icon

Eshop suprisimo.sk

fbibiana123
27. feb 2021

Dobrý deň,máte niekto skúsenosti so stránkou suprisimo ? Obiednala som si s tadiaľ tovar a stále neprichádza. Ďakujem za odpoveď 🙂.

kiko11
2. apr 2021

e-mail na Európske spotrebiteľské centrum, ktoré rieši prípady keď je sídlo spoločnosti v inom členskom state EÚ:
ECCNET-SK@ec.europa.eu

guniska67
3. apr 2021

@fbibiana123 t tiež sa obávam, že suprisimo láka na výhodné ceny a pekný tovar,ale ak to má ísť 40 dní tak to môže byť aj aliexpress, pozor aj na stránku www.creative-sk.com , neplatiť im vopred, a ak nezaplatíte vopred, tovar vám nepošlú a komunikovaťs a s nimi nedá

hankah9
7. apr 2021

A plus ešte ich poriešiť aj cez nový čas nech o nich vedia ľudia

sturdzmicha
7. apr 2021

@alex80 ja som platila tiež dopredu a zaslali mi tovar po mesiaci... teraz mám problem s reklamáciou... viete poradiť? Alebo sa oplatí stránku medializovať? Poprípade riešiť podaním trestného oznámenia?

sturdzmicha
7. apr 2021

@fbibiana123 Dobrý deň, bohužiaľ aj ja mám zlu skúsenosť. Platila som vopred, tovar nešiel zrušiť a prišiel až po mesiaci a teraz mám problem s jeho vrátením. Určite sa budem sťažovať (SOI) uvažujem aj či by nebolo najlepšie medializovať podvodníkov.

sturdzmicha
7. apr 2021

@hankah9 najlepšie bude podať hromadne trestne oznámenie

marekova20
7. apr 2021

@fbibiana123 Dobrý deň, tiež som si objednala 25.1. a stále mi nič nedodali.

radiiiii
7. apr 2021

Dobrý deň ja som si tiež objednala 6.2. a prišla mi jedna vec z 3 už prešlo 60 dní a nič. Rada sa pridám k sťažnosti.

mamaja6
7. apr 2021

Ja som si objednala kadernicke nožnice a čakám,cakam a nič. Tak som si pozrela recenzie a už viem, že som na letela! Je to vlastne také ponaucenie Nikdy neplat do predu!!

ivaana789
8. apr 2021

Aj ja sa pridávam do klubu, tiež som objednala, zaplatila a nič nechodí už mesiac ☹

ivaana789
Autor odpoveď zmazal
martaorava
8. apr 2021

Prajem dobrý deň, môj syn si tiež objednal z uvedenej stránky tovar 8.2.2021. No do dnešného dňa nebol doručený, a to je už 8.4.2021. Po urgenciach mu bolo oznámené, že dodanie sa môže predlžiť na 60 dní. Dovolať sa tam nedá, nakoľko som nikde nezistila telefonicky kontakt. ...... Takéto internetové obchody by nemali byť , lebo sú to podvodníci.

bibusss
8. apr 2021

Ak budete niečo podnikať pridávam sa.. 😠

carlos323
8. apr 2021

Ahojte ja som dnes objednal odtial.Dal som platbu online kartou,ale neprišla mi žiadna potvrdzujúca sms o platbe.Udaje o mojej karte tam boli.Ako vám prebehla platba?

lilcek
8. apr 2021

@michaela1107 aj ja sa pridám tiež som objednala ešte v januári a stále sa vyhováraju

lilcek
8. apr 2021

@martaorava áno presne komunikácia s nimi je o tom ze mama stále čakať ale dokedy od januára čakám

mimalm2
8. apr 2021

Dobry den, ja som tam prave pisala email, tiez sa stazujem a uz som stratila trpezlivost. Mesiac cakam na detsku obuv a len sa vyhovaraju a krutia. Samozrejme tovar zaplateny. Kym tovar pride, dieta uz to cislo topanky potrebovat nebude. Ak mi do 15.4. neposlu tovar, budem ziadat okamzite vratenie penazi, ak ani tie nevratia, hned podam podnet. Nebudem sa s nimi natahovat donekonecna. Dala som im termin a dlhsie cakat nebudem. Dieta rastie, obdobie sa meni a neni co nosit. Potom uz v lete mi to bude na nic. Ocividne dalsi podvodnici, co ryzuju na momentalnej situacii, ked su normalne predajne pozatvarane.

lilcek
8. apr 2021

@susy29 ja sa pridám ak sa to bude riešiť

lenik1707
9. apr 2021

Ahojte. Ja som postupovala nasledovne: ta "mila" panj mi napisala po 3 mesiacoch na moje naliehanie (tovar od januara zaplateny a niet ho), ze nech vypisem reklamacny formular ktory je na ich stranke lebo ze tovar vraj nemaju 🤣🤣🤣 do mna voslo 100 certov v momente a hned som jej napisala ze ZIADEN REKLAMACNY FORMULAR vypisovat nebudem, ze som tento pripad posunula uz mojmu pravnikovy a posuvame to spolu aj na SOI a moj pravnik zistil ze bela ludi tento internetovy obchod oklamal a bude to mat sudnu dohru. Na to mi do 3 minut pani napisala nech poslem IBAN ze mi vsetky peniaze vratia a nic vypisovat nemusim 👍🙂
Takze ludia,poriadne do nich!!!! Neoblomne a je to. Co si to dovoluju akoze?
Ked mi pridu peniaze na ucet, napisem.

bibusss
9. apr 2021

Mne odpísali včera toto

kiko11
9. apr 2021
kiko11
9. apr 2021

Nech sa páči, Meno zodpovednej osoby. Treba to tiež priložiť k podnetom. 😉

hankah9
9. apr 2021

@sturdzmicha presne

silvik81
10. apr 2021

@lenik1707 som fakt zvedava ci poslu. Ja som im pisala obdobny email lebo uplynula doba posudenia formulara a doteraz nic, ani odpoved ani peniaze. Zaujimalo by ma ci niekedy niekomu fakt vratili peniaze. Mne tovar prisiel 2 kusy jeden do 2 tyzdnov a druhy do tych 40 dni, ale otras.

mimalm2
11. apr 2021

@bibusss Ano, toto pisali aj mne tieto ich poucky. Tak som zas ja odpisala par tych svojich 😂. Potom uz pytali iban ze mi vratia peniaze, kedze som im dala termin, do kedy este mienim cakat na tovar. Ocividne ho neboli schopni dodrzat, tak ze vratia peniaze. Som zvedava kedy pridu.

mimalm2
11. apr 2021

@lenik1707 Ja to iste, s tym, ze tiez uz som to doriesila ze mi idu vratit peniaze. Neviem kedy, ale nakolko som ich ziadala o okamzite vratenie penazi, to bolo vo stvrtok, tak cakam najneskor do stredy, kedze beriem do uvahy casovu rezervu na prevod. Ak do stredy nebudu na mojom ucte, budem ich atakovat a ak nic, postupim to dalej.

raduska88
11. apr 2021

Ja som si objednala tovar v januári a stále nič,

nealy
11. apr 2021

Ja som im tiež dala termín, nemienim zase 30 dní čakať na peniaze, keď mi ani tovar neprišiel, ak neprídu tento týžden, píšem podnet.

olinka2018
12. apr 2021

dobry den,minuli tyzden som objednala veci s tranky suprisimo,peniaze som poslala na ucet,a stale mi chodi sms ze mam uhradit pladbu,lenze neska som tam volala,a dvihol mi to jeden pan,ze vraj je to interrnetovi podvod,a niekto dal tam jeho te.cislo.co mam teras akoze robyt

sima45627
12. apr 2021

@fbibiana123 Bože ľutujem, že som neskontrolovala skôr tu stránku, objednala som si a teraz zistím, no moja chyba, ale toto bude treba riešiť. Kde mám nájsť ich číslo účtu? Ja som si odfotila iba ich adresu...