icon

Je Mikela z Instagramu rozídená a prečo?

9. máj 2024

Ak áno vie niekto prečo ?

bonboniera
9. máj 2024

@angelous1991 veď ja ho už mrham tým že sledujem Mikelu 😂

angelous1991
9. máj 2024

@bonboniera prepáč nesprávne som označila 😉 myslela som tu esmu . 😝

konikmodry111
Autor odpoveď zmazal
luccija
9. máj 2024

@liusa82 aj ja som ju tam zahliadla a pozrela si jej IG strašná tragikomédia.Obidvaja šibnutí nemám rada tieto teatrálne osoby

angelous1991
9. máj 2024

@konikmodry111 otázka času a aj to bude 😂

konikmodry111
Autor odpoveď zmazal
yelena159
9. máj 2024

Mikela? To je do?

angelous1991
9. máj 2024

@konikmodry111 no ja som sa dostala k nej tak že sledujem evkuzelnikovu a raz mali nejakú oslavu doma a pozerám že preboha to čo za postavička bez súdnosti takto oblečená a vtedy už chodili s tým Mirom spolu a všade jak sa tam ocicmavali v spoločnosti . Ja s otvorenými ústami kukala že či to vážne či čo 😂😂 a tak som ju začala sledovať pre ten bizar . No a vlastne postupne som si všimla že ako s tým Mirom bola už sa s nimi vlastne nebaví nik . Ona bola v komunite skoro so všetkými tými Influ v BA. A už teraz nie .

domiklik
9. máj 2024

@thirstymonk toto je ešte o level níž

lakebabe
9. máj 2024

@domiklik tieto "influencerky" ako mikela, straznicka, plackova a podobne sliepky sú ozaj veľký prínos pre ľudstvo 🤦‍♀️

lonely66
Odpoveď bola odstránená
timea301196
9. máj 2024

Nikto nie je dokonaly. Stačilo v bez servítky

katarinaforever
15. máj 2024

@angelous1991 dúfam že si zaregistrovala že už ma novú frajerku 😂🙈

angelous1991
15. máj 2024

@katarinaforever nie nie ešte nie . 😳🤪

gabika0825
16. máj 2024

Teraz dala akurát pred necelou pól hodinou príbehy kde potvrdila že sa rozvádzajú a že podala rozvod ona. Vraj má ten jej podarený manžel už aj nejakú novú náhradu, ktorá sa vraj nahrávala u neho v aute 😀 náhodou neviete o koho ide? Alebo o aké video ? Chcem sa pobaviť nech je to kompletne. Čo sa týka ich oboch, sú to rovnako vymletý ľudia, oni sa podľa mna nasli… a teraz hra mikela nejaké duchovenstvo 😀 a ešte chce vraj robiť mentálneho kouča 😀

gabika0825
16. máj 2024

@angelous1991 to zďaleka nebolo presladene, keď ich susedia sa sťažovali uz pár mesiacov dozadu že vykrikujú na celu dedinu, že vkuse sa hádajú a vreštia po sebe, ze stale od nich išiel hluk. A keď im to niekto z nich napisal tak ešte to zapierali a vymýšľali si že sa vraj iba raz pohádali 😀 to je tragikomédia 😀 na smiech sú obaja

gabika0825
16. máj 2024

@katarinaforever daj viac info prosím 😀 vraj tá jeho nová sa natacala v jeho aute 😀 a vyzera jak mikela?

bluka2
16. máj 2024

Googlila som správne? 😂😂😂

lenkasarka
16. máj 2024

@bluka2 🙈

nssv2
16. máj 2024

@gabika0825 neviem sice okoho ide ale aj on je dobry kok..😀 ona sa odstahuje a on natoci video domu a ukaze tam izbu jej dceri a zeeeee z toho spravi izbu pre psov.. chumaj chlap, je mi tej mikeli aj trosku luto

katarinaforever
17. máj 2024

@gabika0825 gueen_of_sagitarius ale mala a nim len stories ako keby išlo spolu na dovolenku. Uvidíme. Boli spolu v solarku a večera 😂🫣

lakebabe
17. máj 2024

@bluka2 hej mala som tu cest par krat ju stretnúť naživo, toto je ešte pekný pohľad 😂

bluka2
17. máj 2024

@lakebabe 😂😂😂

gabika0825
17. máj 2024

@nssv2 sama si za to môže. Každý jej vravel aj o jeho minulosti ešte zo zaciatku keď spolu začínali, veď nie je žiadne tajomstvo že sa mal brat s tou jeho byvalou, už mali svadobné oznámenia a podvádzal ju s mikelou a mikele to ešte prišlo v poriadku a myslela si že pri nej on asi bude iný 😀 a to sa čudujem vzhľadom na to keď rozprávala predtým o sebe ako vie čo chce v živote a že ten jej muž je to čo chcela. A ešte prednedavnom náhodou nenahrávala príbehy alebo video alebo čo to bolo, že oni sa nikdy nerozvedu že oni sa tak milujú. Podľa mna sú rovnakí obaja, len ona sa teraz na niečo snaží hrať lebo ju asi jej podarený muž ocividne podviedol 😀 tak sa snaží vyzerať že ona je na koni

gabika0825
17. máj 2024

@katarinaforever to nie je náhodou taká jedna čo okrádala nejaké baby o peniaze a predávala nejaké tréningy? Či to si mýlim teraz?

lakebabe
17. máj 2024

@bluka2 ty sa smeješ, ale stretnúť za bieleho dňa v Tescu tu ostaru není sranda. Male pivo krpate stokilove, narvate v XSkovom crop tope, zkade jej cecky išli vyletiet a v riflovych kratasoch o päť čísel menších, ktoré na nej vyzerali ako zarezane tanga
To ta aj chuť na rozky prejde

23kikinka23
17. máj 2024

@gabika0825 nie to bola iná - omg Niki 😀, to je tiež ďalší prípad 😀

gabika0825
Autor odpoveď zmazal
23kikinka23
Autor odpoveď zmazal
23kikinka23
17. máj 2024

@gabika0825 ale toto bolo už dávno