icon

Facebook vyžaduje videoselfie. Čo robiť pri blokácii?

1. mar 2025

Zablokovali ma a, že sa môžem odvolať proti tomu. Vôbec nič zlé som neurobil. Požadujú odo mňa nejaké videoselfie. Kde otáčam hlavou to čo je za sprostosť. Ja neviem o čo im v poslednom čase ide. Vraj to do 30 dní po overení zmažú. Blázni nemám slov na toto.

alickapusinka
1. mar 2025

aj mne sa to stalo to asi hecker.Mne tiež sa stalo z minúty na minútu.A tiež to iste že sa mám odvolať že na 60 dni mi zablokuju.

autor
1. mar 2025

@alickapusinka Mne píše, že za 180 dní mi úplne zablokujú účet. Nechápem čo to má znamenať. Rozhodne im ale nemienim nič takéto posielať.

ahhola
1. mar 2025

Fb je tu od roku 2006.ak si rocnik 2000,je to cely tvoj zivot, my starsi to vidime tak, ze je tu len chviku. Blokne ma na mesiac? Nech si trhne. Aj ked Cukros pri preliezani z Camalinho otvoru do Donikovho mohol urobit nieco originalne... Naor. Odblokovat vsetkych fejsbukacov na vsetkych strankach. Moji kamosi su zablokovani na vsetkych politikov i stran, dlhe roky🤣

alickapusinka
1. mar 2025

no však sa niekto zabava

autor
1. mar 2025

Kašlem na nich len ma to mrzí. Mal som tam z rodiny ľudí a tak. V poslednom čase je to už ale poriadny bordel. Nemienim pristupovať na ich hlúpe hry.

slovakboy
1. mar 2025

Ja som prestal FB používať. Stalo sa to nedávno aj našej kaderníčke. Mala tam klientov napadli ju hackeri a nemá prístup k účtu. Pritom mala dvojfaktorovú verifikáciu. Rodinu si daj do telefónu aj kontakty a vytvorte si skupinu na Whats up. My tak mame urobenú s kamošmi čo bicyklujeme aj so spolužiakmi.

autor
1. mar 2025

@slovakboy To ma mrzí. Dlho som používal facebook normálne. Nebol žiaden problém. Dakujem za radu. Asi sa budem musieť s facebookom rozlúčiť.

kitycat
1. mar 2025

Muza takto blokovali pravidelne asi 3 mesiace, nahraval toto video potom odblokovali. Nahral si profilovku s logom na tricku a FB to vyhodnotil ako reklamu.

Ked foto zmenil tak prestalo

autor
1. mar 2025

@kitycat Vieš bol som ochotný akceptovať to, že som vypisoval niezmyselné písmenká aby sa uistili, že som človek. Toto je už ale na mňa silná káva. Kde je tu nejaká GDPR pre Ameriku asi neplatí.

kitycat
1. mar 2025

Tak ked ti to je jedno preco tento vylev? 🤷‍♀️
Fb si nateba zasadol

autor
1. mar 2025

@kitycat Facebook používa miliony ľudí po celom svete. Nestalo sa to iba mne. V každom prípade som stratil akékoľvek ilúzie o Amerike. Na niečo je to dobré.

lenkakravcova
1. mar 2025

Tak buď si niečo poklikal (nejaké profily alebo si poslal veľa pozvánok, alebo si komentoval hlúposti), inak to len tak z ničoho nič FB nerobí. Niekto ťa musel za niečo opakovane nahlásiť.
Alebo tie predchádzajúce verifikáciu boli fejk, a ty si si odpálil účet (niekto sa ti do neho tak dostal a on ti tam potom zadal veci, ktoré FB vyhodnotilo ako spam).

autor
1. mar 2025

@lenkakravcova Nie vytvoril som si nový profil. S toho dôvodu, že som sa k tomu starému nemohol dostať. Heslo na overenie pre starý účet mi nikdy neprišlo. Chcel som dalej facebook používať. Dal som tam aj číslo mobilu na overenie. Mohli by si ľahko overiť, že som to ja. Všetko tak skomplikovali, že viac sa ani nedá.

lenkakravcova
1. mar 2025

Ahaaa, tak nové účty sa už bežne overuju cez občiansky preukaz alebo video. Vzhľadom na AI, ktoré zakladá ich nespočetné fejkove množstvo.

autor
1. mar 2025

@lenkakravcova Tak to majú potom smolu. Normálne som komunikoval iba s rodinou a priateľmi. Nikomu som neposielal žiadosti o priateľstvo. A nikdy ma nevyzvali k tomu, že si potrebujú niečo overiť. Len mi zrazu zablokovali prístup k účtu.

mikasa_ackerman
1. mar 2025

@ahhola to sa dosť mýliš, FB je plný dôchodcov a ľudí po 40ne. Väčšina ľudí narodených po roku 1995 tam nechodí😀

ahhola
2. mar 2025

@mikasa_ackerman ja viem kto tam je a pisem, ze fb tu je len kratko z pohladu seniorov, ktori su rovnaky zavislaci, ako ich vnuci aj ked ti si vypekaju mozog na cinskom tiktoku🤔

dominikamacakova
2. mar 2025

Založ si nový účet, tiež ma niekto hackol

autor
2. mar 2025

@dominikamacakova To nie je o hacknutí. To požaduje tá spoločnosť meta.

dominikamacakova
3. mar 2025

Ale asi z nejakého dôvodu to vyžaduje, nemyslíš ?

autor
3. mar 2025

@dominikamacakova To chápem ale majú aj iné možnosti overenia. Dal som tam aj číslo mobilu. Môžu mi poslať kod pre overenie. To neurobia.

misanthropicdann
5. mar 2025

Práveže je to preto aby si nerobil každý fake účty. Ja som za to rad a dal by som to ako povinnosť sa zaregistrovať pomocou OP
Co by si robila keby si niekto vytvoril profil s tvojim menom a v tvojom mene vypisoval hovadiny ľuďom?

autor
5. mar 2025

@misanthropicdann Facebook nevidí komu som písal a čo? Nikomu som nevypisoval hovadiny. Mal som tam svoju rodinu a priateľov. Neviem čo je na tom zlé. Ochrana osobných údajov ti evidentne nič nehovorí. Ty nesmieš ani vo fitku dať občiansky. Neexistuje. Zisti si trochu o tom.