icon

Kritika vzhľadu Andrey Verešovej na sociálnych sieťach

15. júl 2025

Natrafila som na fotku, kde je Andrea Veresova. Vyzera na tej fotke brutalne dobre a videla som ju uz aj osobne na lyzovacke a je to proste nadherna zena. Ale tieto komentare pod jej fotkou....to vazne zeny? Preco maju vzdy tie najskaredsie zeny pocit, ze mozu prist vypustit svoju frustraciu z vlastneho vzhladu pod fotku inych zien? A najma este takych, co im fakt nesiahaju krasou ani po malicek?:D

Kritika vzhľadu Andrey Verešovej na sociálnych sieťach
Strana
z5
maya_hi
15. júl 2025

@anonym_autor závisť je sviňa. Ono v zásade je hlavne jej vec ako vyzerá a každá, ktorá ju hodnotí by si to mala uvedomiť. Nech sa starajú o svoje vrásky 😏 Najviac ma pobavil komentár Aká je už stará 😁 A oni mladnú či čo? 🙈

eludka
15. júl 2025
@sara07

@eludka píše profil ako ty 😂
lenže háčik je v tom že každy má svoj názor na to čo je pekné , čo bolo pekné a inde kriteria ,o tom je aj celé umenie , niekto picasa považuje že škarede niekto sa ide rozplynut a každého vec
neviem o čo tebe aj autorke ide, tak možno o to aby boli kliky a lepšie sa predavala reklama, až na to že najviac, je tu gramatických príspevkov, čo sa fakt bavím 😂😂
a anonymná autorka témy sa za mna správa horšie ako tie baby čo tam píšu jej
ked ste chceli vyvolat hádky to sa vyvoláva inak 😂

@sara07 trochu zmätočne

liv1
15. júl 2025
@mandzula

No, mohla by som mat neviemkolko penazi, nikdy by som nevyzerala ako Andrea, je to proste kus peknej zeny, ktora ma navyse aj to stastie, ze ma financie na zveladovanie toho, co jej priroda nedelila. Musim sa s tym len dako vyrovnat🙄😃, no urcite nie tym, ze pod jej fotky budem vypisovat, aka je uz stara a dorobena, to je ubohe a svedci to akurat tak o ubohosti komentujucich. A co milujem uplne najviac, su pri takychto zenach komentare typu "keby stala pri pase, robila vo fabrike" a spol., to uz je ciste dno. A aby clovek vedel, ze to pise totalny mentalny atlet, na konci doda "moj nazor".

@mandzula lepsie by som to nezhrnula 😁👍

taktotedanie
16. júl 2025
@anonym_autor

@sara07 vsak som tu dala ich komentare aj s ich fotkami. A prepac, ale zena, co vyzera od nej o 29 rokov starsie napise, ze vyzera staro, mi pride uplne odveci :D a na kolko rokov vyzera podla teba?:D

@anonym_autor myslim, ze vedela starnut aj s lepsou graciou nie skalpelom plastickych chirurgov a vyplni
Kazdopadne na dany vek vyzera skvelo a ani hlupa nieje, bodaj by aspon polovica z tych komentujucich tak mohla vyzerat, zavist je naozaj zla ludska vlastnost..
Uz ako sa prezentuje na verejnosti a socialnych sietach je vec druha

rozkvet1
16. júl 2025

@anonym_autor ľudia vždy budú kritizovať vzhľad. Buď si malý tučný nízky vysoký vraskavy malé prsia veľké prsia... Myslím si že žena ako je ona má dosť sebavedomia a nič si z toho nerobí🙂 na svoj vek vyzera super a je mi úplne jedno či je to rukou plastického doktora alebo nie. Všetci môžme ísť na plastiku, dá sa na to odkladať. Takže netreba si závidieť

natalka13
16. júl 2025

ine cele dni nerobi iba sa o seba stara.
skoda ze sa neda rozum "vylepsit"

tramtada31
16. júl 2025

Andrea sa mi historicky zapísala ako najkrajsia miss, podľa mna vyzerá stále brutálne, najmä čo sa týka postavy. K spravaniu sa vyjadrovať nebudem, tam by to mohlo byt lepsie, ale ak by som v 45 vyzerala ako ona teraz, tak som spokojna😀

anonym_1ccf57
16. júl 2025

V prvom rade,Andrea ma aj vyborne geny a to je velke plus.Vysoka, cca,175 cm, dlhé nohy, stihla postava na ktorej stale maka.Ked vidime ako vyzeraju niektoré zeny po 40 tke, nadvaha, brucho velke, spustnute, tak prave tie najviac zavidia.Miesto toho aby so sebou nieco robili.

anonym_e26759
16. júl 2025

A Cibulkovej sa koľko hejtov dostane ...ked bola pribrata, zle, je schudla, zas je zle. A je jedno ci mi je sympatická alebo nie, načo mam koho komentovať ako vyzerá. Snáď sa každý vidí v zrkadle .

terezka1947
16. júl 2025

A čo vlastne Veresovej závidia ženy?

tiezjedna
16. júl 2025
@anonym_autor

@sulavikova ten hlavny nadpis upravil admin, nie ja ;) este nieco?????

@anonym_autor ja ti dávam za pravdu v tom, že na svahu v lyžiarskom vyzerá oveľa lepšie a prirodzenejšie než naleštená v elegantných šatách. Stretávame celú ich rodinu pravidelne v Špindly na svahu a občas v reštauráciách. Len škoda, že je taká afektovaná, to jej hrozne uberá.

Strana
z5