icon

Koľko času je podľa vás v pohode tráviť na Modrom koníku?

8. máj 2025

Ahojte, dievčatá!
Potrebujem vašu radu – koľko času je podľa vás v pohode tráviť na Modrom koníku, aby to nevyzeralo, že tu vysedávam stále? Do koľkých tém by som sa mala maximálne zapájať, aby som nevyznela ako „závisláčka“?
Máte nejaké tipy, ako si nastaviť rozumné hranice alebo ako to vnímajú ostatné? Budem vďačná za vaše rady a skúsenosti!

leveta
8. máj 2025

Koľko len chceš. Nikto normálny ti to rátať nebude.
Je to tvoj čas, snáď ťa netrápi čo si myslí nejaká Anča Špicľovačka, ktorá ráta počet komentárov denne na osobu.

minuska777
8. máj 2025

Je to len tvoje rozhodnutie, ako naložíš s časom ktorý máš, nerozumiem prečo by ti mal niekto radiť, koľko času tu máš tráviť... To by si mala vedieť ty sama

komplikovana
8. máj 2025

no ak sa uz pytas takuto otazku, tak je na case konika zatvorit na dlhu dobu do stajne 🙂

lindous
8. máj 2025

Ako to vnímajú ostatní, čo tu ten čas trávia tiež, inak by si to nevšimli, to naozaj neriešim... ale sama za seba, sú dni, kedy tu (a celkovo na mobile) trávim určite viac času, než by som chcela alebo považujem za rozumné a "zdravé" 😅 je to závislosť ako každá iná... keď začínam mať pocit, že to je už fakt moc, dávam úplný detox...

biba_18
8. máj 2025

mňa vždy pobavia komenty typu že “si tu celý deň”, alebo že “si v každej diskuusii”, alebo “vždy keď prídem tak tu si” … ako to ten dotyčný vie? 😂 buď si vymýšľa - alebo to robí tiež a má to odsledované … a preto ma to netrápi 🤷‍♀️

zuzitko74
8. máj 2025

Najhoršie miesto na tvoje osobné rozhodnutia je hlava niekoho iného.
Kašli na to, čo si kto o tebe myslí, tým, že si na MK hádam nikomu neubližuješ a nerobíš tým nič zlého.

sense
8. máj 2025

Tak aby som nezanedbávala prácu vďaka ktorej mám na zaplatenie faktúr a života, ďalej domácnosť Aby som sa nemusela hanbiť keď príde nečakaná návšteva a samozrejme dieťa, aby mu nebolo vzorom že je normálne byť nonstop na telefóne a v neposlednom rade partnera aby nezačal hľadať pozornosť inde...
A čo si myslí niekto iny a hlavne niekto anonymne spehujuci kto kde koľko času trávi a do koľkých tém prispeje je mi úplne u prdele. Niekto trávi čas na MK, niekto na Insta či Tiktok a niekto sledovaním prihluplych reality show.. niekto pri knihe

siska53
8. máj 2025

Za mna staci do pol hodiny - 45 minut denne. Niekedy len citam, niekedy sa zapojim. A su dni, kedy ani nemam cas vobec sa sem pozriet.

miskakyska
8. máj 2025
@siska53

Za mna staci do pol hodiny - 45 minut denne. Niekedy len citam, niekedy sa zapojim. A su dni, kedy ani nemam cas vobec sa sem pozriet.

@siska53 alebo chuť 😄..niekedy tu človeka vedia znechutiť

Autorka...pre zavisláka je každý zavislák..z toho by som si nerobila hlavu... tiež tu na mňa jednu dobu ukazovali, že trávim na koni 25 hodín denne😶

siska53
8. máj 2025
@miskakyska

@siska53 alebo chuť 😄..niekedy tu človeka vedia znechutiť

Autorka...pre zavisláka je každý zavislák..z toho by som si nerobila hlavu... tiež tu na mňa jednu dobu ukazovali, že trávim na koni 25 hodín denne😶

@miskakyska jaaj, no ano 😅😅 aj to 😅😅

letfenixa
8. máj 2025

@autorka ak chceš byť považovana za serióznu uzivatelku MK, tak tu musíš byť 24/7 a zapájať aspoň do každej druhej diskusie.

mimka1402
8. máj 2025

Ja som tu na etapy. A asi som závislá. Dobrý deň volám sa Mima a som modrokoniholik. 😀

hankab
8. máj 2025

Ja som tu dokopy mozno polhodinu denne, niekedy viac a niekedy menej, ale prispievam myslim ze malo. Ale napr. odkedy sa oteplilo, tak je tu o dost menej zalozenych tem ako cez zimu, ked vsetci sedeli zalezeni dnu. Tak sa moze zdat, ze tu niektori ludia sedia cely den. A pritom mozno dokopy hodinu denne, ale prispievaju do viacerych/takmer vsetkych tem a vsade ich vidno, tak to potom vyzera, ze 24h denne sedia na konovi 😅
Kazdy nech si robi co chce. Niekto travi 4h na koni, iny fajci 30 cigariet denne, dalsi chodi do kasína prehrat peniaze, alebo beha 20km kazdy den. Kazdy mame svoju zavislost.

stellarstar
Odpoveď bola odstránená
miskakyska
8. máj 2025
@stellarstar
Odpoveď bola zmazaná

@stellarstar autorka,autor...🤷 čo my vieme koľko tém, tu má žltý slon pozakladanych osobne??...ja myslím, že všetky, ktoré sa hneď čírou náhodou objavia na jeho stránke

bombulka
8. máj 2025

K predmetu tejto tzv. temy sa nebudem vyjadrovať, ale prekvapuje ma, ako sa ženy úplne seriózne vyjadrujú a niektoré aj celkom rozpisuju k zjavne vymyslenej téme. Nechcem sa nikoho dotknúť, prepáčte, ale pripomína mi to situáciu, keď sa hodi zrno sliepkam a ony sa okamžite zbehnú..🫣

rozculena
8. máj 2025
sticker
vvvvb
12. máj 2025

Je to o vývoji. Boli dni, keď som mala ťažké problémy a bola tu pomaly celý deň, čo som vyhľadávala danú tému a hľadala rozumné odpovede ako to riešiť, alebo aspoň prístup k tomu. A potom som tu nebola aj mesiac.