Je Decathlon batoh za 2 eurá podvod?
Dievčata máte niekto ten batoh za 2€? Alebo to je fake stránka? Odpovieš na 3 otazky potom vyberaš 3 pokusy z 9 okienok a potom iba vyplniť treba udaje a 2€ platiš..
@maminatimka Skutočne tomuto niekto uverí?
@sisa_s som si myslela 🙂
"Iba vyplnit udaje"...Co su schopni ludia urobit pre 2e🙈
tiež by som tomu asi veľmi neverila 😉 kadečo som už videla, proste skúšajú všetko možné na ľudí. ale najhoršie na tom je, že sa zakaždým niekto chytí 😀
@maminatimka na oficiálnej stránke Decathlonu nič také nie je. Takže je to podvod. Aj keď nejaký tatkac, registrovaný dnes, napíše, že si to nevie vynachváliť.
@maminatimka to je casty podvod.
Akoze Amazon takto rozdava, ...kadejake ine zname firmy.
Alebo ze letiska predavaju stratene batoziny.
Nacapia tam vo photoshope cenovku 2eura ...a hybaj ho chytat obete
@maminatimka samozrejme, že je to podvod. Na oficiálnej stránke decatlonu máš batohy za slušné ceny...
A je to na oficialnej decathlon stranke? ;)
Co v takom pripade robit? Kolegyna si to aj na fb stranke zdielala, kupila ho za 2,€🥺
@patus_2 čo potom robiť? Už asi nič a modliť sa aby ti nevybielili cely ucet. Volat banku a zablokovat, co sa da
Naposledy ked som mala takuto "maniu" zablokovala som si kartu🙄
Vtedy to bolo lego za 4 € Nastastie som sa spamatala a platbu nepotvrdila ale banka to vyhodnotila ako podozrivu stranku a kartu mi radsej blokli
Vsetky podozrivo lacne veci budu podvod!
Teraz sa len pousmejem a na take stranky ani neklikam.
Podvod veru, na druhý deň si stiahli 50 eur, nič sa s tým nedá robiť, zaplatením potvrdzujete ze si môžu sťahovať hocikolko kedykoľvek, ihneď som blokla kartu, nič iné sa nedá robiť, len sa učiť na vlastných chybách, sú stále lepší.
@luuciinkaa11 veru, prespekulovani hlupaci, okradaju ludi, och preco toto neriesia
No zrejme podvod, ale ak by niekto chcel reálnu recenziu na reálne lacné decathlon batohy, ktoré kúpiš v obchode, tak sú prekvapujúco dobre 😁

Podvod