Kritika vzhľadu Andrey Verešovej na sociálnych sieťach
Natrafila som na fotku, kde je Andrea Veresova. Vyzera na tej fotke brutalne dobre a videla som ju uz aj osobne na lyzovacke a je to proste nadherna zena. Ale tieto komentare pod jej fotkou....to vazne zeny? Preco maju vzdy tie najskaredsie zeny pocit, ze mozu prist vypustit svoju frustraciu z vlastneho vzhladu pod fotku inych zien? A najma este takych, co im fakt nesiahaju krasou ani po malicek?:D

za mna na ten vek vyzera hrozne, zaujímavá krásna žena bola, teraz po tych xy plastikach je to o niečom inom .. aj tie sa daju urobit decentne
a nie je to o závisti ani o tom že si nedám nejaku proceduru ...
je to vec názoru proste nič viac ...
za mna na ten vek vyzera hrozne, zaujímavá krásna žena bola, teraz po tych xy plastikach je to o niečom inom .. aj tie sa daju urobit decentne
a nie je to o závisti ani o tom že si nedám nejaku proceduru ...
je to vec názoru proste nič viac ...
@sara07 Ja som ju videla osobne v decembri a neprisla mi absolutne skareda. Na svoj vek vyzera btutalne dobre. Suhlasim, ze nie kazdemu sa musi pacit, ale ona patri do skupiny atraktívnych zien a pride mi fakt vtupne, ze ju urazaju fakt seredy :D
Nesúdim ju, nepoznám ju, …..alw napíšem svoj názor na to ako vyzerá ….ano, veľmi pekná žena, vyzerá skvele ….ale to je praca plastických chirurgov. To si povedzme otvorené
Jedna vec je to, že každému sa páči niečo iné. Druhá je tá, že keď sa ma dotyčná osoba nepýta, tak sa nevyjadrujem a už vôbec nie urážlivo. Ale to je už vec inteligencie 🙂
@sara07 Ja som ju videla osobne v decembri a neprisla mi absolutne skareda. Na svoj vek vyzera btutalne dobre. Suhlasim, ze nie kazdemu sa musi pacit, ale ona patri do skupiny atraktívnych zien a pride mi fakt vtupne, ze ju urazaju fakt seredy :D
@anonym_autor akovieš že su šeredy ?
mne napr vadia pery na nej za mna ich má moc , daju sa urobit aj decentnejšie , ja ich mám a ano je to super hlavne na kutiky, to nie je o tom že by som plastiku odsudzovala
za mna na svoj vek vyzera proste staršia , čo je škoda , vec názoru
a mimochodom odsudzuješ ako sa tie baby správaju a pritom im nadavaš a spravaš sa rovnako a ešte to hodiš pod anonym 😂😂 za mna jedna uroven proste
@anonym_autor autorka zas budme uprimne. Väčšina žien je skaredych resp. vzhľadovo priemerných. A je jedno ci je to celebrita či manažérka či predavacka. A hoci si to mnohé ženy nechcu priznať, po tej 40tke na každej vek vidno a skoro všetky sú už skarede. Slobodná,vydatá, rozvedená. Žiadna by nemala hodnotiť výzor iných lebo 95% sú skarede jednoducho. Proces starnutia nie je pekný. :D a nezachráni to žiadna plastika ani dráha kozmetika ani nič
Nesúdim ju, nepoznám ju, …..alw napíšem svoj názor na to ako vyzerá ….ano, veľmi pekná žena, vyzerá skvele ….ale to je praca plastických chirurgov. To si povedzme otvorené
Hmmm neviem. Ano je starsia-vsetci starneme. Ale stale vyzera uzasne. Stara sa o seba a je to vidiet.
Hmmm mnohe si asi myslia ze bude vecne mlada. Ved uz jej dcera mala 18.
@anonym_autor akovieš že su šeredy ?
mne napr vadia pery na nej za mna ich má moc , daju sa urobit aj decentnejšie , ja ich mám a ano je to super hlavne na kutiky, to nie je o tom že by som plastiku odsudzovala
za mna na svoj vek vyzera proste staršia , čo je škoda , vec názoru
@sara07 vsak som tu dala ich komentare aj s ich fotkami. A prepac, ale zena, co vyzera od nej o 29 rokov starsie napise, ze vyzera staro, mi pride uplne odveci :D a na kolko rokov vyzera podla teba?:D
Ja si myslím, ze je kočka. Nehnevala by som sa, mať jej výzor 😁
1. podľa mňa to preháňa
2. ale nemám potrebu to vypisovať pod jej profil
3. ale nemám potrebu ani hejtiť tú čo ju hejtia - pretože - my sme spoločnosť a je na nás čo už nám príde ok a čo nechceme aby potom naše dcéry a synovia brali ako prirodzenú vec ...
@anonym_autor mňa baví to ako každý, hlavne muži, vravia ženám že aké sú staré, ako stárnu. Ja som nevedela, že človek dokáže mladnut. Potom keď si dá žena botox tak je tiež zlá lebo nevie starnúť prirodzene. Zabite ma ľudia 😂 ľuďom nevyhovies
@sara07 na 45 rokov vyzerat takto, je podla mna mega :D inak, rada by som videla teba, ked sa ta tak dotklo, ze som tu dala tn prispevok a silou mocou tu postnes jej fotku, aby sme ti dali za pravdu, ze je stara a seredna ;)
@anonym_autor je kočka a živí ju jej výzor,tak do neho investuje. Každý niečo nvestujenevdo toho,čo nás živí.
Ale prečo píšeš ako anonym?veď to nie je nijaká haklivá tema😀
Tie komentáre sú hrozné, ale ty si urobila to iste a tiez si len zhejtovala ich vyzor. Kritizovať hejty výzorom cez iný hejt výzoru je len ďalší kruh toxickosti.
@sulavikova ten hlavny nadpis upravil admin, nie ja ;) este nieco?????
Minule som ju niekde zhliadla. Veľmi preplastikovana. Podľa mňa je starnutie krajšie, ako snaha preoperuvavat sa na mladú. Na živo to možno miernejšie posobi ako na foto
@sara07 na 45 rokov vyzerat takto, je podla mna mega :D inak, rada by som videla teba, ked sa ta tak dotklo, ze som tu dala tn prispevok a silou mocou tu postnes jej fotku, aby sme ti dali za pravdu, ze je stara a seredna ;)
@anonym_autor vyzerá mega, ale uvedom si, že vďaka plastikam. Veď sa pozri na tu foto čo si pridala. Proste praca chirurga je viac než jasna
internet a showbiznis = kto chce s vlkmi žiť, musí s nimi vyť. A že toto ešte niekoho baví sa pohoršovať nad druhými ľuďmi...dnes som bola ráno v obchode a taky starší pán tam furt piskoval a držkoval na všetko...nerobí to na internete, robí to v reálnom živote v obchode. knihu by som vedela napísať, na čo všetko držkujú a urážajú u nás zákazníci v práci.
1. podľa mňa to preháňa
2. ale nemám potrebu to vypisovať pod jej profil
3. ale nemám potrebu ani hejtiť tú čo ju hejtia - pretože - my sme spoločnosť a je na nás čo už nám príde ok a čo nechceme aby potom naše dcéry a synovia brali ako prirodzenú vec ...
@biba_18 aha, takze keby pod fotku tvojej dceri niekto napisal,ze fuj, ty si ale skareda, to by ti prisko v poriadku a nemala by si potrebu to riesit, ze vsak kazdy nech na nazor?:D
@anonym_autor prosim ta ty to tu čo hrotíš a rozčuluješ sa
mne je absolutne jedno ako vyzera ktorá celebrita , nesledujem jej profil ani som nikdy nijaky profil celebrity nekomentovala, načo ? prečo ? na také hovädiny nemám čas ani chut
osobne skôr u nej ocenujem že si spravila vš a nie lahku napr. že sa zapája do niektorých projektov a nemusela by
za mna na vek vyzera proste staršie, tym som nenapisla že je šereda , to ty sa tu snažiš pretlačit názor
niektoré upravy čo má by som s nimi u nej počkala a tie pery menšie, ale to je otazka u každého iné , mne sa až tak velké pery proste nepačia , samozrejme že vyzera lepšie ako keby nemala žiadnu korekciu , upravu
@biba_18 aha, takze keby pod fotku tvojej dceri niekto napisal,ze fuj, ty si ale skareda, to by ti prisko v poriadku a nemala by si potrebu to riesit, ze vsak kazdy nech na nazor?:D
@anonym_autor tak v 45 po vsetkych procedurach to nie je ziaden zazrak. A to nemyslim ako hejt.
Netvrdim ze je skareda ale zas takto mozes vyzerat v jej veku aj ty ked do toho vrazizs rovnake prachy.
Andrea si to ty?😄
Na Verešovej som vždy obdivovala "dlhé nohy"
Ako takú maličkú, dokážu takto nafotiť, že pôsobí pomaly ako 2metrova

Závisť je zlá, no.