Kam zmizela Madeleine McCann?
Ahojte neviete kde sa da pozriet s českými/slovenskými titulkami? Vsade vidim iba po anglicky. Chcem si to pozriet lebo ma zaujima ako to vlastne bolo 🙂 ďakujem.
Pozerala som jeden rozhovor s mccanovcami 3tyzdne (!!!!!) po zmiznuti maddie. Moderator polozil otazku, ci citia vinu. Odpoved matky sa zacala, ze ano, prve DVA, TRI (!!!!!!!!!) dni..co viac dodat.. normalny milujuci rodic by s vinou na svojich pleciach umieral aj keby sa dozil 100ky... tito dvaja citili vinu "az" dva tri dni 🤮🤮
@rebellefleur sila, čo k tomu viac dodať... celkové to správanie rodičov bolo dosť divné
Mna inak zaráža aj to..že v podstate áno,najprv
logicky vsetci hladali ..ale ze skutočne niekde hned na začiatku nebolo zaistené miesto činu,důkazy,samotný rodičia..logicky ako podozriví.
A co je divne..ked bežala spat a kričala, že ju uniesli...ako vedela,ze uniesli...keby kričala "Madeleine je preč "alebo " neviem ju nájst " ale že hned vedela,ze sa jedná o únos...to snád kažďeho napadne až sa preberie z šoku ,že aj táto varianta je možná! Neviem,ci každý komu sa "stratí" dieta prvotne kričí že ho unesli..podla mna to si často rodič uvedomí až neskor
@magduska2 presne toto som pisala uz na prvej strane tejto diskusie, ze hned prvotna reakcia: uniesli mi dieta, nie je podla mna prirodzena..a od tohto vyjadrenia sa vyvijalo vsetko dalej, mala bola unesena a hotovo. Pokial viem, nic nenasvedcuje unosu okrem malej,kt roky nie je
Únosu nasvedčovali len tí pedofili, ktorí bývali neďaleko, a to, že nenašli dieťa, inak asi nič.
Ale inak v jednom videu bolo spomenuté, že tesne pred tým ako sa rodína nasťahovala do toho apartmánu, obsmietali sa tam rôzne podozrivé osoby presne v tom ich apartmáne.
@diaszoky tu to spomina
Inac, fakt by ma zaujimalo ako to bolo. A ci sa niekedy svet dozvie pravdu
@anonymous87 to som uplne prehliadla az mraz mi beha po chrbte
@ysseba ano 2x, zacala som kricat, chlap sa zbadal, ludia sa pozerali a rychlo vybehol von. Mal velku vyhodu v tom, ze v tom Taliansku bola vonku rusna ulica. Rodicia hned pribehli samozrejme, ale chlap bol davno het. Podla mna ti ludia dobre vedia, co robia. Moja svokra mala tiez skusenost, jej chcel niekto kupit syna vo Viedni na ulici. Prisiel k nej chlapek, ci mu to dieta preda. Chytila decko a utekala co nohy stacili. Muz je o rok starsi odomna. My davame mega pozor na syna, po nasich zazitkoch… vzdy dieta vedla seba a na dohlad priamo.
Inak,viete co je strašné? Ze oni aj vďaka postaveniu,známostiam ,peniazom..mohli neustále v podstate prípad"držať na žive" stále v povědomí. Ale čo také rodiny ,ktoré peniaze nemajú...čo také děti?Tam sa odvysiela reportáž ...1...2........3x v správach a zapadne prachom 😓
Velmi by ma zaujimalo ako toto dopadne...a ci sa niekedy dozveieme pravdu.Aj ked osobně si myslím,že nech už sa stalo čokolvek ,tak je asi mrtva...lebo podla mna po takej medializácii by uz len niekto dieta spoznal...keby si ju aj "kúpila" nějaká rodina...ona sama by sa mohla spoznat...Takže myslím,že bud je davno mrtva alebo je niekde zavreta na prostituci 😔 ale nemyslím si,ze realne žije v rodině
Uff, no ja takýto zážitok síce nemám, ale taktiež dávame veľký pozor na deti a hlavne v meste kde je rušno. A v cudzej krajine kde to nepozname by som bola ostražitá dvojnásobne.
Ja len nechápem, že keď si chceli rodičia užiť večer a zabaviť sa bez detí(čo chápem, veď dovolenka je aj o Tom), prečo nevyužili služby rezortu ktoré poskytujú stráženie detí ... dokonca aj večerné jasle tam boli🤔
@simonka22s inak nad tým som aj ja rozmýšľala, ale asi ich nezverejňujú.
@simonka22s to je sestra Meddie?
@simonka22s no to by mohla byť ona aj sa podobá.

@majka176 ono vzdy je nejaky taky trestany v blizkosti, len to clovek nevie nez sa cosi nestane. Podla mna im to pekne sedelo, male chutne dievcatko zrazu zmizlo. A rodicia si mohli dlaej vyrabat cesticky ako z toho zdupkat.