icon

Ktoré diskusie vám utkveli v pamäti?

terry2003
24. sep 2025

Ktoré diskusie vám utkveli v pamäti a pamätate si ich aj po rokoch?

Strana
z3
anonym_f6c0bc
24. sep 2025

Hore kopec, dole kopec, zákruta....

lukbe
24. sep 2025
@anonym_f6c0bc

@anonym_f6c0bc ano, tu si pamätám😂🙈

ivik4
24. sep 2025

Tiez som sla o kopcoch pisat , mohla by sa opät ozvat 🥺

vikiki29
24. sep 2025

Veľmi dávno bola diskusia o manželovým papučiach pred dverami susedky. Manžel bol už doma 😂

anonym_0e6ae6
24. sep 2025

@terry2003 ako hnusná sudkyňa ničí manželstvo mladej tehotnej žene, ktorá je nahnevaná, že jej manžel musí platiť na dve deti dvom ženám a ona tiež bude od neho požadovať peniaze, lebo si nemá za čo kúpiť výbavičku, ani tehotenské šaty. Pri tom nemala odrobený ani deň, on ju živil.

hopsas
24. sep 2025
@anonym_f6c0bc

@anonym_f6c0bc to čo je hore kopec dole kopec??. Čo to bol za príbeh? Znie to divné 😀

deedol
24. sep 2025

ta o tej babe, co uhanala kolegu/nadriadeneho a jej mama a sestra vypisovali jeho tehotnej snubenici. netusim, ci to bolo realne, ale citalo sa to ako (zla) kniha :D

lucia13022023
24. sep 2025

O mužovi ktorý si natáčal priatelkinu kamošku v kúpeľni🙃

lukbe
24. sep 2025
@hopsas

@anonym_f6c0bc to čo je hore kopec dole kopec??. Čo to bol za príbeh? Znie to divné 😀

@hopsas myslím, ze o tej, ktorá býva kdesi, kde nič nie je, ťažko do prace, ťažko do škôlky, autobusov málo, treba veľa chodiť a stratiť veľa času a penazi nieto, muza poslať do Nemecka a nič sa nedá...aspoň teda ja si myslím, ze tá.

andrea2323
24. sep 2025

Ja si pamatam tu diskusiu, ze kde nasla manzelka blocky od nakupov a nejake tam boli veci co jej nesedli sa mi zda? Aboli tu dva tabory jedny ze to je blbost a druhe ze isto podvadza.. neviete ako to skoncilo? 😀

malinkajozka
Odpoveď bola odstránená
anonym_f6c0bc
24. sep 2025
@hopsas

@hopsas malo to veľmi veľa strán. Autorka postavila dom na pozemku rodičov (čiže nepredajný) a riešila ako s deckom bude chodiť do povinnej predškoly (tento pojem často spomínala). Dom bol kdesi v rozsiahlej dedine, kde aj do škôlky trebalo chodiť busom. Ona chcela decko samé posielať. Bicyklom nemohla chodiť, lebo "hore kopec, dole kopec, zákruta". Robotu nemala, peniaze nemala, muža chcela do zahraničia poslať na zárobky. A nič sa nedalo. Na každé riešenie našla 10 problémov.

ullala
24. sep 2025
@anonym_f6c0bc

@anonym_f6c0bc mna by zaujimalo ako to zvladli minuly skolsky rok a ci je chlapec uz v skole 😀 alebo na domacom vzdelavani 😀 Ale autorka uz asi nenapise

anonym_0e6ae6
25. sep 2025
@ullala

@anonym_f6c0bc mna by zaujimalo ako to zvladli minuly skolsky rok a ci je chlapec uz v skole 😀 alebo na domacom vzdelavani 😀 Ale autorka uz asi nenapise

@ullala domácom vzdelávaní s touto matkou? Preboha to hádam nie

fajnova
25. sep 2025

"army vojak"... 🤣 Škoda, že je to zmazané.

lintu
25. sep 2025

O rodine (už s deťmi), kde chlap doma zahlásil, že ten rodinný život asi nie je veľmi preňho, zobral auto, niekam zmizol a pani manželka tu mohla akurát tak dumať, čo je asi s ním. (alebo tak nejak.... bola to už staršia diskusia)

O bratovi, na ktorého sa zavesila čudná staršia žena. Stala sa jeho partnerkou, nasťahovala sa k nemu a chcela robiť aj nejaké poriadky so "svokrovcami".

diewcatqoo
25. sep 2025

Ano, vsetky tie spomenute. A samozrejme este, ze v tehotenstve vdychla trblietky, ci sa stane nieco dietatu. A potom este temy od psychicky narusenych ludi typu: mam ovisnuty kutik - mam mrtvicu? Niekolkokrat do tyzdna mrtvica. Potom este bije mi srdce - umieram? Mam vysoky tep - 100x denne si meriam tep na hodinkach, ktore su nespolahlive a zakladam 3x denne diskusiu o tom, ci s takym tepom nezomriem. Potom este mixerova lady - ta sa ukajala na tom, ze tu vypisovala o mixeroch. Myslim, ze sa chodila aj liecit na psychatriu, vzdy sa ozvala po cca 3 mesiacoch, ked mala priepustku, zalozila sto tem denne o mixeroch, v kazdej teme malo jej dieta ine pohlavie, meno a vek a ona mu chcela mixovat jedlo. No a v poslednom case si vsimam narast tem o tom, ci je to svab - toto podla mna tiez pise stale ta ista osoba.

anonym_45f7cb
25. sep 2025

Ja si pamätám o sesternici čo nedostala pozvanie k svadobnému stolu.

anonym_245765
25. sep 2025
@diewcatqoo

Ano, vsetky tie spomenute. A samozrejme este, ze v tehotenstve vdychla trblietky, ci sa stane nieco dietatu. A potom este temy od psychicky narusenych ludi typu: mam ovisnuty kutik - mam mrtvicu? Niekolkokrat do tyzdna mrtvica. Potom este bije mi srdce - umieram? Mam vysoky tep - 100x denne si meriam tep na hodinkach, ktore su nespolahlive a zakladam 3x denne diskusiu o tom, ci s takym tepom nezomriem. Potom este mixerova lady - ta sa ukajala na tom, ze tu vypisovala o mixeroch. Myslim, ze sa chodila aj liecit na psychatriu, vzdy sa ozvala po cca 3 mesiacoch, ked mala priepustku, zalozila sto tem denne o mixeroch, v kazdej teme malo jej dieta ine pohlavie, meno a vek a ona mu chcela mixovat jedlo. No a v poslednom case si vsimam narast tem o tom, ci je to svab - toto podla mna tiez pise stale ta ista osoba.

@diewcatqoo kks mixéry mi úplne ušli 😃
A presne, tie šváby nemajú konca.

diewcatqoo
25. sep 2025
@anonym_245765

@diewcatqoo kks mixéry mi úplne ušli 😃
A presne, tie šváby nemajú konca.

@anonym_245765 tie mixery boli uz davnejsie. Myslim, ze mozno este pred covidom.

diaszoky
25. sep 2025

@terry2003 sesternica co ju neozvali k stolu o zene ktora mala doma ducha plus zena ktora pisala ze ju asi muz pod adza ze nasla doma vlas

diewcatqoo
25. sep 2025

A este si pamatam temu, kde nadavala zena, ze jej brat sa bude zenit a nevesta jej ako druzicke kupila otrasne saty. Davala tu fotky siat, screeny sprav, kde si vypisovala s nou a s bratom, ze ked si nezoberie tieto saty, nech na svadbu ani nechodi atd. A potom vysvitlo, ze fotka siat je stiahnuta z netu a vsetko je vymyslene. To som nepochopila, preco ma toto niekto za potreby, este aj robit fejkove screeny sprav.

kvadrinkaaa
25. sep 2025

Ja si pamätám mladé dievča, ktoré chcelo poradiť ako vyriešiť, aby mala samostatnú izbu v dome. Najprv vystupovala ako mama toho dievčaťa a potom sama za seba. Jej brat mal izbu a ona mala len taký kútik vo veľkej obývačke, kde jej otec pozerával televízor neskoro do noci. Chcela predostrieť rodičom nejaký návrh, ako by sa to dalo vyriešiť.

ivik4
25. sep 2025

Ja si pamatam temu ako sa manzelia snazili o dieta ,ona uz bola tehotna a pocas toho muzovi kamosi ustavicne rozpravali ze pride o slobodu atd a to hovädo od nej nakoniec naozaj odisiel aby si neznicil zivot. Viem ze jej kazdy mesiac posielal peniaze a asi dodnes dieta nevidel. Autorka sa totiz 2x ozvala odvtedy a ma sa velmi dobre. Jeho rodicia sa o vnuka zaujimaju
Tak nejak to bolo .. sila

natalka13
25. sep 2025

hore kopcom dole kopcom - to bola topka

akje
25. sep 2025
@ivik4

Ja si pamatam temu ako sa manzelia snazili o dieta ,ona uz bola tehotna a pocas toho muzovi kamosi ustavicne rozpravali ze pride o slobodu atd a to hovädo od nej nakoniec naozaj odisiel aby si neznicil zivot. Viem ze jej kazdy mesiac posielal peniaze a asi dodnes dieta nevidel. Autorka sa totiz 2x ozvala odvtedy a ma sa velmi dobre. Jeho rodicia sa o vnuka zaujimaju
Tak nejak to bolo .. sila

@ivik4 😮

anonym_8295f7
25. sep 2025

taka ta psycho baba (strasne dlha diskusia) ktora riesila nejakehonchlapa ze kto z nich dvoch je sibnutejsi

potom ta co otravovala kolegu aj jej rodina mu vypisovala

potom ti rakovinari - hypochondri pankreas mozog atd

lenkahvh
25. sep 2025

ja si pamatam a obcas aj spomeniem na tu, kde dievca mala nemajetnu kamosku z detstva, co ju zacala napodobnovat, nastahovala sa do domu vedla nej, kupila si rovnake psy tusim, uchadzala sa o pracu v tej istej firme, a s partnerom jej robili celej rodine potom napriek, otravili im psov atd - pri update pisala, ze to eskalovalo este viac a ze je v hre aj policia uz - bolo to dost desive
dufam, ze sa ma dobre

karolinakr
25. sep 2025
@lintu

O rodine (už s deťmi), kde chlap doma zahlásil, že ten rodinný život asi nie je veľmi preňho, zobral auto, niekam zmizol a pani manželka tu mohla akurát tak dumať, čo je asi s ním. (alebo tak nejak.... bola to už staršia diskusia)

O bratovi, na ktorého sa zavesila čudná staršia žena. Stala sa jeho partnerkou, nasťahovala sa k nemu a chcela robiť aj nejaké poriadky so "svokrovcami".

@lintu jeho, tato bola perfektná! tu som aj ja sledovala...našťastie, sestra bola zdielna a napísala, že ta stara sa na koniec zavesila na niekoho iného

anonym_3b4d2f
25. sep 2025

Dáma z okolia Zlatých Moraviec, čo si neustále hľadá prácu ale žiadna nie je dosť vyhovujúca. A samozrejme kopce a zákruty. 😃

Strana
z3