Eshop suprisimo.sk
Dobrý deň,máte niekto skúsenosti so stránkou suprisimo ? Obiednala som si s tadiaľ tovar a stále neprichádza. Ďakujem za odpoveď 🙂.
Dobry deň . Ja som objednavala 12.4. a stále nič . Stalo sa niekomu že došiel tovar ?
Ahojte. Tak mi odpisali z Ceskej obchodnej inspekcie, posunuli moj podnet Europskemu spotrebitelskemu centru ČR a odporucili, ze mam skusit kontaktovat sboju banku so ziadostou o prevedenie tzv. chargebacku, kedy banka spotrebitela ma obrazne povedane moznost stiahnut spat zaplatenu ciastku od banky podnikatela. Banky nie su k tomuto kroku povinovane zakonom, ale zvyknu to pre svojich klientov v takychto pripadoch robit dobrovolne. Mojej dcere tak banka usetrila 100 eur, ked jej neposlali objednany tovar ( z inej stranky objednavala ) , pani v banke ju upozornila ze si banka moze stiahnut nejaky poplatok, ale nakoniec si nestiahli nic. Ja to idem dnes skusit, tak uvidim ako pochodim.
Dobrý deň, tak mne dnes tovar prišiel.
Objednávala som 28.2.2021..kvalita nič moc teda, veď ako z Číny - tepláková súprava pre syna.
Toto bol môj prvý aj posledný nákup cez túto stránku. Keby som vedela, tak z Aliexpressu si viem objednať aj sama za polovičnú sumu.
Ja som objednala mužovi bundu, zaplatila som ju im na účet ako mám vo zvyku a teraz tu čítam vaše recenzie :(...takže asi budem musieť počkať 60 dni a keď nepríde, riešiť to cez banku ?
Ahojte. Tak dnes mi vratili peniaze za nedodany tovar. Plnu sumu. Neviem ci pomohla staznost, alebo by to poslali aj bez podania podnetu na obchodnu inspekciu. Isto ale viem, ze z tejto stranky ( a jej podobnych) uz nikdy viac. Drzim palce vsetkym, ktori cakaju na tovar alebo vratenie penazi.
@sahara876 kolko ste čakali na objednávku?
Dobrý den, pridám moju skúsenosť. Objednala som 11.4. detskú dolly sukňu. Vobec som stránku ani obchodné podmienky nestudovala(ako vzdy). Asi po tyzdni mi prišiel potvrdzovaní email o prijatí platby a až tam som sa dozvedela ze dodacia doba je 5-40 pracovných dni. Po vyše mesiaci trpezlivosti som napísala email ci mi vediA povedat stav objednávky, ale prišla iba automatická odpoved. Uz som bola zmierena ze som prišla o cca 20€. A v ten istý den som si nasla lístok z posty v schránke. Takze ani neoverovali stav objednávky, lebo inak by na to určite prisli ze uz ho mam uložený na poste. Ale naštastie som spokojná. Pridám vam aj fotku. Sukňa je krásna ako na ich foto. Ale aj tak uz v suprisimo nikdy nenakupim.
Dobrý deň, objednala som si 2 legíny. Po cca 40 dňoch prišli len jedny. Chcela som im zavolať a vtedy som zistila ze na stránke nemajú žiadne tel. č. :D iba mail alebo formulár. Tak som vyplnila dve reklamácie, jednu na chýbajúci tovar, druhú na zlú kvalitu, leginy sú v páse aj v rozkroku trochu volné a nekvalitný material, cena €25. To si neviem predstavit akú kvalitu potom budu mať tie za €17 čo ešte len prídu. Odpísali ze mam pockat 30 dni na vybavenie reklamácie...dúfam že este uvidím peniaze. Prvy a posledný krat cez tuto stranku.
@luluwedding 6.2. som objednavala. 23.2. som ich kontaktovala ohladom objednavky a dozvedela sa ze dodanie moze trvat az 40 pracovnych dni a v ojedinelych pripadoch az 60 dni. Tak som cakala do 6.5. a ked som sa stretla s neochotou tak som podala podnet na cesku obchodnu inspekciu
@barbora0308 aj ja som objednala 22.3.2021 za 38€ a dodnes noc. Dnes som imposala že chcem peniaze naspäť ale myslím že už ich neuvidím.
Pretože je to aliexpress neviem čo stále na Tom nechápete. 🙈
Tak ja som si objednala 11.1. Za 13 € čakala som 3 mesiace na tovar a ďalší mesiac na peniaze..predvčerom som sa im vyHrozila že dám podnet na obchodnú inšpekciu a dnes po4 mesiacoch som sa dočkala a 13€ mi poslali na účet..
Tak mne dnes prisla mikina resp. skor handra, 100% umelina smradlava. 30 eur v keli, urcite im to poslem spat, aj ked netusim ci mi nieco vratia
Suprisimo objednáva z aliexpresu. Keď prišiel tovar sestre ešte aj obálka a nálepka na obálke bola po čínsky 🤣 a bolo to asi 2 krát tak drahé. Len pozor od prvého júla lebo budete platiť aj clo poplatky.
@zozo4 najprv mi písali ze musím počkať 90 dní pokiaľ príde tovar(ten neprišiel) potom som im napísala ze žiadam vrátiť okamžite peniaze a napísali mi ze musím vypísať reklamačný formulár, tak som ho vypisala.. Napísali mi ze na ze majú na to 30 dni... A stále nič tak to už pretiekol môj pohár trpezlivosti a napísala som im ze podávam podnet a na druhy deň boli peniaze na účte
@raduska88 no ja som im teraz napísala že podám podnet,ale to iba kvôli tomu,lebo ja som sa snažila aj vyplniť reklamačný formulár,lenže po 5 razoch som to už vzdala,lebo ma to vždy vyhodilo a nedalo sa odoslať..tak som veľmi zvedava čo mi príde zajtra aká odpoveď..a u mňa to bude o 2 dní 90 dní ..tak ako je mi jedno či je to aliexspres,suprisimo,alebo neviem čo..proste neboli dodržané obchodné podmienky..ďakujem za odpoveď😉
Mám rovnakú skúsenosť. Vrátiť peniaze nemôžu, už poslali dodávateľovi tovaru. Keď som im naposledy napísala posledný termín dodania, potom kontaktuje OI, médiá a políciu, prestali komunikovať. Tak ešte čakám 10 dní...prišla som o 30€, ale to sklamanie malého je neskutočne, stále sapy
@fbibiana123 Ahoj čakam na tovar a dnes som zistila ,že tovar chodi z činy .😡
@elizabeta56 tovar ide z činy
@nealy tak ako?

Ja som objednala tovar koncom marca, konkretne 3ks oblecenia. Jeden kus prisiel pred dvoma tyzdnami, druhy vcera. Cakam este na treti...kvalita horsia ale s tym clovek musi ratat ked objednava z netu.