Grey’s Anatomy-Klinika Grace-Chirurgia - seriál
Ahojte je tu niekto rovnaký blázon ako ja čo tento seriál miluje? Rada si pokecám a preberiem dej keď sa tu niekto nájde ;) napríklad o odchode Meredith 🙈😭
Mňa bavili hlavne začiatky mam pocit ze je to tak 20 rokov dozadu 😅😅😅
@cathinqa najradsej som mala tu povodnu partiu🙂 mna to prestalo bavit ked odisla Christina, sice som to este potom kukavala ale uz to nebolo ako kedysi🙂
@aurorastone2 no ale ved to aj moze byt uz tolko rokov co to zacali vysielat... Ci nie? 🙂
@petronellla87
@aurorastone2 2005 bola prvá séria 😀
@petronellla87 ved aj mne sa zdá, len ci som až moc neprestrelila 🤔... Už som aj xkrat rozmýšľala ze začnem pozerať od začiatku ale neviem sa dokopať k tomu
@janai1 tak sa mi aj celkom dobre zdalo ze sú to už roky rokuce 😁
@aurorastone2 ja som nedavno nastupila na matersku a silno som rozmyslala ze si kvoli tomu predplatim Disney+ 😂 Ale ptm som na HBO objavila Pohotovost to ma tiez milion casti, tak som Greys odlozila na neskor😀
Áno Meredith ohlásila po tejto 19tej sérii svoj odchod že už jej všetky príbehy boli vypovedane coz majú pravdu mňa to naďalej baví aj tak vžila som sa aj s ostatnými postavami ale ako píšete najlepšia bola základná zostava.. a inak nových internistov zostavili v podobe starej partii celkom ma to chytilo 🙂 teším sa na február na pokračovanie
Ja sa hlaaaaaaasim. zacali sme pozerat s muzom znova, lebo kedysi ako "nastrocna" som pozerala a nedostala som sa k pokracovaniam. momentalne som na 17tej serii - covid. milujem ten serial <3 ale nahnevalo ma, ked odisla Cristina a ked zomrel Derek, to bolo strasne. revala som ako mala.
@anonymnasnazilka ja som si včera pustila prvý diel 😅 tak som zvedavá ci vydržím a pozriem celé
@petronellla87 staci ti sosac.tv, tam je vsetko, uz aj nove diely.
@aurorastone2 uuu, prijemne pozeranie 🙂. zaciatok je najlepsie veru, kym su tam vsetci.
Ja som popravde už pozrela raz všetky časti :D momentálne už pozerám aktuálne len tie najnovšie :D presne potom vie človek s istotou povedať kedy príde dráma :D kedy príde znova nejaká nehoda :D vždy tragické scenáre že na konci sa už človek zasmeje čo sa tej Meredith ešte môže stať že toto nezažije nik ani pri fiktívnej postave a predsa bum našli takú postavu čo prešla asi všetkými tragickými koncami a prežila 🤣 ale stále ma to baví naozaj je to môj naj seriál.. a to som seriálová maniačka všetkých žánrov asi dobrých 20 rokov uz a toto u mňa nič neprekoná teda :D
@cathinqa je to super serial aj ked par vyhrad mam. Videla som ho cely uz 2x 😃 maloco ma rozplace ale tu sa to obcas podari, proste to vedia. Akurat neviem co sa stalo s tvárou Ellen Pompeo, mam pocit ze jej praskne, ma ju akusi zvlastne napnuto- vypchanu, dost zle da mi na nu pozera v poslednych seriach, akoby mala narocnu mimiku.
Áno tiež mám z nej tento pocit akoby sa už vedela len usmiat a nič viac :D akoby jej zhrubla tvar niekde od licnych kosti mi príde :D
@cathinqa ci to ma nejake upravy alebo co...lebo inac velmi nepribrala, vzdy bola aj v spolocenskych satach ani cici ani rici, uplne tenka. Vyzera to ako nejake vyplne ale fakt divne. Vyzera uz len ako staticka dekoracia.
@babulkomale áno ale čo ju sledujem na insta nemám z nej až taký pocit ako to vypaluje v seriáli práveže