Facebook upozorňuje na porušenie práv. Je to podvod?
Ahojte na mail mi došlo, pred pár dňami upozornenie, že mi bude 10.04.zrušená stránka na fb za porušenie práv. Prelúskala som celý fb nikde som nenašla žiadne upozornenie. Tak som to brala ako podvodný mail.
Dnes mi prišiel ďalší mail.
Už som na to zo zúfalstva klikla. Pýta to odo mňa údaje ako názov stránky, mail, telefónne číslo.
Stretli ste sa s tým niekto? Kde mám niečo hľadať? Nerada by som prišla o stránku, nakoľko to mám pracovnú stránku kde propagujem svoj kozmetický salón a produkty, ktoré ponúkam a s ktorými pracujem.
Ďakujem

Mne to isté prišlo včera do mailu.
Ja žiadnu stránku na fb nemám.
Vždy nejako prekvapia tí podvodníci. Aby vylákali údaje.
stačí sa vždy pozrieť na email odosielateľa a hneď zistite, či ide o podvod 🙃
jasne, staci ked si pozries adresu z kade to prislo. FB ta nebude takto informovat o nicom.
a chodi to vsade, dokonca aj na fb firemnych uctoch mame plne schranky tohto spamu -treba to rovno vymazavat. na nic neklikat a nic neriest. Ak ta FB bude chciet zablokovat, nebude ti pisat. Zablokuje ta a bude ziadat doklady od teba atd, nie naopak.
@simca06022011 lepšie je ak dáš vpravo hore 3 bodky a položku nahlásiť spam, ak to urobia viacerý malo by to posielať rovno do spamu
Myslis, ze by ti FB len tak pisal? Asi tazko, este k tomu ten link je podozrivy. A druha vec, ked uz na nejaky link kliknes a pyta to tvoje udaje, uz vtedy by si mala spozorniet...
@maranco ďakujem
@maranco nam to chodi zo stovak uctov, aj priamo do sprav facebooku... a tam je to este otravnejsie, nakolko chodia notifikacie o spravac, cize sa s tym vobec nezaoberam uz.
Tak ja som na ten prvy neklikla....ale uz ked mi to prislo zase a zase tak som sa zlakla ci naozaj nieco nemam spravit. A udaje som nezadala prislo mi to divne, ale nebola som si tym ista

Stránka contactcommunitystardards.com vznikla minulú nedeľu, nepatrí spoločnosti Meta a antivírus ju blokuje, je to podvod
https://www.whois.com/whois/contactcommunitysta...