Internetový obchod mancini.sk
Dobrý večer máte niekto skúsenosti s internetovým obchodom MANCINI.SK
Majú tam niečo čo by som pridala do svojho šatníka len nemám s tým obchodom žiadne skúsenosti za rady vo pred ďakujem 🙂
ahojky, tak mne to dnes prišlo, tovar vyzerá super, priletel rovno z číny, platila som ešte 2 evry clo :D objednávka 15.10
@mykaellle Clo sa platí iba ak je hodnota zásielky nad 150€. Pozri bod č. 5.
https://www.financnasprava.sk/sk/obcania/clo/os...
Pošta chce 2€ za to, že si prečíta list k zásielke či bola zaplatená daň pri vstupe zásielky do EÚ.
Tak dúfam že ste nič neobjednala🫣 mne síce prišiel tovar po 3och mesiacoch ale celé zlé to si za tú sumu z aliexpres objednám 4 kusy a príde mi to skôr
Nikdy viac
@mykaellle ale nám nič neprišlo
A asi ani nepríde
A my sme si objednali úplne inú farbu ktorú nám posielajú ale ani neboli tak ochotní aby nám vyhoveli a poslali správu farbu. Objednali sme pre naše dievčatko overal na zimu, ale zimu už je tu a overal nikde 😀 ešte že existujú aj seriózne eshopy ktoré vám pošlú overal do 5 dni 🙂 nikdy neobjednavajte cez tento bludný eShop !!!
Tovar objednaný dňa 17.11.2023.Dľa 17TRACK odoslaný z Číny 08.12.2023, nedorazil ani 28.12.2023.Posledná informácia o pohybe je z Kazachstánu zo dňa:17.12.2023.Pochybujem že sa ho dočkám.40 eur v ťahu.Moju negatívnu recenziu obchod MANCINI.SK nezverejnil.Keďže obchod má sídlo v Prahe,možnosť trestného oznámenia pre podozrnie z tr.čin podvodu,asi len na polícii ČR.Internetový obchod MANCINi.SK neodporúčam!!!
@vladykavlado "Keďže obchod má sídlo v Prahe"? Ale prd. Ti v Cesku + Emiraty len prevadzkuju "online trhovisko". To znamena ze oni ti nic nepredavaju - len pomahaju predajcom zobrazovat ich tovar. CR policia nebude riesit predajcov z Ciny:
https://mancini.sk/vseobecne-obchodne-podmienky/
Predavajuci su uvedeni tu:
https://mancini.sk/zoznam-predajcov/
Shanghai TingYou Trade Co.,Ltd
KaiTingu Official Store
CoolTing Co.,Ltd..
HangZhou Shengyan E-commerce Co,Ltd
Yiwu Geerjiao Jewelry Firm
ATU Global Warehouse Inc
@vladykavlado Ja som objednala 10.11. a nemám ani track.No. Písali, že do 17.1. dostanem tovar 🤣 tak som zvedavá. Zaplatila som vopred, lebo tak som bola zvyknutá, ale už to nerobím.
Ja som si objednala veci na Halloween, veď odosielajú do 24hod..... prišlo mi to teraz😂🤦♀️ keby som vedela, že je to z Číny tak si to objednám sama. Zavádzajú tým dodaním a len klamú ľudí. Aj ja sprostá som naleteli. Majú tam, že sa dá tovar vrátiť do 100 dní, no to, že to treba poslať naspäť do Číny....ach. To, že to príde v 3 balíkoch a za každý na pošte zaplatím 2€ ani nehovorím. No budem si už dávať lepší pozor! Je to banda podvodníkov. Neviem, či by to nemala riešiť aj Inšpekcia, či mali nejaký podnet na týchto.... No nič, každý sa učí z vlastných chýb. Len by o tom malo vedieť čo najviac ľudí, aby nenávideli tiež.
Pisu,ze odosielaju hned po Zaplateni,ja cakAM UZ 2 MESIACE,UBOHA KOMUNIKACIA,PODVODNICI
@denisazjanova
Áno je to úbohé, trebalo by ich nahlásiť do večerných sprav!!! Aby nikto už sa neoklamal
Katastrtofa.Tovar objednaný 17.11.2023.Odoslaný z Číny 03.12.2023.Prepravovaný 50 dní.Došiel síce až 21.01.2024,ale zo 4 objednaných položiek dorazila len jedna.Samozrejme clo som musel zaplatiť.Za 50 dní by som prišiel z Číny pešo.Cesta na mesiac vraj trvala 8 dní.Teraz neviem či ostatný objednaný tovar ešte príde,a ak príde určite zaplatím znova clo.Z mancini.sk ani z Číny už v živote nič neobjednávam.
@vladykavlado aj ja som platila clo
Objednavala som v podobnom čase ako vy trosku skôr a prišlo mi to minuly týždeň
A úplne ináč to vyzerá na fotke a inak v skutočnosti 😀 no AliExpress 😂
@vladykavlado @keetrinn Urcite ste clo neplatili, to je od ceny zasielky 150€ a vyssie. Mohli ste platit dan 20% co ale tipujem ze ste tiez neplatili (pripadne to bolo zaratane v cene objednavky). Mohol to byt vypalnicky 2€ poplatok od posty co s clom nema nic spolocne.
Mne prisiel objednany tovar po 45dnoch.platila som 2euro pri prevzati.
Velki podvodnici. Zavadzaju, klamu, polopravdy. Ruky preč a nic neobjednavat!! ale aj finlando.sk je ich stranka. bacha. nemaju nic skladom, hoci sa tvaria ze ano. tovar len objednaju z ciny, vam pride za 3 mesiace a peniaze vratit nechcu.
Bože zázrak sa stal,mne poslali peniaze,za bundu čo som objednala v októbri, akože už som aj ozelela tie prachy a nervi,asi každý mesiac som im napísala nejakú správu na e-mail 😅😅🫢, troška ostrejšie tak ...asi som im dosť liezla na nervi 😅🫢keď mám prachy späť 🧐
Mne prišlo nakoniec presne to čo som si objednala ale trvalo to 3 mesiace a vypisovala som im kazdy den mail. Ale som prekvapena ze prisiel kabat presne ako som si objednala

@mamkooo ty si písala "že do 24 hod dodanie" a oni majú napísané odoslanie to sú 2 rozdielne veci.
Dodanie by bolo u teba do druhého dňa a odoslanie je kedy to akože pošlú od seba.