Eshop suprisimo.sk
Dobrý deň,máte niekto skúsenosti so stránkou suprisimo ? Obiednala som si s tadiaľ tovar a stále neprichádza. Ďakujem za odpoveď 🙂.
@fbibiana123 mne tovar dosiel po 20 dňoch a v poriadku ....oblečenie pre psika 12 euro. Kvalita slusna.
@adriana14 tiez som si precitala recenzie, ale bohuzial len na ich stranke, kde boli same chvalospevy a spokojni zakaznici, no modry konik a vlastna zla skusenost mi otvorila oci.... Preto radim obratit sa na nejaku skutocne solidnu stranku, kde zastupcovia zodpovedaju za kvalitu a nezavadzaju klienta klamlivymi reklamami.
@adriana14 tak to sú riadny hajzli s prepáčením keď Vám nechcú vrátiť duplicitnú platbu. Mne vrátili peniaze po 5 mesiacoch čo neprišiel balík vôbec. Vypísala som reklamačný formulár na ich stránke a po 40 dňoch mi vrátili peniaze. Dokonca 2 krát. Tak mi písali aby som im tie peniaze navyše vrátila. A ja som im odpísala že im ich vrátim o 5 mesiacov ako som ja čakala na svoje prachy tak dlho, nech vedia čo je to strachovať sa o peniaze. Vôbec nereagovali na môj mail. Ale po týždni som im peniaze poslala naspäť lebo reku zabudnem na to a budem mať nejaký problém z toho. Ale ani ďakujem ani nič. Tak snáď sa dostanete ku svojim peniazom, alebo aspoň k tej bunde, lebo veľa ľudí nemá ani peniaze, ani tovar 🤨
@danuska2008 mne vôbec neodpovedajú nato že je dávno po reklamácii a žiadna odpoveď… už daaaavno majú 30 dni po a nič ani tovar ani peniaze 🤷🏻♀️
@evita860 a niet organizácie ani človeka čo by zastavili takýchto zlodejov 🤨
Tiez ma zaujima, ci mam sancu na uspech s reklamaciou v banke. V pripade, ze neprevezmem balik a nasledne zadam reklamaciu v banka. Preco by som aj mal platit dalsie naklady CLO .Teda ja som uz s bankou zacal komunikovat dopredu. Maju moje maily, kde som ziadal zrusit objednavku cca 24h od objednania. Co mozno hra v moj prospech, ze nezaslali ziadne potvrdenie ze to expedovali. Este som im zaslal odstupenie od zmluvy obratom. Komunikacia ziadna iba automatizovany mail. Trochu som pritvrdil a zacali komunikovat. Zacal som riesit aj to ze zaslali moje udaje mimo EU priestor do Ciny. Zatial tuto otazku ignoruju.
@adriana14 @jt261 TB sa s tym evidentne neserie. Ja to riesim vo VUB. Tiez som ich informoval o upozorneni SOI. Policia ma kde konkretne upozornenie ? Postoj banky je, ze treba cakat komunikovanu dodaciu dobu co deklaruju (40 dni bonky) + 30 dni ci dorazi tovar. Na zaklade mojich podkladov povedali, ze plne staci tych 40. Co sa tyka balika, ak dorazi. Neviem, ci nieco dosiahnem ak ho nepreberiem. Balik ma track cislo a navyse bude precleny. V tomto bode si vedia okontrolovat, ze prisiel ale nebol prevzaty. Z tohto pohladu su z obliga. Predajca si splnil povinnost - dodal balik. Neviem, ako reaguje posta. Podla mna nejaky cas ho drzia na pobocke, poslu 2-3 vyzvy. Potom asi maju povinost nejaku dobu skladovat (ak by som ho chcel v tejto dobe vyzd.asi by chceli nejake skladne doplatit). Fakt neviem ale podla mna na konci dna balik zlikviduju a urcite ho neposlu spat do CN.
@michaela1107 zdravim, ako to dopadlo? Ja mam teraz podobnu skúsenosť čakám už mesiac a pol a stále nič. V mailoch samé vyhovorky o čakacej dobe...Dakujem
@fbibiana123 Sta i ked si pozriete recenzie pod ich tovarom a hned zistite ze aj tam klamu. Muž pise recenziu v ženskom rode a zena v mužskom. Fotky ludi stiahli asi z FaceBooku. A recenzie nie su o tovare a jeho kvalite ale len o dodani tovar... Už len preto by som si od nich neobjednala. A to isté Bonky. Jasni podvodníci.
@luciakor takže podľa tohto vyjadrenia OI s nimi nič nemôžu robiť. Podľa ich vyjadrenia sk kupujúci má dávať pozor na túto stránku a zvážiť nákup na tejto stránke. No super 😡🤨😵 takže zase sa mi potvrdilo že na zlodejov neexistujú zákony, len pre nás obyčajných ťažko pracujúcich ľudí 🤔
@suzannwega zdravím ako ste prosím Vás dopadli?
@rivaj Balik, ktory prisiel po mesiaci od objednania a marnej snahe hned to zrusit, ked som prisla na to, co su zac, som jendoducho neprebrala - bol mensi nez mal byt, bolo na nom clo, ktore som odmietla platit, ostal na poste, ako pisete, posta ho chvilu drzala a asi vratila do Ciny, teda podla toho, co som vyrozumela z trackingu, ktory mi suprisimo poslalo cca mesiac po tom, ako sa balik vratil do Ciny a ja som sa uz po x-krat pokusala o vratenie penazi, potom sa uz z ich strany nedialo nic, len maily, ze maju este cas, ze neuplynul cas od dodavky, hodi ten uz davno uplynul, posielali stale tie iste maily, akoby som objednala len chvilu predtym a nie 2 mesiace... upozornila som na to banku, ze nemam ani balik, ani peniaze, ze mi posielaju stale ten isty mail, ktory som banke preposlala, po dalsom mesiaci mi banka vratila peniaze spat na ucet - bez poplatku
@adriana14 Udala som ako dovod, ze moje peniaze ma cesky "obchodnik", ale tovar konkretne OD neho mi nikldy neprisiel, ze sice medzitym dosiel nejaky balik z Ciny, ale mal ovela nizsiu hodnotu, ako som zaplatila suprisimu a bol z Ciny, nie zo Slovenska/Ceska od suprisima, ze som ten balik nespatovala s tou splatbou a ze sa vratil spat do Ciny asi, ze sa k nemu neviem dostat. Ved je to nad slnko jasnejsie, ze ak sa tovar vratil spat k majitelovi (do Ciny) a nejaky "sprostredkovatel" z Ciech drzi Vase peniaze, hoci na ne nema ziadny narok, mam pravo ich ziadat spat. Plus som poslala info o tej stranke zo SOI aj link na tuto diskusiu, ze je to nespolahlivy "obchodnik", vzudy ked so mnou z banky komunikovali a hovorili, ze "obchodnik" ma este cas a co ma na stranke, som ich upozornovala, ze oni sami sa za obchodnikov nepovazuju, ze sa vyhlasuju za sprostredkovatelov obchodu, ktory neprebehol, kedze tovar nemam. Reklamovali to u mastercardu 2x, prva platba sa mi vratila a hned zas isla spat mastercardu, na to ma z banky upozornili, ze sa to moze stat, druha sa mi vratila a uz neodisla spat - trvalo to 3 mesiace od objednania a spustenia komunikacie s bankou, ze mi "obchodnik" nechce umoznit zrusit obchod do 7 dni podla nasich zakonov
@lucifuk_77 inak, co som ja pocula, tak CINSKI OBCHODNICI po vrateni tovaru vracaju peniaze, cize predpokladam, ze aj po navrate balika spat do Ciny vratili suprisimu platbu za moj balik (suprisimo si vzalo odo mna 70 eur. balik z ciny stal akoze 15, cize to bude suma, ktoru suprisimo za balik zaplatilo!!! ostatne prachy si chceli nechat), ak si tie peniaze od nich nevynutite cez banku, tak je to pre nich dobry biznis a zarabaju nielen na predrazenom sprostredkovani, ale aj na tom, ze Vam neposlu spat vyreklamovane peniaze od Cinanov...
@fbibiana123 pozeram, ze som dalsia s rovnakou skusenostou. Tiez som objednala tovar, ako darcek na vianoce a budem sa modlit aby vobec prisiel
@rivaj to budem platit este aj clo, ak vobec balik pride?
Ja som sa tiez nechala obalamutit. cakam uz viac ako 3 mesiace na dodanie a ked som to chcela zreklamovat odpovedali , citujem:" v obchodních podmínkách, se kterými souhlasíte potvrzením objednávky, uvádíme, že naše webová stránka je provozovatel platformy “Marketplace”/online tržiště , tedy pouze zprostředkovatelem zahraničního obchodu, nikoliv prodejcem.
Zboží je skladem u dodavatele, tzn.že my okamžitě po úhradě objednávky tuto zpracujeme, předáme dodavateli a ten ji v rozmezí 10-40 pracovních dnů dodá.
Dodací lhůta se může ve výjimečných případech prodloužit až na 365 dní, avšak nikdy doposud nebyla delší než 3 měsíce v nejzazším případě." Skoro som sa po...
@silviasisa41 ano bude nutne zaplatit clo, teda ak sa rozhodnes ho prebrat + Slovenská pošta si za preclenie a súvisiace úkony účtuje poplatok 2 eurá. Ak má so zásielkou viac práce kvôli chýbajúcim alebo nepresným údajom, poplatok sa môže vyšplhať až na 9 eur
@janamorho ak si to platila kreditkou, treba zadat reklamaciu v banke. Dolozit komunikaciu. Sa ich spytaj, kde a kedy ta informovali, ze tvoja zasielka patri do skupiny "výjimečných případech". minimalne ti mali dat vediet. V pripade platby kartou volaj na helpdesk svojej banky ako zadat reklamaciu + nakopiruj link na tuto diskusiu a upozrneni e SOI na tohto predajcu. Ziadaj track cislo k baliku. Je mozne, ze to ani neobjednali.
@lucifuk_77 tak to je dobra sprava, ze v pripade nevyzdvihnutia to posta posiela spat do Ciny. Som myslel, ze to budu nejaky cas drzat a potom to zlikviduju. Ale dava to zmysel, nakolko si platila poistenie v tej cene. Mozno to je v ramci toho. Je uplne jasne, ze v pripade navratu balika odosiel. ma shop tvoje peniaze nezakone...
Viete mi poradiť? Aj ja mám problém s touto stránkou. Objednával som v piatok 3 veci v hodnote 108€ ktoré som zaplatil priamo kartou. Tiež som si až dnes všimol že stránka odosiela veci z Číny. Ako sa mám dostať späť ku svojim peniazom? Neprebrať balík a následne ísť do banky s tým, že mi eshop odoslal lacné veci z Číny za inú hodnotu ako som zaplatil a že chcem reklamovať platbu? Alebo čo je najlepší spôsob?
@apollyon skus im napisat, ze im rusis suhlas ohladom spracovania osobnych udajov. Ak to este neobjednali mozno si to rozmyslia ale maju hlboko v ... v akej banke mas kreditku ? Zaroven im napis, ze odstupujes od zmluvy v ramci lehoty. Opat budu mat v ... a napisu, ze su sprostredkovatel. Mozno pomoze pri reklamacii v banke.

@lucifuk_77 Vcera si manzel nasiel bundu na ich stranke a kazal mi ju objednat. Neviem kde som mala hlavu, vzdy si pozeram recenzie, no ale to je uz vedlasie. Objednala som a platbu za budu 82€ uhradila na 2 krat :( prva platba sa tvarila, ze nezbehla, preto som krava zadala este raz a z uctu mi odisli dve uhrady. Duplicitnu platbu mi nechcu vratit. Kontaktovala som aj banku, zatial s tym nemozu nic robit.
Citala som Vase doporucenie, neprevziat balik. Mozem sa spytat, co ste udali banke ako dovod reklamacie, ked balik prisiel, ale vy ste si ho nepravzala? Nemozu sa cinania ohradit, ze to poslali? Ci banka to uz s nimi neriesila, ale peniaze Vam vratila?