icon

Internetový obchod mancini.sk

lastqueen
15. okt 2023

Dobrý večer máte niekto skúsenosti s internetovým obchodom MANCINI.SK
Majú tam niečo čo by som pridala do svojho šatníka len nemám s tým obchodom žiadne skúsenosti za rady vo pred ďakujem 🙂

maranco
5. dec 2023

@mamkooo ty si písala "že do 24 hod dodanie" a oni majú napísané odoslanie to sú 2 rozdielne veci.
Dodanie by bolo u teba do druhého dňa a odoslanie je kedy to akože pošlú od seba.

myfair80
6. dec 2023

@gabesz1 kolko dte cakala

maranco
6. dec 2023

@myfair80 čakala 4 mesiace, na dodanie majú čas 6 mesiacov + platila pošte poplatok za skontrolovanie fakturačných dokladov z Číny.

mykaellle
6. dec 2023

ahojky, tak mne to dnes prišlo, tovar vyzerá super, priletel rovno z číny, platila som ešte 2 evry clo :D objednávka 15.10

maranco
6. dec 2023

@mykaellle Clo sa platí iba ak je hodnota zásielky nad 150€. Pozri bod č. 5.
https://www.financnasprava.sk/sk/obcania/clo/os...

Pošta chce 2€ za to, že si prečíta list k zásielke či bola zaplatená daň pri vstupe zásielky do EÚ.

keetrinn
7. dec 2023

@mykaellle to máš Oki my objednávka 11.11.

tienda
7. dec 2023

Tak dúfam že ste nič neobjednala🫣 mne síce prišiel tovar po 3och mesiacoch ale celé zlé to si za tú sumu z aliexpres objednám 4 kusy a príde mi to skôr
Nikdy viac

mykaellle
7. dec 2023

@keetrinn prečo;)) veď som objednávala o mesiac skôr 15.10, ty píšeš 11.11

keetrinn
8. dec 2023

@mykaellle ale nám nič neprišlo
A asi ani nepríde
A my sme si objednali úplne inú farbu ktorú nám posielajú ale ani neboli tak ochotní aby nám vyhoveli a poslali správu farbu. Objednali sme pre naše dievčatko overal na zimu, ale zimu už je tu a overal nikde 😀 ešte že existujú aj seriózne eshopy ktoré vám pošlú overal do 5 dni 🙂 nikdy neobjednavajte cez tento bludný eShop !!!

paty0423
26. dec 2023

@kamka17 za kolko prisiel?

vladykavlado
28. dec 2023

Tovar objednaný dňa 17.11.2023.Dľa 17TRACK odoslaný z Číny 08.12.2023, nedorazil ani 28.12.2023.Posledná informácia o pohybe je z Kazachstánu zo dňa:17.12.2023.Pochybujem že sa ho dočkám.40 eur v ťahu.Moju negatívnu recenziu obchod MANCINI.SK nezverejnil.Keďže obchod má sídlo v Prahe,možnosť trestného oznámenia pre podozrnie z tr.čin podvodu,asi len na polícii ČR.Internetový obchod MANCINi.SK neodporúčam!!!

hiro
28. dec 2023

@vladykavlado "Keďže obchod má sídlo v Prahe"? Ale prd. Ti v Cesku + Emiraty len prevadzkuju "online trhovisko". To znamena ze oni ti nic nepredavaju - len pomahaju predajcom zobrazovat ich tovar. CR policia nebude riesit predajcov z Ciny:
https://mancini.sk/vseobecne-obchodne-podmienky/
Predavajuci su uvedeni tu:
https://mancini.sk/zoznam-predajcov/
Shanghai TingYou Trade Co.,Ltd
KaiTingu Official Store
CoolTing Co.,Ltd..
HangZhou Shengyan E-commerce Co,Ltd
Yiwu Geerjiao Jewelry Firm
ATU Global Warehouse Inc

pstrap
1. jan 2024

@vladykavlado Ja som objednala 10.11. a nemám ani track.No. Písali, že do 17.1. dostanem tovar 🤣 tak som zvedavá. Zaplatila som vopred, lebo tak som bola zvyknutá, ale už to nerobím.

keetrinn
1. jan 2024

@pstrap áno už nikdy netreba platiť dopredu, apson nás poučila táto zla skúsenosť 🙂

psencikovap
3. jan 2024

Ja som si objednala veci na Halloween, veď odosielajú do 24hod..... prišlo mi to teraz😂🤦‍♀️ keby som vedela, že je to z Číny tak si to objednám sama. Zavádzajú tým dodaním a len klamú ľudí. Aj ja sprostá som naleteli. Majú tam, že sa dá tovar vrátiť do 100 dní, no to, že to treba poslať naspäť do Číny....ach. To, že to príde v 3 balíkoch a za každý na pošte zaplatím 2€ ani nehovorím. No budem si už dávať lepší pozor! Je to banda podvodníkov. Neviem, či by to nemala riešiť aj Inšpekcia, či mali nejaký podnet na týchto.... No nič, každý sa učí z vlastných chýb. Len by o tom malo vedieť čo najviac ľudí, aby nenávideli tiež.

denisazjanova
4. jan 2024

Pisu,ze odosielaju hned po Zaplateni,ja cakAM UZ 2 MESIACE,UBOHA KOMUNIKACIA,PODVODNICI

keetrinn
4. jan 2024

@denisazjanova
Áno je to úbohé, trebalo by ich nahlásiť do večerných sprav!!! Aby nikto už sa neoklamal

vladykavlado
22. jan 2024

Katastrtofa.Tovar objednaný 17.11.2023.Odoslaný z Číny 03.12.2023.Prepravovaný 50 dní.Došiel síce až 21.01.2024,ale zo 4 objednaných položiek dorazila len jedna.Samozrejme clo som musel zaplatiť.Za 50 dní by som prišiel z Číny pešo.Cesta na mesiac vraj trvala 8 dní.Teraz neviem či ostatný objednaný tovar ešte príde,a ak príde určite zaplatím znova clo.Z mancini.sk ani z Číny už v živote nič neobjednávam.

keetrinn
22. jan 2024

@vladykavlado aj ja som platila clo
Objednavala som v podobnom čase ako vy trosku skôr a prišlo mi to minuly týždeň
A úplne ináč to vyzerá na fotke a inak v skutočnosti 😀 no AliExpress 😂

hiro
22. jan 2024

@vladykavlado @keetrinn Urcite ste clo neplatili, to je od ceny zasielky 150€ a vyssie. Mohli ste platit dan 20% co ale tipujem ze ste tiez neplatili (pripadne to bolo zaratane v cene objednavky). Mohol to byt vypalnicky 2€ poplatok od posty co s clom nema nic spolocne.

kamka17
30. jan 2024

@paty0423 balík - adventny kalendár dorazil práve dnes... Tak aspoň je odmena za vysvečko 😁Objednávala som 12.11.

myfair80
31. jan 2024

Mne prisiel objednany tovar po 45dnoch.platila som 2euro pri prevzati.

pstrap
2. feb 2024

@kamka17 Ja som objednavala 10.11.2023 a prišlo len minulý týždeň okolo 24.1.2024. Bude darček k narodeninám.

dextron
6. feb 2024

@lastqueen v žiadnom prípade ja už 5mesiac čakám na reklamáciu..obrali má o 60euro..neodporúčam tento obchod..a hlavne nič nepríde..to Aliexpress oproti nim je bleskový🫢😠

lenija63
15. feb 2024

Velki podvodnici. Zavadzaju, klamu, polopravdy. Ruky preč a nic neobjednavat!! ale aj finlando.sk je ich stranka. bacha. nemaju nic skladom, hoci sa tvaria ze ano. tovar len objednaju z ciny, vam pride za 3 mesiace a peniaze vratit nechcu.

kubko9
15. feb 2024

@lastqueen
Nič si neobjdenavajte, hnusný otrasný obchod, objednávajú z Číny, tovar nema nič spoločný s fotkou.Prisla mi predražená hnusná plastová mikina, ktorú môžem okamžite hodiť do plastoveho kontajnera.

keetrinn
15. feb 2024

@kubko9
Ako môže tak klamať ľudí ?
Tiež mám s nimi zle skúsenosti….

dextron
16. feb 2024

Bože zázrak sa stal,mne poslali peniaze,za bundu čo som objednala v októbri, akože už som aj ozelela tie prachy a nervi,asi každý mesiac som im napísala nejakú správu na e-mail 😅😅🫢, troška ostrejšie tak ...asi som im dosť liezla na nervi 😅🫢keď mám prachy späť 🧐

mamkooo
16. feb 2024

Mne prišlo nakoniec presne to čo som si objednala ale trvalo to 3 mesiace a vypisovala som im kazdy den mail. Ale som prekvapena ze prisiel kabat presne ako som si objednala

kubko9
17. feb 2024

@keetrinn no hajzli, majú len záznamník, komunikujú meilom. to že mi do prišlo po dvoch mesiacoch,by som rozchodila. Ale neskutočný hnusný šunt. Ze reklamovať môžem v Čine.Parada.