icon

Let's Dance

2. apr 2023

Prečo sa Vanda polakova po covide nevrátila?

monillia
2. apr 2023

Nuž to sa musíš opýtať jej,ale asi nemala nervy na to poleno a jeho hviezdne maniere

felycity
2. apr 2023

Nerozumeli si, on ju chcel vymenit.

janulka182
2. apr 2023

@felycity to vazne? 😲

slovakboy
2. apr 2023
sticker
felycity
2. apr 2023

@janulka182 ma svojske maniere

daren1
2. apr 2023

@felycity to odkiaľ taka info?

alexka89
2. apr 2023

Písali že už nepríde do konca súťaže tak asi to nebol covidlen na zopár dní preliecenia

felycity
2. apr 2023

@daren1 Z tanecneho prostredia, nie je nahoda, ze Vanda sa uz neobjavi do konca, proste si nesadli a on ma svoje poziadavky.

daren1
2. apr 2023

@felycity asi chcela aby tancoval, Vanda nie je odkázaná na niekoho maniere, ma svoju úroveň nielen tanečnú

felycity
2. apr 2023

@daren1 chcel mladsiu tanecnicu

daren1
2. apr 2023

@felycity chápem ho, lebo určite by Vanda nedala so sebou takto tocitj

diaszoky
3. apr 2023

Lebo si nerozumela s cimarrom

elisabethka
3. apr 2023

Mali vymenit jeho nie Vandu 😅

monillia
3. apr 2023

@elisabethka tiež nerozumiem či mi na Slovensku nemáme dosť hercov ,spevákov,športovcov atd ,keď sme museli trepať sem drevo z Kuby. A ešte ho tam aj markíza umelo drží.

mandarinka555
3. apr 2023

@monillia Veru....nesympatické drevo...A myslím si, že manipulujú s výsledkami, lebo neverím, že Helena Krajčiová mala minule menej hlasov ako on.

monillia
3. apr 2023

@mandarinka555 mne je z toho veľmi smutno,hovoria ,že je to o sms ale neverím tomu.Rovnako sa mi zdá veľmi nespravodlivé keď tam nasadia niekoho kto sa v minulosti intenzívne venoval spoločenskému tancu ( Koleník a teraz Vratko). Tie prvé série mi prišli menej prespekulovano marketingove

monillia
3. apr 2023

@mandarinka555 ešte dodam nie je umenie keď to vyhrá niekto ako Koleník,ale obrovská poklona pred Heňou a jej tanečným partnerom

lily111
3. apr 2023

Mna tiez mrzi ta Vanda, lebo mi je velmi sympaticka a co ju sledujem,tak vyzera ze je naspat v NY.

felycity
3. apr 2023

Tak zas nezabudajme, ze je to show nie len sutaz, a preto tie marketingove tahy . 🙂 ale osial okolo cimara s hranie sa na mega hviezdu mi pride troska cez..cimaro sem cimaro tam ..

mandarinka555
3. apr 2023

@felycity Ja som ani len netušila, kto to je...

daren1
3. apr 2023

Mňa mrzia profi tanečníci, na Slovensku máme skvelých profi tanečníkov a nerozumiem prečo sú tam, prečo neoslovili slovenských, v českej nebol ani jeden slovak

diaszoky
3. apr 2023

@daren1 presne furt sa sk ocha do zadku cechom mam pocit