icon

Vrátenie tovaru Sinsay

stefaniamikova11
22. okt 2022

Dobrý večer dnes som si prebrala balík nesadla veľkosť tak som vrátila tovar v kamenej predajni
Povedali mi ze si mam už len zadat ucet pre vrátenie peňazí no neviem ako ďakujem

kitycat
•
22. okt 2022

Povodna objednavka bola platena kartou? Povedala by som, ze sa to vrati na ucet, na ktory je karta naviazana.

Aspon ja som to tak mala ale v ceskom Sinsay

stefaniamikova11
autor
•
22. okt 2022

@kitycat práve že nie dobierkou poslali mi email v ktorom mala som dat číslo účtu ale nič tam nemam

anavixy
•
22. okt 2022

@stefaniamikova11 ja som (sice na reserved, ale princip by mal byt rovnaky), napisala mail ze som vratila objednavku a posielam cislo uctu na ktore si prosim vratit peniaze. Podakovali a vratili tam.

kitycat
•
22. okt 2022

@stefaniamikova11 ak mas nejaky doklad o vrateni tak sa tam s tym prejdi este rat... Pripadne pozri spam?

stefaniamikova11
autor
•
23. okt 2022

@kitycat písala som im na mesenger uvidime ci bude odozva

lady083
•
23. okt 2022

Mal by ti prist email s linkom, kde zadas cislo uctu. Mne prisiel asi po tyzdni od vratenia tovaru na predajni, tiez som mala dobierku.

stefaniamikova11
autor
•
23. okt 2022

@lady083 prišlo mi email ze klikni sem po rozkliknuti ma vyhodilo k mojej objednávke

paulem
•
25. nov 2022

Ahojte tiež som objednala tovar si sinsay chcem ho vrátiť. Vidieť na foto že pyta číslo účtu a ja vôbec neviem v akom tvare to číslo zadať. Keď dám číslo účtu v iban tvare je to moc dlhé. Viete mi prosím niekto poradiť?

anavixy
•
25. nov 2022

@paulem Podla mna bez SK 🤔

avanka
•
25. nov 2022

@paulem áno, bez sk, peniaze vrátia do týždňa

paulem
•
26. nov 2022

@avanka dala som bez sk kolonka mi stále svieti na červeno.