Skúsenosti a postrehy s internetovou TV pre domácnosť
Ahojte, vyberam internetovu Tv pre nasu domacnost. Mali sme dlho satelit a settop box, ale ten sme zrusili. Co mate doma vy? Potrebujem stiahnut appku do telky, zaplatit fajn sluzbu a moznost sledovat tv na 3 zariadeniach sucasne. Povodne sme rozmyslali nad Skylinkom, ale citam same negativa. Dalej pripada do uvahy TouchTv, Sweet TV a pod., ale nachadzam dost malo recenzii na nimi ponukane sluzby. Mate s nimi niekto skusenost?
mam antik TV ja som spokojna, aj ked najdes aj negativne recenzie, no mne funguje bez problemov, sledujeme na 2 tv a dalsich zariadeniach ako mobil, tablet - to sme vyuzili hlavne na dovolenke ked sme skoncili v nemocnici.
ja mam UPC TV, som spokojná, stojí to teraz 15e mesačne. S ostatnými nemám skúsenosti.
@elainedeclerq pozri sa na sweet tv..ja to mám už 3 rok a top..môžeš to využiť až na 4 zariadenia.mame to podelené 4 známy a vyjde ma to necelé 2 eura mesačne plný balík..kvôli tomu som zrušil tcom.mozes to vyskúšať zadarmo na týždeň myslím.na rok to vieš kúpiť plný balík L za 75 eur..
@astrobot skusila som a poobede to seklo a nechcelo rozbehnúť...vraj chyba pripojenie na internet, pricom vsetko ostatne ficalo..(skusala som este jednu sluzbu) a do vecera sa to nerozbehlo. Dnes ide, ale teda neviem prvy dojdem trosku pokazilo. Kazdopadne vyskusame este. Len citam recenzie, ze im to celkom dost seka a zakaznicka podpora skoro ziadna..je to tak?
@elainedeclerq Nepises ake zariadenie pouzivas.
@elainedeclerq nebudem ti klamať,ja s tým nemám absolútne žiadny problém .slape to úplne bez problémov.malnsom pred tým Tcom a s týmito som oveľa spokojnejší.slusal som aj lepší tv predtým,ale sweet top..hlavne sú tam skoro všetky detské kanále
@niekto2hy Tv samsung kupovany minuly rok, internet optika od Orange, rychlost 750mb/s a kedze som spojazdnila aj Kodi, tak to cele spustam cez android box Nokia 8010.
@elainedeclerq Tak prepoj tu Nokiu s routrom kablom.
@niekto2hy to je prepojena, je tam lepsi LAN kabel a z nokie vedie aj lepsia hdmi do telky, aby to zvladalo aj 4k filmy.
@elainedeclerq teraz akcia 77 eur na rok na 3 rôzne adresy,4 zariadenia...
Najkvalitnejší obraz ma jednoznačne internetová tv od touchTV....
Mám sledovanietv
@sisisisi777 Aky ma datovy tok streamu?
Nech sa páči 🙂 : https://www.facebook.com/photo?fbid=10903424364...
ponukam lacnu internetovu TV za 5,- Eur/mes. 4 zariadenia, 180 programov, archív a filmotéka. Info na sktv@atlas.sk
@sisisisi777 Tam su nejake info o TouchTV.

@elainedeclerq mám skylink a nemala som asi za 4 roky ani jeden problém. Plus k tomu máme netflix, disney a tieto blbosti