icon

Grey’s Anatomy-Klinika Grace-Chirurgia - seriál

cathinqa
9. jan 2023

Ahojte je tu niekto rovnaký blázon ako ja čo tento seriál miluje? Rada si pokecám a preberiem dej keď sa tu niekto nájde ;) napríklad o odchode Meredith 🙈😭

veronika4495
Odpoveď bola odstránená
bilberryday
Autor odpoveď zmazal
aurorastone2
9. jan 2023

Mňa bavili hlavne začiatky mam pocit ze je to tak 20 rokov dozadu 😅😅😅

janai1
9. jan 2023

@cathinqa keď začali riešiť covid prestala som pozerať... Takže asi 2 série som nevidela (?)
Prečo by mala Mer odísť?

petronellla87
9. jan 2023

@cathinqa najradsej som mala tu povodnu partiu🙂 mna to prestalo bavit ked odisla Christina, sice som to este potom kukavala ale uz to nebolo ako kedysi🙂

petronellla87
9. jan 2023

@aurorastone2 no ale ved to aj moze byt uz tolko rokov co to zacali vysielat... Ci nie? 🙂

janai1
9. jan 2023

@petronellla87
@aurorastone2 2005 bola prvá séria 😀

aurorastone2
9. jan 2023

@petronellla87 ved aj mne sa zdá, len ci som až moc neprestrelila 🤔... Už som aj xkrat rozmýšľala ze začnem pozerať od začiatku ale neviem sa dokopať k tomu

aurorastone2
9. jan 2023

@janai1 tak sa mi aj celkom dobre zdalo ze sú to už roky rokuce 😁

petronellla87
9. jan 2023

@aurorastone2 ja som nedavno nastupila na matersku a silno som rozmyslala ze si kvoli tomu predplatim Disney+ 😂 Ale ptm som na HBO objavila Pohotovost to ma tiez milion casti, tak som Greys odlozila na neskor😀

cathinqa
autor
11. jan 2023

Áno Meredith ohlásila po tejto 19tej sérii svoj odchod že už jej všetky príbehy boli vypovedane coz majú pravdu mňa to naďalej baví aj tak vžila som sa aj s ostatnými postavami ale ako píšete najlepšia bola základná zostava.. a inak nových internistov zostavili v podobe starej partii celkom ma to chytilo 🙂 teším sa na február na pokračovanie

anonymnasnazilka
11. jan 2023

Ja sa hlaaaaaaasim. zacali sme pozerat s muzom znova, lebo kedysi ako "nastrocna" som pozerala a nedostala som sa k pokracovaniam. momentalne som na 17tej serii - covid. milujem ten serial <3 ale nahnevalo ma, ked odisla Cristina a ked zomrel Derek, to bolo strasne. revala som ako mala.

aurorastone2
11. jan 2023

@anonymnasnazilka ja som si včera pustila prvý diel 😅 tak som zvedavá ci vydržím a pozriem celé

babulkomale
11. jan 2023

@petronellla87 staci ti sosac.tv, tam je vsetko, uz aj nove diely.

anonymnasnazilka
12. jan 2023

@aurorastone2 uuu, prijemne pozeranie 🙂. zaciatok je najlepsie veru, kym su tam vsetci.

cathinqa
autor
12. jan 2023

Ja som popravde už pozrela raz všetky časti :D momentálne už pozerám aktuálne len tie najnovšie :D presne potom vie človek s istotou povedať kedy príde dráma :D kedy príde znova nejaká nehoda :D vždy tragické scenáre že na konci sa už človek zasmeje čo sa tej Meredith ešte môže stať že toto nezažije nik ani pri fiktívnej postave a predsa bum našli takú postavu čo prešla asi všetkými tragickými koncami a prežila 🤣 ale stále ma to baví naozaj je to môj naj seriál.. a to som seriálová maniačka všetkých žánrov asi dobrých 20 rokov uz a toto u mňa nič neprekoná teda :D

babulkomale
13. jan 2023

@cathinqa je to super serial aj ked par vyhrad mam. Videla som ho cely uz 2x 😃 maloco ma rozplace ale tu sa to obcas podari, proste to vedia. Akurat neviem co sa stalo s tvárou Ellen Pompeo, mam pocit ze jej praskne, ma ju akusi zvlastne napnuto- vypchanu, dost zle da mi na nu pozera v poslednych seriach, akoby mala narocnu mimiku.

cathinqa
autor
14. jan 2023

Áno tiež mám z nej tento pocit akoby sa už vedela len usmiat a nič viac :D akoby jej zhrubla tvar niekde od licnych kosti mi príde :D

babulkomale
14. jan 2023

@cathinqa ci to ma nejake upravy alebo co...lebo inac velmi nepribrala, vzdy bola aj v spolocenskych satach ani cici ani rici, uplne tenka. Vyzera to ako nejake vyplne ale fakt divne. Vyzera uz len ako staticka dekoracia.

cathinqa
autor
2. feb 2023

@babulkomale áno ale čo ju sledujem na insta nemám z nej až taký pocit ako to vypaluje v seriáli práveže