icon

Ktorý je váš najobľúbenejší film s Adamom Sandlerom?

terry2003
15. feb 2022
nikasmile
Autor odpoveď zmazal
petamich
15. feb 2022

Just go with it

janai1
15. feb 2022

Žiadam, pre mňa otrasný herec

terry2003
autor
15. feb 2022

@petamich to je môj druhý najobľúbenejši. Môj najobľúbenejší sú Dospeláci a Dospeláci 2.

dianka318
15. feb 2022

@terry2003 ja mám s ním rada všetky filmy. Ale najobľúbenejšie sú dospeláci 1 aj 2..ale tam sú všetci herci super.. Keď si si všimla tak tí herci hrajú spolu vo viacerých filmoch 🙂

vanda323
15. feb 2022

@terry2003 Akože nemusím ho veľmi. Hraje väčšinou komédie čo mám rada, akože komédie ako žáner, ale aj dabing má v Slovenčine zlý.....

amelie2017
15. feb 2022

50 krat a stale po prvy raz je moj naj, potom skus ma rozosmiat, zohan,..ja mam rada jeho filmy, asi jeden alebo dva som nezvladla dopozerat, inak take prijemne oddychovky.

marseillefan
15. feb 2022

Za mňa jednoznačne Zohan: Krycie meno Kaderník

oblecenie99
16. feb 2022

Jeho filmy sú také moje "dirty pleasure" 😅 na vypnutie hlavy super. Az na nejaké výnimky zvládnem dopozerať väčšinu.

mattkapd
16. feb 2022

@terry2003 okrem tých čo sa tu už písali tak Klik život na diaľkové ovládanie

mattkapd
16. feb 2022

@terry2003 a ešte kurz sebaovladania😅

suge
16. feb 2022

Uncut Gems.

miadi
16. feb 2022

Nemam ho rada. A este Ben Stiller ten ich humor mi nesadne skor su trapni Adam bol povodne stand up komik . No aj tak nechapem cim sa stal tak popularni .. ale takych je viac .. Este tak just go with it sa ako tak da pozerat als ostatne jeho filmy su pre mna peklo 🤣sorry .( uplne najhorsi je tam kde hra dvojicky Jack &Jill to sa neda pozerat 🤣)

lelluska
16. feb 2022

Nemám ho rada, ale zas muz ho zbožňuje🤷‍♀️Cize sem tam nejaký film pozrieme. Mám však rada BLENDED, bol to mily film😊

veronika65
16. feb 2022

Zohan, 50x a stále po prvý raz, Skús ma rozosmiať, Klik 😂 myslím, že si filmy točí pod jeho produkčnou spoločnosťou a obsadzuje kamarátov, preto hrajú väčšinou v jeho filmoch tí istí herci 😀 ja osobne mám rada na vypnutie hlavy ten ako by niekto povedal blbý americký humor (Scary movie, Ľadovo ostrí, Date movie, Toto je Sparta atď) 😂😂😂

zuzubb007
16. feb 2022

Strasne trapny herec vo vsetkych filmoch za mna sileny vykon, neprirodzene cele zle

tatianalidikova
17. feb 2022

Skús ma rozosmiať

totatimeka
17. feb 2022

U mňa sú to dospeláci 1,2 a skús ma rozosmiať. Nedávno sme videli s mužom aj vraždu na jachte a to bolo fajn, trochu také iné ako ostatné jeho filmy.
Potom zas z novších "hubbieho Halloween" to absolútne neodporúčam to bolo čosi hrozne 😂

karelova
19. feb 2022

Klik, život na diaľkové ovládanie ❤️

simik22
8. mar 2022

Ja ho extra nemusím , akože pozriem si...ale Zohan...to je topka 🤣 a to čo píšu, že sileny herec.. to je podľa mňa SK dabingom, to je hrôza