Kam zmizela Madeleine McCann?

24. feb 2023

Ahojte neviete kde sa da pozriet s českými/slovenskými titulkami? Vsade vidim iba po anglicky. Chcem si to pozriet lebo ma zaujima ako to vlastne bolo 🙂 ďakujem.

lilope
24. feb 2023

Konkrétne seriál ti neporadím, ale ak chceš poznať zhrnuté okolnosti jej zmiznutia, tak odporúčam kanál na youtube s názvom Krimi příbehy, kde si práve tento môžeš pozrieť.

belllinka
25. feb 2023

Na Netflixe

engynka
25. feb 2023

Napr tu to rozobera v cestine

https://www.youtube.com/watch?v=gnY-_VWfbDs
autor
25. feb 2023

@belllinka a je tam s titulkami českými/slovenskými?

simona20201309
25. feb 2023

Tiež ten prípad sledujem. Aktuálne sa nejaká polka vydáva za Madelain. Určite to nie je ona, ale je okolo toho celkom rozruch.

simonka22s
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
simonka22s
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
palomka
25. feb 2023

Na netflixe je s titulkami dokument

simona20201309
25. feb 2023

@simonka22s ano tiež si myslím, že v tom majú prsty rodicis, rovnako ako v prípade Natashi Kampusch.
Strašne 😪

larisa
25. feb 2023

Je zaujímavé ako to tým rodičom toto len tak prešlo. Tiež si myslím že dievcatko zomrelo tu noc, keď zmizla. Hlavne že sa zmiznutie širilo medialne po celom svete .

nedielka
25. feb 2023

@simona20201309 čo sa stalo v prípade Natashi? Však uniesol ju uchyl, čo s tým mali rodičia?

jaja20
25. feb 2023

@nedielka Ona myslela asi Fritzla.

simona20201309
25. feb 2023

@nedielka bol to rodinný známy a keď sa po tých 8rokoch stretla s rodičmi, tak údajne sa vôbec k nim nerozbehla ani neprejavila radosť, že ich vidí.

nedielka
25. feb 2023

@simona20201309 Dakujem za vysvetlenie. Veľmi zvlastne..

kiki68
25. feb 2023

@simonka22s kamoska tiez mysli, ze to boli rodicia. Tiez si myslim, ze v tom maju prsty. Hlavne divne , davat detom lieky a nechavat ich same kdesi v hoteli… to normalny rodic nespravi. Uz len skrz to, ze ked cosi, tak ide socialka a policia. Myslim, ze preto sa z toho snazili dostat nejako, aby im nevzali vsetky deti. Hoci podla mna mali vziat minimalne na nejaky cas vsetky deti z rodiny a preverit tych rodicov poriadne psychologmi.

kikaaa444
25. feb 2023

@kiki68 ja som si tiež myslela že to mohli byt jej rodičia ale potom keď som videla ten dokument tak neviem . Bolo pri stole v ten večer viac ľudí a aj ostatni mali takto deti na izbe . Raz im ich isla skontrolovať aj ich známa a deti normálne spali . A zas aj keby to boli rodičia , tak kde by stihli schovať telo v cudzej krajine kde to ani nepoznajú ? Telo sa doteraz vlastne nenaslo .. no ťažko povedať , nevylučujem ze v tom mali prsty rodičia lebo miestami pôsobili dosť divne v tých dokumentoch . No mna by veľmi zaujimalo vyriešenie tohto prípadu ze ktorá teória je správna .. ale to sa už nikdy nedozvieme

evaachesa
26. feb 2023

Odporúčam Krimi příběhy na YouTube....je to po česky.

https://www.youtube.com/watch?v=TL8c_X_fTII


https://www.youtube.com/watch?v=gnY-_VWfbDs
rebellefleur
26. feb 2023

@kikaaa444 - pozri si o tomto pripade zhrnutia v tych krimipribehoch, tam je to detailne vysvetlene. Ano,chodili deti kontrolovat,ale posledny x,predtym nez sla na kontrolu matka madelaine,siel na kontrolu jeden ich znamy,kt potvrdil,ze vsade bolo ticho,to,ci madelaine lezala vo svojej posteli,potvrdit nevedel, zrejme len skontroloval, ci ziadne z deti nie je hore a ked bolo ticho, otocil sa a siel spat do restauracie. Ta mala tam uz vtedy vobec nemusela byt + casnici,co mali v ten vecer sluzbu povedali aj, ze bolo aj take, ze nieze jeden clovek vzdy odisiel po urcitom case od stola, ale ze raz pri stole chybali dvaja.
Neviem neviem, pre mna je neuveritelne, ze hoci nie je telo, tolko nepriamych dokazov smeruje jednoznacne ku rodicom malej a oni ostali volni.

kikaaa444
26. feb 2023

@rebellefleur ano toto bolo spomenuté aj na tom netflixe . No ťažko povedať . Nevylučujem to .. len mi hlava neberie co by urobili s tým telom a ešte v cudzej krajine

maris5
26. feb 2023

Rodicia s ich priatelmi mali na cely tyzden rezervacku v restauracii na rovnaky cas. Deti nechali spat v izbe a chodili ich kontrolovat, ale izbu nezamkli! Vstup do izby bol od ulice. Ked bol na kontrole ten znamy, tak len vosiel dnu, a nepozrel sa na deti, lebo dvere do izby boli pootvorene, rodicia povedali, ze dvere zatvorili. A policajti ked prisli, tak nemali snahu hladat dieta, ale rovno podozrievali rodicov, ze jej nieco urobili. Teoreticky mohla byt naozaj unesena a prevezena za hranice, napriklad aj do Afriky.

rebellefleur
26. feb 2023

@kikaaa444 - myslim,ze telo sa nikdy nenajde bohuzial, su to uz roky..
Rodicia vo viacerych veciach klamali, pes vycviceny na vyhladavanie mrtvol oznacil viac miest v apartmane, saty matky, viac miest v ich aute.. matka vyprala plysaka,na kt bolo najviac pachovych stop malej, lebo zevraj bol velmi spinavy, v situacii,ked mam akoze nezvestne dieta.. telo sice nie je, ale tych nepriamych dokazov az az

kiki68
26. feb 2023

@kikaaa444 tam je vela nejasnosti, podla mna to dievcatko uz nezije. Bol by to zazrak, ze by ju unosca nechal nazive. Jedine, ze by to bol niekto, co si ju vystriehol, patologicky sa namotal a dokazal ju nejako velmi rychlo previezt. Lenze ako take dieta zlegalizovat. Cele zvlastne.

majka176
26. feb 2023

Mne to skôr príde, že kľudne si ju mohol vystriehnut nejaký uchylák, veď do baru chodili celý týždeň v tom istom čase, a celé dni trávili na pláži. Nie je ťažké si odsledovať takú rodinu, navyše dvere do apartmánu ani nezamykali. A ešte do toho tie lieky na spanie... Madeleine bola veľmi ľahká korisť pre akéhokoľvek únoscu. Tiež by som bola veľmi zvedavá ako to vlastne bolo🤔

kiki68
26. feb 2023

@majka176 podla mna to prehnali s liekmi na spanie, dievcatko sa mozno prebralo, spadlo a bolo po nom, pripadne sa neprebralo a mozno nejak zadusilo hlienom atd. Lieky na spanie du velky risk. Podla mna ju rodicia nasli mrtvu, boli tam tie lieky a spanikarili. Tak ju odpratali kdesi a zacali to hrat na unos a chudiatka. Lebo nechceli skoncit v base a trvalo bez deti.

majka176
26. feb 2023

@kiki68 No áno, je to jedna z možností, ale aj tak ... tým menším dvojičkám sa nič nestalo, pri Tom u menších je väčšie riziko a druhá vec, kam by tak rýchlo ukryli telo v cudzom prostredí, ktoré nepoznajú? ... Celé divné...
🤔 A ešte som čítala, že jedna svedkyňa videla vychádzať muža s dieťaťom na rukách v ten večer... no neviem...

kiki68
26. feb 2023

@majka176 blba nahoda, vzdy sa moze nieco stat. Otazkou je , koho videla. Tam nadrogovane vsetky deti, nezamknute nic… mohlo sa stat cokolvek. Ale zase aka je nahoda, ze by zrovna si ich niekto vyhliadol. Hoci , moze byt vzdy nahoda. Na mna davali rodicia vzdy pozor a len stastnou nahodou a duchapritomnostou mna samej ma dva krat neuniesli ako dieta z recepcie hotela. Pretoze som zacala velmi kricat ako ma v oboch pripadoch zacal nejaky pan tahat so sebou. Bola to chvilka, isla som sa iba pozriet k nejaku gaucu, kde sedela macka. Mala som asi 6/7 rokov. Raz v Taliansku a raz na Slovensku, to som mala tiez tak nejako. Stala som tam pri kvetoch, cakala nez mama nieco vybavi na recepcii a zrazu ma tam drapol nejaky muz, ze idem s nim, vytrhla som sa a myslim, ze som ho pokusala a kricala. To bol rok cca 1990/91 .

babyjune
26. feb 2023

@kiki68 podla mna tym, ze to tak celosvetovo medializovali, unosca nemal velmi na vyber a musel sa jej "zbavit". Lebo to diecatko by kdekolvek na svete rozpoznali (aj ona sama seba v dospelosti).

heln
26. feb 2023

@majka176 v tom videu je vysvetlene, ze ten muz s dietatom na rukach bol iny turista, ktory si dal postrazit dieta do neskoreho vecera a ked po neho prisiel, tak spalo, to je vraj dokazane...
este je tam svedectvo inych turistov, ktory tiez videli muza s dietatom v inom case, ale tu stopu nejak nepresetrovali, nakreslili podla ich vypovedi identikit a mccainovci ten identikit nechceli zverejnit.....
v kazdom pripade je vela cudnych veci okolo rodicov, kto vie ci niekedy vyde pravda na javo.

rebellefleur
26. feb 2023

@heln - presne.. nech mi hocikto logicky vysvetli, preco rodicia, kt zevraj uniesli dieta, nedaju povolenie na zverejnenie identikitu? To je uplne cele mimo.
A mna zaraza este jedna vec, matka dosla za ostatnymi, ze malu uniesli..ja keby necham svoje deti v noci same, prve,co by mi napadlo by bolo, ze dieta sa zobudilo a slo ma niekde hladat, to by bola moja prva myslienka a nie rovno, ze mi uniesli dieta.
Tiez si myslim, ze mala sa v noci prebrala,omamena liekmi, nezname prostredie, stacilo aby niekde zakopla, nestastne spadla a uz jej nebolo pomoci - vychadzam z toho, ze tam boli dva cvicene psy, jeden na vyhladavanie mrtvol a druhy na krv. V tom ich apartmane nasli oba psy nieco, takze tam bola aj mrtvola,aj krv.

heln
26. feb 2023

@rebellefleur a potom tie veci, ze vyprala toho plysaka a vymazali z mobilu telefonaty....