icon

Je trápne mať azet email?

7. júl 2023

Ahojte😄, mozno blba otazka, ale spytam sa. Je podla vas trapne/blbe/nevhodne mat mail na azete? Myslim taky mail, ktory oficialne pouzivate v skole/praci, pisete si ho na uradoch a vlastne kdekolvek ho treba? Alebo je to uplne jedno?

Strana
z2
anonymanonym
7. júl 2023

Ja mam gmail, ale vadi mi ake tam mam "meno". Sice ziadne cicamica a podobne, len mierna skomolenina mojho mena + viac cisel, a uz to mi vadi 🙈 Rovnako by mi vadil aj azet, ale ci by som to kvoli tomu menila, to veru neviem. Ked ma clovek vsade ten email uvedeny, od prace cez urady az po eshopy a bohvie kde este 😂 tak to nie je az taka sranda zmenit. Da sa, len sa neviem do toho dokopat 😁 meno.priezvisko a azet by sa mi tiez asi menit nechcelo 🤷‍♀️

ildiko36
7. júl 2023

Ja pouzivam azet len kvôli emailovej adrese, tam mi chodia potvrdenia o zaplatení cestovnych listkov, letenky, pred tym vyplatne pasky..Nemusiš chodiť na zoznamku

bennn
7. júl 2023

Nie, nie je to trápne. Akurát sa rozmohol gmail. Na azet som zvyknutý a ako email mi vyhovuje. Gmail nepoužívam, resp. mám tam jeden účet z nutnosti kvôli appstore v mobile... ale inak azet, kym funguje. A pre hladanie prace používam officialny a pre všetky ostatne aj banky eshopy a ine srandy použivam nickname.

diewcatqoo
7. júl 2023

Asi mesiac dozadu som komunikovala pracovne s jednou pani, podla roku narodenia mala uz po 60tke a potrebovali sme nieco dalsie doriesit, tak som jej navrhla, ze jej priebeznu spravu mozem aj zaslat mailom, aby k nam nemusela zakazdym chodit. Tak suhlasila.. a diktovala mail, ze gangbangxyz (namiesto xyz boli cisla)... ehm, priznam sa, ze som nevedela, ako sa mam tvarit 🙂

vulka
7. júl 2023

Môžeš mať problém s registráciou na niektoré weby. Žiakov vždy od toho odhováram.

liusa82
7. júl 2023

ja mám tiež na azete ako email meno a priezvisko a doteraz ho používam.Určite to lepšie pôsobí ako gmail ak tam máte nejaké smiešne skomoleniny.To je tiež dobre blbé potom.Moje meno a priezvisko bolo na gmaile obsadené tak to mám tak ako mám.Jedine názov v čom podnikám mám na gmaile teda firemný mail ten použivam teda ako pracovný

vroni
7. júl 2023

Nuž, mat pracovný mail azet alebo Gmail je rovnaký trapas. Pracovný mail ma mat pracovnú adresu a nie nejakú hej pockej. Mam staručký súkromný mail, ešte som vyhmatla Mail len na krstné meno, tak ten používam najčastejšie. Mam aj Gmail, ale okrem Google play a FB ho nepoužívam vobec. Pracovné veci riešim z pracovných mailov.

janulik2008
7. júl 2023

Mam aj azet ale pouzivam ho malo, a ked sem tam nakuknem tak mam tam plno mailov 😁

Inak k gmailu neviete ci sa da gmail ucet "zrusit?

euka210
7. júl 2023

Toto by mi nenapadlo riesit, ze je nejaky problem. Ale je pravda, ze vacsina ludi ma gmail.
Ale je to nejaka celospolocenska nutnost mat mail prave iba tam? 🤔

mircalla
7. júl 2023

Ano. Predstav si, ze to mas v zivotopise

mariska1989
7. júl 2023

Mám a používam ho 15 rokov a nazov e-mailu mám v štýle zvieratká 😆 a vôbec to neriešim . Tam mi vždy všetko príde

nikaeli
7. júl 2023

@galganka jankohraskokukurasko@azet.sk je perfekt, smejem sa už hodnú chvíľu 😆

alex666
6. sep 2023

Ano, je...v roku 2023 je divne ked ma dospely clovek email na azete. Zmenila by som si to hned.

Strana
z2