icon

Kde je hranica šikany vo virtuálnom svete?

19. aug 2025

Poniektoré ste tu niektoré také hnusoby hnusne že je hanba že ste ženami! Žijete len preto aby ste napísali hnusný komentár a čakáte lajky od podobných ako ste vy. Hnusne zákerné neprajne. Tak by som vedela vypísať niki, ale predpokladám,že sa to nemôže lebo šikana. Si zapamätajte, že sa nemusíte na silu zakaždým vyjadriť len aby ste si honili lajk. Proste niekedy je mlčať zlato. Chudák vaši muži aj deti, keď ovšem niekto pri vás vydrží. Otras aké ženy tu sú v poslednej dobe . Niekedy to tu bolo super

denkabemommy
Odpoveď bola odstránená
lucia13022023
19. aug 2025

Reálne tu riešite aké sú druhé ženy zle, že len urážajú a v zápätí sa smejete a nazývať tie ženy chudery 🤣 tak potom v com ste vy lepšie?

anonym_8d9767
19. aug 2025

Šikana v priamom prenose 🍿

lucia13022023
19. aug 2025
@anonym_8d9767

Šikana v priamom prenose 🍿

@anonym_8d9767 a sikanuju ti, ktorí plaču, že sú šikanovani 😅

biba_18
19. aug 2025

no - takže čo milá autorka - zdá sa ti korektné správanie, čo tu práve čítam? akože vážne tu budeme diskutovať o tom že sú ženy "zlé" lebo sa vyjadrujú aj keď ich nikto osobne nežiadal? toto si myslela pri zakladaní témy?

anonym_888e97
19. aug 2025

Ženy, uvedomujete si v prvom rade, že všetky robíte to isté. Urážate ľudí a ani ich nepoznáte. Na základe jedného príspevku, ktorý je napísaný nahnevanou ženou, priateľkou, nevestou, svokrou a pod. Na základe jednej vety vytrhnutej z kontextu, viete odsúdiť človeka a pritom ani neviete, kde je pravda. Viete mu nadávať do neviem čoho, radíte rozvody, prerušenie kontaktov. To kam sme dospeli, že ľudia spolu nevedia komunikovať, nevedia rešpektovať názor iného. Všetci chcú mať len pravdu a väčšina si tu príde iba po "potvrdenie", že je to tak. Ak to tak náhodou nie je, tak automaticky sú všetky ženy, ktoré tu radia, nie tak, ako si to praje autor/ka diskusie tie najhoršie. Tak o čom je táto diskusia?

biba_18
19. aug 2025

@biancaa3 áno. máš pravdu. nie si sociálne nezručná. robíš to vyslovene vedome a naschvál...

biancaa3
Odpoveď bola odstránená
autor
19. aug 2025

Bože ženy bez urážok! Admin prosím zmaz tému

biancaa3
19. aug 2025
@lucia13022023

Reálne tu riešite aké sú druhé ženy zle, že len urážajú a v zápätí sa smejete a nazývať tie ženy chudery 🤣 tak potom v com ste vy lepšie?

@lucia13022023 nie tak necham nech zeny su zle a ta jedna mi v kazdej diskusii ako prva pise negativne komenty ale nie ja ju budem chvalit aka je dobra zena a len tak dalej?aha vlastne takto to je oni mozu nadavat druhym zenam ?a pisat im negativne komenty?ale ked ja take zeny nazvem chuderi?uz som ja zla ahaaaaa

autor
19. aug 2025
@biba_18

no - takže čo milá autorka - zdá sa ti korektné správanie, čo tu práve čítam? akože vážne tu budeme diskutovať o tom že sú ženy "zlé" lebo sa vyjadrujú aj keď ich nikto osobne nežiadal? toto si myslela pri zakladaní témy?

@biba_18 ja nemôžem za správanie iných žien, a nie nepáči sa mi ako sa to tu ubralo

biba_18
19. aug 2025

@anonym_autor nemaž tú tému - malo by to tu ostať ako memento ... že nie je všetko také ako sa môže na prvý pohľad zdať ...

terezia74
19. aug 2025

@anonym_autor stačí napísať, že si ficovolička a už aj ťa zaradia všetky 🙂

hopatko
19. aug 2025
@anonym_autor

Bože ženy bez urážok! Admin prosím zmaz tému

@biba_18 obavam sa, ze autorke staci, ze narazala na nektore osoby a narazila aj na mna. Tie nechutne uz zmazane urazky, nadavky a bohapusta agresia su v poriadku, hlavne anonymne, vsakze.
@anonym_autor ejha, diskusiu som zacala tym, ze sa niekto zle vyspal, a prave sa aj zobudil do krutej reality...ked zufalo krici aby admini zmazali temu. Gratulujem.

viestta
19. aug 2025
@alica110

@anonym_autor Tiez som si vsimla taky nesvar, ze pochopenia ci povzbudenia sa malokedy dockas. Typicka tema - praca a peniaze. Anonym napise, ze ju trapia peniaze, ze malo zaraba. Okamzite odpovede typu "zmen pracu, najdi si dalsiu, snaz sa, makaj na sebe, co si doteraz robila?" Vobec ziadna empatia, ze teda kazdy sme iny, nebude z kazdeho odbornik. Ale tak ok, anonym si tada vezme rady k srdcu, ide si urobit kurz dajme tomu uctovnictva a vzapeti vysmech, ze "co si myslis, ze budes s kurzom hned uctovnicka?" Ani tak dobre, ani tak. 😂

@alica110 ked uz si nacala tie financie a nizke zarobky, tak aka rada je podla teba primerana a neurazajuca? Iste, nie kazdy moze robit riaditela v korporate a mat pod sebou 300 ludi a plat v patcifernych sumach. Ale ak poradis, ze treba hladat lepsie platenu pracu to nie je zhadzovanie konkretnej osoby. Ale chapem, mnohe nechcu zmenit nic, preco mozno netusia ani ony same, ony sa sem pridu len postazovat. Mozme ich polutovat, trt makovy im to pomoze, ale budu mat z toho dobry pocit? Neviem...

Modrý koník
19. aug 2025

Dámy, toto už nie je výmena názorov – toto je čistý slovný boj s vulgarizmami. A to je niečo, čo na Koníku nemá miesto.

Áno, admin môže mazať príspevky a rozdávať blokácie, ale úprimne – to by sme tu boli viac policajti než správcovia komunity.

Na Koníku sú desaťtisíce žien, ktoré sem chodia po podporu a radu. Ako to na nich pôsobí, keď v diskusiách namiesto normálnej debaty čítajú vulgarizmy, nadávky či osočovania?

Naozaj chcete, aby sa náš portál premenil na miesto, kde sa súťaží, kto komu viac vynadá?

Atmosféru si tu tvoríte vy, nie admini. My od vás očakávame minimálne to, čo by ste očakávali aj vy od iných – slušnosť, rešpekt a nadhľad.

Ďakujeme krásne za pochopenie, všetkým slušne diskutujúcim prajeme pekný deň

Modrý koník team

autor
19. aug 2025
@hopatko

@biba_18 obavam sa, ze autorke staci, ze narazala na nektore osoby a narazila aj na mna. Tie nechutne uz zmazane urazky, nadavky a bohapusta agresia su v poriadku, hlavne anonymne, vsakze.
@anonym_autor ejha, diskusiu som zacala tym, ze sa niekto zle vyspal, a prave sa aj zobudil do krutej reality...ked zufalo krici aby admini zmazali temu. Gratulujem.

@hopatko preboha ženska ty si strašny rypal, už stačí fakt ,zamysli sa nad tvojimi odpoveďami

hopatko
19. aug 2025
@anonym_autor

@biba_18 ja nemôžem za správanie iných žien, a nie nepáči sa mi ako sa to tu ubralo

@anonym_autor ale to ze si na mna narazila a anonymne sa tu na mne odbavili, ti asi nevadi, vsak? Rada by som sa mylila.

biba_18
19. aug 2025

@terezia74 načo provokuješ? mala by som 4 strany argumentov prečo nebyť ficovoličkou - ale zatiaľ to tu žiadna neficovolička nespomenula ...

autor
19. aug 2025
@hopatko

@anonym_autor ale to ze si na mna narazila a anonymne sa tu na mne odbavili, ti asi nevadi, vsak? Rada by som sa mylila.

@hopatko s tebou to ukončím tak, že pre mňa reagujes velmi ostro, ale že veľmi

hopatko
19. aug 2025
@anonym_autor

@hopatko preboha ženska ty si strašny rypal, už stačí fakt ,zamysli sa nad tvojimi odpoveďami

@anonym_autor komentare vo verejnej diskusii, ktoru si ty sama zalozila, su rypanie?

magdalienka11
19. aug 2025

@anonym_autor Hlavne sa predbiehaju ktora je múdrejšia.

autor
19. aug 2025
@hopatko

@anonym_autor komentare vo verejnej diskusii, ktoru si ty sama zalozila, su rypanie?

@hopatko tvoje odpovede sú rypacne, pre mňa pre ostatné môžu byť v poriadku

anonym_de7f67
19. aug 2025
@hopatko

@hopatko a ty sa odbavovat mozes? Si tiez anonym akurat pod vymyslenym nickom bez fotky a odbavujes sa tu v kazdej diskusii nad inou zenou. Sa uz preber

moonlight1210
19. aug 2025
@anonym_autor

@larsen robíš si srandu ? 😂😂😂😂

@anonym_autor
odpoved na ziadost, nech si ukludnis hadku, co tu kvoli tebe vznikla "robíš si srandu ? 😂😂😂😂 " je hodne zbabela. Si si toho vedoma?

"ja nemôžem za správanie iných žien, a nie nepáči sa mi ako sa to tu ubralo"
Ale je to tvoja praca, si si toho vedoma, vsak? Ze bez teba by to tu teraz nebolo.

Takto sa veci neriesia. Ze ides s bubnom na zajace, a potom to nechas tak, lebo sa je z toho poziar a ty sa zacnes tvarit, co ty s tym mas, to nie ja, to oni.
A snazis sa z toho vycuvat a utiect.

Ako chlap od novorodenata.

viestta
19. aug 2025
@ravehami

Ja som sa uz parkrat prichytila, ze reagujem jak picino…ale aj som si vsimla, ze castokrat to iba napisem strucne, priamo lebo sa mi to nechce opisovat a moze to posobit, ze utocim..zaroven, niektore reakcie si vies nahlas precitat s inou intonaciou a z normalneho komentu dokaze byt hnusny, vtipny, hentaky, onaky..verim, ze vela veci tu je napisanych v zlom ale vela veci, tu je len nie spravne vnimanych, resp milne vnimanych ako utocne…ale ako vsade su tu proste sladke aj slane prichute v komentoch

@ravehami kym neoblozis svoju odpoved nic nehovoriacou a nic neriesiacou ruzovou cukrovou vatou, tak asi je najlepsie nenapisat nic, pretoze bez tej ruzovej cukrovej vaty si drza a vysmievas sa... (mam s tym bohate skusenosti)

hopatko
19. aug 2025
@anonym_autor

@hopatko s tebou to ukončím tak, že pre mňa reagujes velmi ostro, ale že veľmi

@anonym_autor mas pravdu, viem byt velmi ostra. Ak ide o nespravodlivost, agresiu, vulgarnost a urazanie. Nabuduce si mozno ukocirujes diskusiu aj ked "narazis" na mna, ako si sama napisala.

zuzana76
19. aug 2025
@galganka

A kedy bolo to "niekedy to tu bolo fajn"? Lebo už som tu nejaký ten rôčik a už vtedy tu boli rovnaké výkriky. 😂 Či to tu bolo fajn 5 minút po založení a odvtedy to ide do kytek? Alebo je toto podobný výkrik, ako "tá dnešná mládež"?

@galganka v 2007 tu bolo uplne super

anonym_de7f67
19. aug 2025
@biba_18

@terezia74 načo provokuješ? mala by som 4 strany argumentov prečo nebyť ficovoličkou - ale zatiaľ to tu žiadna neficovolička nespomenula ...

@biba_18 co je na tom provokovanie vsak ma pravdu. Akonahle ma clovek iny politicky nazor uz je zaskatulkovany a dourazany. Kazdy nech si voli koho chce ale to uz je cez ciaru urazat niekoho len preto ze nevolil tvoju stranu.

lucia13022023
19. aug 2025
@biancaa3

@lucia13022023 nie tak necham nech zeny su zle a ta jedna mi v kazdej diskusii ako prva pise negativne komenty ale nie ja ju budem chvalit aka je dobra zena a len tak dalej?aha vlastne takto to je oni mozu nadavat druhym zenam ?a pisat im negativne komenty?ale ked ja take zeny nazvem chuderi?uz som ja zla ahaaaaa

@biancaa3 vieš o tom, že ty nie si o nič lepšia od tej na ktorú narážaš, že? A môj príspevok si pochopila zle. Nie, nemáš si nechať kydat na hlavu, ale pozerať sa to s nadhľadom. Vytočí ta anonym? Vytočí ta niekto, kto povie, že chod k psychológovi? To niečo hovorí o tebe.
Nie, nezastavam si ženy ktoré robia zlo, sú tu tske, ale na ne netreba reagovať, alebo sa na ne treba pozieet inak. Ja sa na ne pozerám s ľútosťou, že sa nemajú kde ventillvat, tak idú se. Ci je to v poriadku? Asi nie, ale 100x lepšie tu anonymne ako doma na dieťa. To si vždy hovorím, keď si tu niekto honí ego a je "milý".
To som sa snažila vysvetliť, ty si začala útočiť 🤭