icon

Je Decathlon batoh za 2 eurá podvod?

maminatimka
20. feb 2025

Dievčata máte niekto ten batoh za 2€? Alebo to je fake stránka? Odpovieš na 3 otazky potom vyberaš 3 pokusy z 9 okienok a potom iba vyplniť treba udaje a 2€ platiš..

sisa_s
20. feb 2025

Podvod

abbey1
20. feb 2025

@maminatimka Skutočne tomuto niekto uverí?

maminatimka
autor
20. feb 2025

@sisa_s som si myslela 🙂

iwesska
20. feb 2025

"Iba vyplnit udaje"...Co su schopni ludia urobit pre 2e🙈

tatkac
Odpoveď bola odstránená
telusikk
20. feb 2025

tiež by som tomu asi veľmi neverila 😉 kadečo som už videla, proste skúšajú všetko možné na ľudí. ale najhoršie na tom je, že sa zakaždým niekto chytí 😀

melanta
20. feb 2025

@maminatimka na oficiálnej stránke Decathlonu nič také nie je. Takže je to podvod. Aj keď nejaký tatkac, registrovaný dnes, napíše, že si to nevie vynachváliť.

btus
20. feb 2025

@tatkac zaujímavé, Vo februári prihlásená a už super recenzia. Isto sa dá veriť.

janai1
20. feb 2025

@tatkac 🤣 gratulujeme

tatkac
Odpoveď bola odstránená
btus
20. feb 2025

@tatkac tiež ti prajem pekný deň. 🙂

romino
20. feb 2025

@maminatimka to je casty podvod.
Akoze Amazon takto rozdava, ...kadejake ine zname firmy.
Alebo ze letiska predavaju stratene batoziny.
Nacapia tam vo photoshope cenovku 2eura ...a hybaj ho chytat obete

patus_2
20. feb 2025

@maminatimka samozrejme, že je to podvod. Na oficiálnej stránke decatlonu máš batohy za slušné ceny...

vanilkovazmrzka
20. feb 2025

A je to na oficialnej decathlon stranke? ;)

marikaheidi
23. feb 2025

Co v takom pripade robit? Kolegyna si to aj na fb stranke zdielala, kupila ho za 2,€🥺

marikaheidi
23. feb 2025

@patus_2 čo potom robiť? Už asi nič a modliť sa aby ti nevybielili cely ucet. Volat banku a zablokovat, co sa da

wwwwerunka
23. feb 2025

Naposledy ked som mala takuto "maniu" zablokovala som si kartu🙄
Vtedy to bolo lego za 4 € Nastastie som sa spamatala a platbu nepotvrdila ale banka to vyhodnotila ako podozrivu stranku a kartu mi radsej blokli
Vsetky podozrivo lacne veci budu podvod!
Teraz sa len pousmejem a na take stranky ani neklikam.

luuciinkaa11
24. feb 2025

Podvod veru, na druhý deň si stiahli 50 eur, nič sa s tým nedá robiť, zaplatením potvrdzujete ze si môžu sťahovať hocikolko kedykoľvek, ihneď som blokla kartu, nič iné sa nedá robiť, len sa učiť na vlastných chybách, sú stále lepší.

marikaheidi
25. feb 2025

@luuciinkaa11 veru, prespekulovani hlupaci, okradaju ludi, och preco toto neriesia

oblecenie99
25. feb 2025

No zrejme podvod, ale ak by niekto chcel reálnu recenziu na reálne lacné decathlon batohy, ktoré kúpiš v obchode, tak sú prekvapujúco dobre 😁