Ako postupovať pri podvode na lindex-eu.com?
Ahojte. Včera večer mi vyskočila reklama na lindex, 74% koncoročné výpredaj. Ešte som od nich online neobjednávala, stránka vyzerala úplne seriózne. Vybrala som si veci, ale uz bol vecer, tak som to nechala a si vravim, ze po polnoci, ked kazdy zaspi, dokoncim objednavku. Tak som aj urobila, zaplatila kartou a...následne zistila, ze to bol scam...podvod...
Stastne sa mi začína nový rok.
Pomôžte, čo mám robiť? Zatiaľ mi peniaze z účtu neodišli, nie sú ani blokované...nikde sa nič nepíše v CSOB aplikácii. Ale ja som zadala číslo karty, platnosť a kód z druhej strany karty. K tomu dneska je 1.1., čiže sviatok, v banke nepracujú... Co mam robiť? :(
@login1234 Tiež som urobila rovnakú chybu a spravila objednávku v tom istom obchode. Číslo na sledovanie zásielky mi zaslali tiež. Žiaľ nebolo to moje číslo. Číslo bolo reálne, len nie moje. Po "tzv." doručení zásielky , prestali fungovať všetky odkazy v mailoch od obchodu. Takže sa idem pokúsiť požiadať banku, aby požiadali o vrátenie peňazí. Ako ste dopadli Vy?
Dobrý deň, vrátili. Síce moja banka si naúčtovla 16 eur za službu, no vrátili mi 53 eur, za ktoré som mala objednávku.

@oblivian Super👍,dufam,ze to tak zostane.Dcere niekedy po dvoch tyzdnoch odisli peniaze z uctu.