Musíte ísť na reklamácia a vrátenie peňazí. Tam sa Vám zobrazí postup ako to vypísať a v ňom je červeným reklamačný formulár. Tak na neho kliknete a otvorí sa Vám. Prvá otázka bude či Dorazila Vám objednávka alebo jej časť? Dajte Nie a pokračujete vo vypĺňaní

evacik
20. aug 2021

Dobry den, tiez sa mi podarilo u nich objednat a hned zaplatit. Vratili niekomu peniaze? O tovar uz nemam zaujem.

danuska2008
20. aug 2021

@evacik mne áno. Ale po 5 mesiacoch a stalo má to kopec nervov a času stráveného vypisovaním mailov, ku koncu už aj výhražným 😠

denulka666
20. aug 2021

@ivka710 no ale tak trebalo by to stopnúť, veď takto okrádajú denne ľudí

danuska2008
20. aug 2021

@denulka666 presne tak, stále si veselo predávajú a okrádajú ľudí.

betina1984
20. aug 2021

@danuska2008 mne to neslo. Potom mi vyhodilo, ze vasa dodacia lehota je 8-40 dni a bla bla bla . Cim si sa im vyhrozila?

danuska2008
20. aug 2021

@betina1984 ja som im napísala že som sa radila so svojim právnikom a je to jeden z najlepších prokurátorov v BA. Že budú mať veselo keď mi nevrátia prachy. A do 6 dni som ich mala na účte. Ale až po tej 30 dňovej lehote čo som vypisovala tu reklamáciu.

liara30
20. aug 2021

Tak mna dnes cakal balicek na poste ale treba platit aj clo😡Ako to mam dalej riesit?Nemam chut ho preberat..

ivka710
22. aug 2021

@denulka666 veď samozrejme, že to treba stopnúť,ale človek aby mal nervy zo železa,aby sa dostal k svojim peniazom,čistá katastrofa😡

liara30
22. aug 2021

Mozte mi prosim poradit ked som za tovar samozrejme zaplatila vopred ako chceli a prisiel v dodacej lehote do 40.dni ale nechcem ho prebrat lebo musim zaplatit clo!😡

denulka666
23. aug 2021

@liara30 bez zaplatenia cla ho neviete prevziat, ale clo Vam nikto nevrati.

denulka666
23. aug 2021

@ivka710 ano, ja som tiez zvedava, nakoniec sa mi podarilo online vypisat ten ich reklamacny formular, ale maju na to teraz 30dni.....takze sa to zase bude natahovat

ivka710
23. aug 2021

@denulka666 ja som ho tiež vypisovala a do posledného dňa ma naťahovali.Ja som im písala,že v akom štádiu je tá reklamácia a oni mi odpísali,že mi ju neuznávajú a teraz už absolútne neodpisuju na moje maily.Pisala som na ČOI,tam tiež nič,odpoveď bola,že sa mám obrátiť na SOI,tam verím tomu,že by to bolo zbytočné,tak som to ani ešte neskúšala a keď som písala tej pani Martinikovej,že sa pridávam k hromadnej žalobe,tak tá tiež sa nejak nevyjadrila,ako v akom to je štádiu,tak ja už fakt neviem...

liara30
23. aug 2021

@denulka666 Ved tomu rozumiem ze bez cla mi ho nevydaju ale keby som ho neprezvala tak mozem riesit vratenie penazi?

abbigaill
24. aug 2021

@fbibiana123 ja tiež nemám dobrú skúsenosť. Babke som kupovala podprsenky,bolo tam že skladom,odosielajú ihneď. Tak ja že super.
Večer či na další deň mi síce napísali že to odoslali,ale dodacia lehota 5-40 dní!!! Čakám už 2 týždneň... Babka si už medzičasom kúpila podprsenky,a povedala že toto môžem zrušiť... A mám aj sto chutí 😡 Nechala som sa okašlať slovami SKLADOM A ODOSIELAME IHNEĎ....nabudúce si dám lepší pozor,odtiaľ určite nekupuj pokiaľ to naozaj nepotrebuješ...

abbigaill
24. aug 2021

@liara30 ale to je aký podvod!!!🤬 o tom nikde nič nepísali že je potrebné platiť niake clo!!

abbigaill
24. aug 2021

@monika_ma a môžem aj teraz,alebo mám počkať kým mi príde balík?respektíve nepríde do tých 40 dní alebo príde uplne niečo iné...
A tiež musím to prebrať ?(keď chcem potom naspäť peniaze),kedže čítam že ešte aj clo si pýtajú!! Toto vôbec nemali nikde spomenuté!!

denulka666
24. aug 2021

@betina1984 ja som sa chcela pridat na podanie trestneho oznamenia, ale na mail co som pisala mi ta pani neodpisala, tak neviem v akom je to stave....Mne uz nikto neodpoveda, vyplnila som nakoniec ten ich formular a cakam, ale nevidim to ruzovo

denulka666
24. aug 2021

@abbigaill no mne poslali ich obchodne podmienky kde to vraj mali spomenute

denulka666
24. aug 2021

@abbigaill mne odpisali toto ked som sa na to stazovala:

Dobrý den, vážený zákazníku.

Naše Galerie je provozovatel platformy “Marketplace”/online tržiště , tedy pouze zprostředkovatelem zahraničního obchodu, nikoliv prodejcem.

Velmi nás mrzí tato nepříjmná situace, nicméně na tuto skutečnost jste byl/a upozorněn/a v obchodních podmínkách, se kterými jste souhlasil/a potvrzením objednávky.

Vše o DPH uvádíme v obchodních podmínkách (odstavec 8.)

https://suprisimo.sk/obchodne-podmienky-suprisimo/

Viz.výňatek z obchodních podmínek :

UPOZORŇUJEME, ŽE V PRÍPADE OBJEDNÁVOK ZADANÝCH V OBDOBÍ OD 1.5.2021 DO 1.7.2021 PREVÁDZKOVATEĽ PLATFORMY NIE JE POVINNÝ A SCHOPNÝ PLATIŤ DPH A CLO ZO ZÁSIELOK. PRETO V PRÍPADE ZADRŽANIA ZÁSIELOK PRI OBJEDNÁVKACH USKUTOČNENÝCH V TÝCHTO TERMÍNOCH JE ZÁKAZNÍK POVINNÝ VYHOTOVIŤ COLNÉ VYHLÁSENIE A ZAPLATIŤ VŠETKY SÚVISIACE POPLATKY NA VLASTNÉ NÁKLADY. V PRÍPADE VŠETKÝCH OBJEDNÁVOK ZADANÝCH PO 1.7.2021 PLATÍ PREVÁDZKOVATEĽ PLATFORMY VŠETKY DPH A CLÁ VOPRED V RÁMCI SYSTÉMU (IOSS). ZÁKAZNÍCI SA NEMUSIA OBÁVAŤ, ŽE ICH ZÁSIELKY BUDÚ ZADRŽANÉ NA COLNICI V PRÍPADE OBJEDNÁVOK PODANÝCH PO TOMTO DÁTUME.

V prípade všetkých objednávok zadaných po 1.7.2021 môžeme so 100 % istotou zaručiť, že budú podliehať platbe DPH (IOSS) v rámci dovozného režimu jednotného kontaktného miesta zo strany prevádzkovateľa. V skratke to znamená, že prevádzkovateľ platformy zaručuje, že CLO, DPH alebo iné poplatky zákazníka budú riadne a v plnej výške zaplatené za všetky zásielky. Zásielky s väčším objemom môžu byť stále zadržané na colnici. V takomto prípade môže zákazník kontaktovať zákaznícku podporu a všetky takéto poplatky mu prevádzkovateľ vráti na jeho náklady.

Děkujeme za pochopení, s pozdravem

zákaznická podpora Suprisimo.sk

jurijko
24. aug 2021

Je to banda a nie obchodníci. Nič si u nich neobjednávaj - ja som objednal 30 06, zaplatil 40 € a ešte 40 pracovných dní budem čakať. Ja dávam podnet na SOI SR

evita860
24. aug 2021

@fbibiana123 ja sim si dnes uvedomila že už im uplynula lehota 45 dni pisalá som o vrátenie peňazí poslali mi mail o reklamáciu.... ja žiadam odstúpenie od zmluvy nie reklamáciu máte skusenost?

abbigaill
24. aug 2021

@denulka666 jaj tak ja som to až po tom dátume objednávala tak to clo asi platiť nebudem...
Ale stále je to podvodná praktika toto...
Je pravda že veľmi nečítam obchodné podmienky nakoľko som zatiaľ nikdy nemala problém kedže to bola seriozna stránka...žiaľ v tejto aj keď vyzerala seriózne som sa pekne zmýlila 🙄.
Zostáva mi dúfať že tovar snáď príde aspoň do tých 40 dní,a bude to aspoň nositeľné😒😒
Ďakujem za odpoveď.🙂

evita860
24. aug 2021

@abbigaill mne tovar neprišiel a to mám dnes vyše 50 pracovných dni, piasala som že chcem peniaze naspäť a odstúpenie od zmluvy no stále rovnaké keci že tovar je na ceste ku mne a odstúpiť sa nedá 🤷🏻‍♀️ Kázali my vypísať reklamačný formulár čo nechcem keďže následne treba zasa čakať 30 dni a ešte to musí schváliť dodávateľ nie oni ako Sprostredkovatel.... tu človek nenabojuje asi vôbec nič obchodné podmienky že môžeš odstúpiť do dvoch týždňov od doručenia ale ak tovar nepríde nikdy???? A ak aj príde nezodpovedajú za kvalitu, no a v neposlednom rade že poslať to treba do Číny 🤣🙈🤷🏻‍♀️ Banda podvodníkov