icon

Koľko stojí vrátenie tovaru v Sinsay?

14. feb 2024

Koľko sa platí za vrátenie ?
Mne tu ukazuje 0€ len či je to tak máte skúsenosti ?

Koľko stojí vrátenie tovaru v Sinsay?
janai1
14. feb 2024

Ako ti to ma vyrátať VLASTNÉ náklady, keď nikto netuší akou spoločnosťou a ako sa to rozhodneš poslať. Koľko si zaplatíš, toľko to bude

smilingwoman
14. feb 2024

Ako pisu, Vratenie v kamennej predajni je bezplatne. Uz som tak vratila, všetko ok.

hipuska
14. feb 2024

@janai1 koment od veci, vratenie na kamennú predajňu je zvyčajne osobne. Ešte som nepočula, že pri osobnom vrateni na predajňu posielaš kuriérom. Autorka, všetko je rozpísané v podmienkach vratenia. Inak, nechápem ako sa môže niekto toto pytat

mikaelka1
14. feb 2024

Ked si das stranku cez prehliadac tak mas moznost aj kurierom alebo packetou zadarmo

janai1
14. feb 2024

@hipuska Ja ti neviem ale pozeráme sa na rovnaký screen ty odveci koment? Lebo ja vidím, že ma zaskrtnute vrátenie na vlastné náklady

vanilka83
14. feb 2024

Mohito ma tak isto keď mi niečo príde a nesedí mi to proste ti zanesiem do predajne najbližšej a je to zadarmo nič sa nemusí baliť vypisovať....tak je to najrýchlejšie a najjednoduchšie. Takže osobne vrátenie na predajňu je proste zadarmo ak postou/kuriérom to je vždy na vlastné náklady. Akú prepravu zvolis je tvoja vec.