Internetový obchod Temu
Skúšali ste odtiaľ niekto objednávať na sk? Môžte mi poskytnúť recenzie?
Neviete, prečo mi po zaplatení objednávky v temu kartou, stiahne ďalších 10€ za okamžitú platbu?
Ano objednavala som vsetko prislo ako malo ziaden problem
@mariaxx01 netuším koľko stojí poštovné na Slovensku. Ale lacné to nie je. Radsej si vždy objednám priamo z appky. To isté platí aj pre Shein a Ali. Tiez som mala kedysi strach platiť vopred, ale som rada, ze som ten strach prekonala. Tak si teraz môžem objednať kedy chcem a co chcem.
Ahojte, ohľadom tých neoprávnených transakcií chcem len poradiť, že pri nákupe online je dobré si v internetbankingu alebo v banke vytvoriť alebo zaziadat o online kartu tzv. E-kartu (ma ine cislo, aj ine udaje ako mate na klasickej karte), ktorá je oddelená od bežného účtu. Tam si vždy posielam konkretnu sumu na zaplatenie a pouzivam na online platby len tuto kartu. Vtedy vam pri naburani vedia zobrat len to, co mate na karte, cize u mna nic.
@elizabeta56 v aplikacii mojej banky sa vytvorit asi neda. Resp. to neviem najst
Objednávam bez problémov,veľká spokojnosť
Ahojte, aká je kvalita oblečenia? Ďakujem za odpovede
@yessica777 odtiaľ som objednala pre môjho muža tričká a nosí ich už takmer 2 roky 🙂
@elizabeta56..áno,je to super,tiež používam

Oproti Ali expresu je rýchlejšie dodanie a prehľadnejšie hľadanie priamo v slovenčine, co si zadám nájde mi x-y možnosti už len si vybrat, farbu, veľkosť, cenu, atď..