Eshop suprisimo.sk
Dobrý deň,máte niekto skúsenosti so stránkou suprisimo ? Obiednala som si s tadiaľ tovar a stále neprichádza. Ďakujem za odpoveď 🙂.
@marekova20 zdravim. tak na moje prekvapenie, balik prisiel dnes a pani "maria" mi zahadne po uverejneni kinentu tu vcera, poslala mail s cislom objednavky, ze ho mozem sledovat. Takze tovar mam, ale som sklamana, lebo pred rokom som bola spoko a teraz s tym istym tovarom nie som.
Drzim palce ostatnym...
Ahojte,ja som objednal a zaplatil (40 €) 13.4. a stále nič neprišlo.
Pravdepodobne som sa tiež nechal dobrovolne okradnúť.Ako to doriešiť vôbec netuším,asi bude najlepšie dať podneť ja SOI.Preto je asi najlepšie nakupovať cez ešopy na dobierku poplatok je večšinou 1€.
Ahojte informujem že dnes mi prišiel objednaný tovar. Dúfam že Vaše objednávky vybavia taktiež.
Ahojte, tak mne už tovar prišiel po 2 mesiacoch. Aj som rozmýšľala, že ho nepreberiem, ale prebrala a naozaj som prekvapená, lebo presne zodpovedá obrázku, takže som nakoniec spokojná. Je to vankúš slona pre syna a dokonca ani nesmrdí ako čínsky tovar. Balík mi však prišiel z Nemecka, tak neviem, či je odtiaľ, alebo to bola len prestupná stanica.
Taktiež čakám na uhradený tovar, 48 eur. Potvrdzujúci mail prišiel 7.4. Tak som zvedavá ci mi niečo dorazí alebo nie, pokiaľ nie tiež sa im povyhražam asi mierne. Hajzlici.
Vstupujem do klubu ...
v dobrej viere som si nieco objednal z galerie SUPRISIMO, najprv mi napisali, ze este som nezaplatil, ked som im obratom napisal, ze ale ano ... potom mi potvrdili, ze ozaj. Potom som dostal email, ze tovar bol odoslany (!) a ze mi bude doruceny do 40 dni, ale ze to moze byt aj o 60 dni ... (neviem, cez Himalaje? z Marsu? z Anktartidy???) ked som to okomentoval, napisali mi, ze som suhlasil s ich obchodnymi podmiernkami. Ano, suhlasil som, ved ked si kupim rozky v potravinach, nehladam veduceho, aby som si precital obchodne podmienky ... Na moju staznost mi napisali, ze objednany tovar uz bol vyexpedovany, ale neda sa este vysledovat. Ked som im napisal, ze je to hlupost, poslali mi kod! Slovenska posta mi na moj kod vygenerovala odpoved, ze tento format kodu je nespravny (proste nesedi pocet pismien ci cislic). Zrejme ten kod bol vymysleny. Takze teraz cakam ... SUPRISIMO NEODPORUCAM, VYHYBAJTE SA IM!!!!
S pozdravom,
Alexander
Nerozumiem Vám prečo si to dobre neoveríte... Je to jasná Čína o to ani nejde že je to aliexpress a pod.ale tam sú ešte stopercentne prirážky .Už len tá dodacia doba je podozrivá. 😂😂
Pridavam sa, manzel odtial objednal dake hracky synovi, nezistoval vopred co to je zac, uhradil online a uz 3 tyzdne nic.... neodpovedaju... ked som zacala hladat recenzie uz mi to bolo jasné.... šmejdi. o tych necelych 20€ ani tak nejde, ako to sklamanie u dietata...
Ja som si síce objednala len elastické šnúrky do topánok. A zázrakom dnes došli. Objednávala som 6.4.
@fbibiana123 Dobrý deň prajem ... Ja som čakala 6 týždňov na nabijacku na mobil. Prišla priamo z Činy a vôbec nefunguje . Už určite nič odtiaľ neobjednam , ani sa neunúvali balík prebaliť . Keď som chcela vrátiť peniaze , vraj ich odoslali dodávateľovi .
Tak aj mne konečně dorazila obiednavka z 26 3 a celkom v pohode
@simcika podľa mna majú nejaký automat ktorý, len zasielajú stále a taktiež neviem ako to riešiš keď som napísala že chcem zrušiť objednávku a vrátiť peniaze tak sa to vraj nedá lebo bola expedovana pričom vôbec to nebolo odoslaná strašný klamári , išla by som ich nahlásiť na polici ale neviem no poradila by som sa ešte s niekym že čo a ako vlastne ....
@mamaja6 a ako si na nich išla ?
ahojte, ja som si tiež objednala tovar za 20eur, prišiel mi po 5tich týždňoch, úplne iný ako na obrázku, kvalita tak za 3 eura, objednala som si Mko, ale je to ako pre dieťa, úplne malé. Nikdy viac,je to smutné, že takto klamú a zarábajú, môžu sa hanbiť, ani recenziu sa mi tam nedá napísať.
Ahojte. Mne sa stalo to isté. Tovar som objednávala a zaplatila 6.2.2021. Do dnešného dňa mi nič neprišlo a pri požiadaní o vrátenie peňazí mi povedali že treba vypísať reklamačný formulár. Na moje námietky, že nebudem nič vypisovať, nakoľko majú moje peniaze už tri mesiace a ja tovar nemám a odstupujem od zmluvy, mi pán podnikateľ napísal, že nemôžem odstúpiť od zmluvy, pretože Suprisimo je len sprostredkovateľ a nie dodávateľ, takže v podstate on so mnou nič nemá. Tak som napísala podnet na českú obchodnú inšpekciu, nakoľko sú česká firma a čakám čo bude ďalej. Skúsila som dnes vypísať aj ten ich formulár....na vyjadrenie majú ďalších 30 dní a podľa všetkého ak mi vrátia, tak len sumu za samotný tovar, za poštovné a balné nie, čo je podľa mňa nonsens. Hlavne kvôli tomu, že ak si na tej ich stránke vyhľadám moju objednávku, vypíše mi, že objednávka je neplatná a teda to vyzerá, že nikdy mi nikto nič neodoslal. Ak toto spraví len 100 ľuďom denne tak mu denne pribúda pekná sumička. Ak niekto z prítomných bude podávať hromadnú sťažnosť na dotyčného pána podnikateľa alias zlodeja, rada sa pridám. Ak máte typ ako mu "spríjemniť" podnikanie nejakou ďalšou kontrolou tak to privítam 🙂
@fbibiana123 ďalšia ich stránka www.booho.sk tiež som sa nechala oklamať a teraz čakám že čo ďalej
Teraz si mám vypísať reklamacny formulár, lebo tovar nedodali do 40 dní. Čo im mám napísať, aby som nemusela čakať ďalších 30 dní na ich vyjadrenie. Pomôžte mi ako ste postupovali vy. Ďakujem.
Mne odmietli poslat peniaze bez vypisania formulara. Nepomohli ani vyhrazky ze to posuniem na obchodnu inspekciu.

@9denis9 zdravím no mňa čaká to isté vypisovanie reklamačného formulára,tak som zvedavá.Ja som tovar zaplatila 22.2 NATO mi napísali okolo 28 že som neuhradili čiastku tak som im poslala potvrdenie,na ktoré mi reagovali až 1.3 že až vtedy mi dohliadali zaplatenú sumu.Dnes je 28 a tovar nikde.Tak som veľmi zvedavá či mne to pôjde odoslať ja už nemám ani záujem o ten tovar,chcem peniaze späť,dcéra rastie ako z vody a to čo som objednala bude už malé😖