Máte skúsenosti s internetovým obchodom Babies Diana?

zuzzankka
12. dec 2010

Ahojte, chcela by som sa spýtať, máte nejaké skúsenosti s internetovým obchodom : Babies Diana ? (Prievidza )
Jedná sa mi o to, že musíte zaplatiť skôr, ako vám pošlú tovar, tak či ste niekto z tejto stránky už brali tovar a či ste boli spokojní????
ďakujem....

zajo79
13. dec 2010

neda sa s nimi dohodnut na dobierku? dopredu by som peniaze nedavala...

zuzzankka
autor
13. dec 2010

@zajo79 nie je tam podmienka peniaze na ich účet, následne potom posielajú tovar... Tak neviem, pretože som tam našla súpravu do postieľky.... má veľa častí a je tam najlacnejšia...
Tak som chcela vedieť, či s tým niekto už skúsenosti má!!!???

neurologia
13. dec 2010

@zuzzankka ja nakupujem cez net fakt vela vlastne vsetko a je normalne ze ti tovar neposlu bez toho aby uvideli peniaze na ucte ...jednoducho zaplatis uvidia peniaze poslu akoze je vynimka ak je to v niektorom internetomvom obchode inak...vsak aj oni sa musia nejak poistit tebe by tovar prisiel a zaplatit by si potom nemusela....ale s obchodom o ktorom pises skusenost nemam ....

medyna
13. dec 2010

@zuzzankka ahoj, ja som objednavala z tohto obchodu, tiez supravu do postielky. Peniazky som poslala na ucet obratom, ale tovar od nich mi chodil viac ako 2 tyzdne od pripisania platby na ucet.... Zrejme nemali tovar na sklade alebo co.. neviem. Z inych obchodov mi tovar prisiel do par dni .... Komunikovala som s nimi mailom, reagovali tak o den -dva. A aj to mi napisali, ze v pondelok tovar poslu, v stredu ho mam ocakavat, bol piatok a balicek nikde .... Poviem ti , uz som zacinala byt dost nervozna, islo o tovar v hodnote cca. 75,- € 😖 .
Nakoniec to ale prislo .... tot moja skusenost .... 😖

zuzzankka
autor
13. dec 2010

@medyna ďakujem za info, viem, že v tých podmienkach je napísané dodávka 3-6 týždňov, určite podľa toho, či to majú, alebo nemajú skladom..
U mňa sa tiež bude jednať o vyššiu sumu, tak preto som chcela nejaké ohlasy na tento konkrétny obchod...

momuska
9. mar 2011

No tak ja neodporúčam nikomu objednávať v Babiesdiana.Mám velmi zlú skusenosť.objednala som si akciový tovar este 3.januára,t.j.postielku s komplet výbavou, tiez som mala nervy z toho, že sa musím platit vopred, no a vodili ma za nos viac ako 2 mesiace.vyhovárali sa, ze maju problemy s dodávatelom,ok beriem na vedomie,mozno aj hej, ale oni mi dodali postielku zaciatkom marca a nadrzovku uplne inú nez som si objednala a ked som volala do firmy,tak mi povedala tá pani, že to dodávatel jej dodal iba také postielky,no ale ona ma mala kontaktovat, ci vobec inu postielku chcem,no nie?a nie mi poslat hocijaku aku si ona zmyslela no a najvacsi gol bol, ze mi poslala postielku bez výbavy.tak som jej volala a ona povedala, že mi posle dodatočne postou výbavu.tak mi ju poslala a dosla mi výbava postou, ale nebola komplet,no polovica veci chybala.viete si predstavit tie nervy.ale uz to nemam ani chut dalej riesit, lebo uz budem kazdu chvilu rodit a to by zas trvalo jej to vsetko zasielat naspat a znova ist zhánat postielku a vybavu atd.ale chcem aby ludia vedeli ako som dopadla a ako to hlavne chodi v BABIESDIANA.toto keby som vedela,tak by som si tam nikdy neobjednala.ved uz som viackrat kupovala cez e-shop a do par dni mi dodal kurier tovar a bolo.ale toto?to je fakt velmi zlá skusenost a viete kolko nervou ma to stálo?a kolko meilov som musela pisat a tlacit na nich ze kedy mi dodaju tovar?takze baby, cez tuto stránku NEODPORUCAM.

zuzikkaa
10. mar 2011

tak nema skusenost konkretne s tymto obchodom,ale pride mi cudne ze sa neda aj na dobierku 😖 to by som asi neobjednavala.ked nieco objednavam tak vzdy nadobierku,,teda vynimka je ked kupujem veci cez bazar a pradavajuca to vyzaduje.
asi by som pohladala iny obchod,,ten cenovy rozdiel nemoze byt taky velky 😕

myskapipiska
10. mar 2011

baby, myslim si ze je to uplne normalne ak neponuka obchod tovar na dobierku, ja mam eshop a zo zaciatku som tu moznost predaja mala, ale potom som to radsej zrusila, su vselijaki ludia, co si naobjednavaju a potom tovar neprevezmu.

mimisk
10. mar 2011

@momuska najlepsie je nakupovat v e-shope co má aj kamenny obchod a vzdy by sa mal informovat zakaznik o zmene tovaru,či vobec má zakaznik zaujem aspon ja to tak provozujem

anka2020
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
momuska
13. mar 2011

@anka2020 ahoj,ja nie som spokojna,lebo to mala byt uplne ina postielka co mi poslali.takuto postielku co mi poslali,som mohla hocikde inde kupit a mohla som ju mat ihned a nie cakat na nu viac ako 2 mesiace.a ani ma
neupozornila ze mi posiela nieco ine,ja som velmi nahnevana,ale uz to radsej ani neriesim,uz viem, ze si nikdy nemam objednavat na takychto strankach,uz iba na dobierku,lebo s tym som nikdy nemala problem.ale som rada,ze aspon vy ste spokojna.

momuska
13. mar 2011

@mimisk no ved tak by to aj malo byt.mala ma upozornit, ze mi posiela iny druh postielky,ale ona ma vobec neupozornila.no skrátka je to svinstvo.ale uz to ani nema vyznam riesit.som sa poucila a cez taketo stranky uz urcite neobjednam,uz len na dobierku,alebo radsej si zajdem do obchodu a kupim co potrebujem a je to.

momuska
13. mar 2011

@myskapipiska ale ved to moze byt normalne,ale hnusne je takto vybabrat s clovekom,ako vybabrali so mnou.

anka2020
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
ivet1371
14. mar 2011

ja ma skusenost s babies diana ale nic moc,objednala som sadu do postielky a kolotoc.dlho nam nic nechodilo tak som tam napisala a namali taku latku ako sme chceli tak sme objednali druhu a nemali ani tu.tak sme vybrali dalsiu a nakonec bolo ze poslali uplne tu prvu co sme chceli.ale to som tej pani stale volala.ked to prislo tak chybala plachta do postielky tak zase telefonat.poslala to dodatocne.tak to je moja skusenost.inac maju pekny tovara som spokojna s tou sadou je krasna

momuska
14. mar 2011

@anka2020 bola v akcii este v january-postielka s komplet vybavou macko snicek kremovy za 115 eur,ale uz to tam nie je.stiahli to zo stranky vo february.

momuska
14. mar 2011

@ivet1371 aj ja mne sa paci sada co mi poslali,ale co z toho ked z toho polovica chyba a postielku mi poslali uplne inu nez som chcela a to som cakala na tovar viac ako 2 mesiace.

anka2020
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
momuska
16. mar 2011

tak teraz som pozerala a je tam znova ta postielka s komplet vybavou.ale ved to je smiesne,ona len chce takto nalakat ludi aby si to objednali,lebo je to krásne a za super cenu,ale ved mne poslala uplne obycajnu postielku.ona klame zákaznikov ta podvodnička.ved to tam vobec nebolo a zrazu to tam zas dala, aby zas vybabrala s niekym inym.ona podla mna ani tie postielky nema k dispozicii.

yanni
16. mar 2011

@neurologia Bei a objednavas aj na SK cez Internet? Na SK je to este dost rizikove. Ale aj tam sa to uz zacina rozbiehat a mozes aj kreditkou zaplatit, co je celkom fajn, lebo to mozes cez banku stornovat. SK potrebuje ale este par rokov a menej podvodnikov. Ja by som ale nikdy nic nekupovala tak, ze by som mala dopredu zaplatit. Dobierka alebo kreditka.

bambi9
16. mar 2011

ja nie som spokojna... vacsinu veci objednavam cez internet, s platbou vopred nemam problem a doteraz som sa ani nepozastavila nad tym... ale nie som zvyknuta tak dlho cakat na tovar 🙄 uz ma znervoznuje ze po mesiaci mi este sada do postieky neprisla 😠 objednavam aj z ciech , aj z anglicka a vsetko mi prislo ihned....
dufam ze mi to stihne prist a potom uz nikdy z ich obchodu 😠

anka2020
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
momuska
18. mar 2011

@bambi9 aspon vidite ako to tu na SR chodi,ja uz nikdy takto neobjednam,ved to je chore,ja som bola uz maximalne nervozna,ved som cakala na tovar viac ako 2 mesiace a aj to mi poslali uplene nieco ine.nabuduce uz radsej pojdem do obchodu, aj ked si priplatim,ale budem to mat hned a nie tolko na to cakat a znervoznovat sa,ci to vobec aj pride.a nechapem ako toto mozu robit,ved tehotnym zenam neprospieva nervozita a to vie kazdy,no ale vidite, ze zrejme im je to jedno.

momuska
18. mar 2011

@yanni ja som to riskla prvy krát,ale uz nikdy viac.tovar mi dosiel, ale po viac ako 2 mesiacoch a nieco ine nez mi malo prist.

bambi9
18. mar 2011

@momuska tak mne uz vratili peniaze a objednala som to inde... ja nezavrhujem objednavanie cez net... vsetku vybavicku mam vlastne cez net a ovela lacnejsie..... ziadny problem doteraz nebol.. takze ste akurat trafili na zly obchod 😒 ale aspon sa s nimi nemusim handrkovat o peniaze...na druhy den boli na ucte 🙂

yanni
18. mar 2011

@momuska zial je to tak, ze na SK chcu ludia velmi rychlo zbohatnut. A najrychlejsie to ide necestnym sposobom. Ja uz vlastne vsetko, okrem potravin a drogerie, kupujem cez internet. Platim kreditkou a ked je ponuknuté tzw. paypal tak vyuzijem to, alebo hlavne e-shopy (nie sukromne osoby ako napr. cez ebay) ti jednoducho poslu tovar spolu s fakturou. Ak sa ti tovar nepaci alebo nepasuje, posles ho jednoducho spät. A neplatis nic.
Ano aj tu su podvodnici ale hlavne kupujuci. naobjednavaju si tovar a nikdy ho nezaplatia. Ani sa necudujem, ze Quelle skrachovala....

Baby, drzim vam palceky nech uz nikdy nenatrafite na podvodnikov.