icon

Internetový obchod mancini.sk

lastqueen
15. okt 2023

Dobrý večer máte niekto skúsenosti s internetovým obchodom MANCINI.SK
Majú tam niečo čo by som pridala do svojho šatníka len nemám s tým obchodom žiadne skúsenosti za rady vo pred ďakujem 🙂

marton65
18. feb 2024

Neodporúčam na základe vlastnej skúsenosti. Tiež som tam našiel zaujímavý tovar, ale keďže som ich nepoznal tak som kúpil tovar len za 7,00. Píšu že tovar expedujú do 24 hod ale tovar ktorý som objednal 19.12.2023 doteraz nedodaný. Najpravdepodobnejšie ponúkajú tovar z Číny nehorázne predražený.

marton65
18. feb 2024

@lastqueen neodporúčam , píšu že expedujú tovar do 24 hod. a zaplatiť musíte hneď a keď tovar nedodajú nepíšu, neinformujú. Tovar je z Číny a predražený.

pokanik
19. feb 2024

nikdy viac objednala som vnukovi podložku pod lego až potom som zistila že so 100% prirážkou stoji 14,50 oni si vypýtali 29,28 doteraz ani tovar už sú to 3 mesiace ani peniaze vrátiť klamári

eliss27
20. feb 2024

ja uz cakam od januara a stale nic ...dneska mi prisiel domov papier ze mam vypisat to bol tovar za 42€ a este mam jeden tovar za 22€ a ten stale nic .... neobjednavajte stadial nic je to shiiit

maciak410
20. feb 2024

@lastqueen no mne došlo po troch mesiacoch ale nie úplne to čo som objednala je vidieť že je to trošku shit ale aspoň nieco prišlo.

majka_89
1. mar 2024

@lastqueen škoda, že to čítam len teraz. Mohla som ušetriť 20€ 😭 moje prvé nechanie sa odrbať smrk

pstrap
2. mar 2024

@majka_89 Nakoniec Ti niečo príde, len treba čakať. Ja som objednala v polke novembra a prišlo na konci januára. 🤦‍♀️A je to hračka, ešte stále to mám v originalnom balení, malo to byť pod stromček, teraz to bude k narodeninám.

samimami
18. mar 2024

@macik6 Rovnaká skúsenosť.

pretlik
20. mar 2024

Utekajte preč od tohto obchodu. Podvodníci, prešiel mesiac a teraz mi oznámili,že ešte dva mesiace majú na dodanie tovaru. Zablokujte tieto stránky. Fuj.

maranco
20. mar 2024

@pretlik antivírus ich blokuje

pietro1234
23. mar 2024

Spoločnosť Marcini ako sami uvádzajú nie su
e-shop, len sprostredkovatelia a tým na seba neviažu žiadnu zodpovednosť.Spoločnosť uvádza,že sídli v Prahe.Konatelia sídlia v Dubaji.
Pre zákazníkov to znamená, že odstúpenie od zmluvy a vrátenie tovaru do 14.dní neprichádza do úvahy. Poskytujú klamlivú reklamu. Tovar je skladom. Vybavujeme expresne obiednávku zasielame do 24.hodín. Skutočnosť je taká ,že za tovar treba zaplatiť okamžie s patričnou prirážkou za sprostredkavanie. Spoločnosť Marcini objednávku posiela okamžite, ale nie ku Vám domov ale predajcovi do číny. Čínsky predajovia majú dodaciu lehotu 90. dní Spoločnosť Marcini ku tomu pridal daľších 90.dní čo je spolu 180 dní.
Vrátenie tovaru je možné len priamo čínskemu predajcovi.

mirov24
25. mar 2024

Sú to len podvodníci 2 mesiace sa len vyhovárajú že zásielku mám na ceste

maranco
25. mar 2024

@mirov24 rozumný človek si pred prvým nákupom na neznámej stránke vyhľadá cez google nezávislé recenzie a tak nájde stránku Slovenskej obchodnej inšpekcie RIZIKOVÉ INTERNETOVÉ OBCHODY https://www.soi.sk/sk/informacie-pre-verejnost/...
Ostatný sa musia poučiť na "vlastnej chybe".

iridia
10. apr 2024

@lastqueen nikdy viac.Okradli má o peniaze,keď zavoláš na číslo uvedené v maili,hovorí s tebou automat.Podla mna zlodejska spolocnost

zanska
25. apr 2024

@lastqueen mancini nikdy v živote. Tovar objednajú hneď,to áno ale z Číny. A ešte k tomu asi ten najhorší, čo tam majú. Dva mesiace som čakala na tovar a keď prišiel ešte som na pošte platila 2 eurá. NEOBJEDNAVAT Z TOHOTO E-SHOPU.

vero_k
2. máj 2024

Aj ja mám zlú skúsenosť, dve obliečky som si objednala v januári, platbu mi stiahli dva krát, to sa vyriešilo, a keď som im pred pár dňami napísala čo je s mojou objednávkou (že už čakám 3 mesiace) tak mi pani Maria odpísala že objednávka mi už došla...škoda že som na tieto recenzie nenatrafila skôr...

kubko9
2. máj 2024

@vero_k presne tak, mne je skôr čudné,ze keď som hľadala recenzie, kým som objednala,nenašlo mi tento blog🤷 až keď som si objednala

levenka
6. máj 2024

@lastqueen
@evinkac su to najväčší podvodnici, peniaze zoberu a tovar nedodaju, tvaria sa ako dobry obchod ale nemate sancu sa dovolat pravdy, podvodnici!!!!!!!

vero_k
7. máj 2024

@kubko9 to nič, budeme vedieť nabudúce. Nech sa tými peniazmi zadrhnu 🙂

modastore
14. jún 2024

Ahojte,pridávam sa.Hruza,Kolumbus by to asi doniesol skôr,,Ešte som musela platiť clo postarke.Nikdy,nikdy viac.

maranco
14. jún 2024

@modastore clo sa platí pri hodnote zásielky nad 150€ to si platila administratívny poplatok pošte

modastore
16. jún 2024

no super dik za info

levenka
16. jún 2024

@modastore, velmi zly obchod, ostal nedorieseny, ze si mam sama vyjednat obchod s Čínou, oni len beru peniaze , a pre nich to konci, nedovolate sa pravdy nikde

modastore
16. jún 2024

poučili sme sa.....nevyskušaš nevieš......

levenka
17. jún 2024

@modastore to veru ano

maranco
17. jún 2024

@levenka ber to ako malý poplatok za školenie, že pred prvou kúpou si najprv hľadať nezávislé recenzie o obchode
a to čo je propagované na sociálnych sietiach je často podvodné

faithviera
19. jún 2024

Kupila som si tam bezpecnostny pas pre tehotne za 17€ s postovnym. Pisali tam, ze "Expresne odošleme do 24h" a ze pas je profesionalne testovany a certifikovany. O tyzden mi pride email, ze pas dojde medzi 23.junom a 13.augustom. Tak som sa rozculila a napisala som im, ze som tehotna teraz a nebudem cakat dva mesiace na pas, potrebujem ho teraz. Potom som ten rovnaky pas nasla na Aliexprese za 3.80€ aj s postovnym... samozrejme na nikom nikdy nebol testovany ani certifikovany, takze nikto ani nevie ci je bezpecny. Proste naklamali tam toho dost a bezpecnostny pas ihned vratim ked ho dostanem. Oni ho kupia tam a potom vam ho zaslu. Oka, ale nemali by aspon na stranke klamat, ze kedy bude doruceny a ze je certifikovany. Aspon, ze ta pani z podpory bola mila a odpisala hned.

maranco
19. jún 2024

@faithviera na stránke máš uvedené doručenie do 180 dní, expresne odošlú tvoju objednávku do Aliexpressu.

danaka111
3. júl 2024

dobrý, a skúšali ste niekto neprevziať tovar? no ja si dávam taky pozor a aj tak som naletela, keď si syn vybral auto na ovládanie a vysypal pokladničku, no neodolala som. Už mi je jasné, že mi nič nepríde, alebo ak aj áno, tak plastový šrot v peknej krabici. Ale rozmýšľam že nádej na vratenie peňazí by možno bol neprevziať zásielku

danaka111
3. júl 2024

a už sa Vám niekomu stalo že vrátili peniaze za vrátený tovar?