icon

Ako postupovať pri podvode na lindex-eu.com?

oblivian
31. dec 2023

Ahojte. Včera večer mi vyskočila reklama na lindex, 74% koncoročné výpredaj. Ešte som od nich online neobjednávala, stránka vyzerala úplne seriózne. Vybrala som si veci, ale uz bol vecer, tak som to nechala a si vravim, ze po polnoci, ked kazdy zaspi, dokoncim objednavku. Tak som aj urobila, zaplatila kartou a...následne zistila, ze to bol scam...podvod...
Stastne sa mi začína nový rok.
Pomôžte, čo mám robiť? Zatiaľ mi peniaze z účtu neodišli, nie sú ani blokované...nikde sa nič nepíše v CSOB aplikácii. Ale ja som zadala číslo karty, platnosť a kód z druhej strany karty. K tomu dneska je 1.1., čiže sviatok, v banke nepracujú... Co mam robiť? :(

Strana
z3
tundra
12. jan 2024

@oblivian Super👍,dufam,ze to tak zostane.Dcere niekedy po dvoch tyzdnoch odisli peniaze z uctu.

lakotovav
15. feb 2024

@login1234 Tiež som urobila rovnakú chybu a spravila objednávku v tom istom obchode. Číslo na sledovanie zásielky mi zaslali tiež. Žiaľ nebolo to moje číslo. Číslo bolo reálne, len nie moje. Po "tzv." doručení zásielky , prestali fungovať všetky odkazy v mailoch od obchodu. Takže sa idem pokúsiť požiadať banku, aby požiadali o vrátenie peňazí. Ako ste dopadli Vy?

nikusa93
19. sep 2024

@lakotovav dobrý deň,ako ste dopadli ? Vrátili Vám peniaze?
Tiež som odtiaľ objednala.

lakotovav
19. sep 2024

Dobrý deň, vrátili. Síce moja banka si naúčtovla 16 eur za službu, no vrátili mi 53 eur, za ktoré som mala objednávku.

Strana
z3