icon

Má niekto skúsenosti s nákupom na mojenajbabo?

7. apr 2024

Dobrý deň, objednával niekto zo stránky mojenajbabo?chcela by som tam kúpiť kočík,ale je to na druhej strane SVK ako bývam... Sídlo majú vraj v Košiciach...ďakujem

tel8all
20. apr 2024

S takýmto prístupom som sa ešte nestretla a to nakupujem skoro všetko online.toto je z tej stránky môj prvý a posledný nákup

tel8all
Autor odpoveď zmazal
tel8all
22. apr 2024

Nosic mi bol dnes doručený

autor
22. apr 2024

@tel8all a všetko v poriadku? Ja stále čakám, ukazuje mi,že balík ešte nebol podaný,tak neviem

tel8all
22. apr 2024

Áno všetko v poriadku písali sme si messenger zaslali mi aj sledovanie číslo a dnes ma sami kontaktovali cez messenger. Pani vravela ze sťahovali obchod a sklad a od dnes fungujú v normálnom režime.

autor
25. apr 2024

@simonazuz aj ste sa dočkala?

janica_
25. apr 2024

Mne dnes odoslali objednavku, som aj pisala predtym ze kedy pride lebo potrebujem buduci tyzden nieco z nej.

autor
25. apr 2024

@janica_ ja som tiež včera písala, odpísali,že v ten deň (včera),najneskôr dnes,že odošlú a zasa nic...už to budú 3 týždne od objednávky..

simonazuz
26. apr 2024

Ahojte, ja som už svoj balík dostala. 😊 Ale tiež som im znovu písala asi v PO, že kedy mi to akože chcú poslať.. odpoved bola ,,vo štvrtok Vám bude doručený balík”.. aj keď meškali opäť 😃 prišlo to o deň neskôr, dnes v piatok

janica_
26. apr 2024

Mne tiez prisiel dnes balik :/

autor
27. apr 2024

@janica_ a v pohode všetko tovar? Ja som volala,že majú toho veľa ale že už konečne pošlú cez týždeň,tak už fakt som zvedavá,lebo toľko čakať

patinqaa
27. apr 2024

Objednala som zaciatkom roka odtial kocik prisiel hned. V aprili som obj nejake prislusenstvo a cakala asi 3tyzdne. Pani pisala ze sa stahovali. Tovar dosiel v poriadku.
Obchodik je pekny, da sa aj osobny odber

janica_
7. máj 2024

Museli sme objednavku otocit este raz lebo som dostala staru verziu madla namiesto novej, tak som vracala cez ich zmluvneho kuriera a v ten den mi poslali nove.
Vam uz balik dorazil?

natali_7
10. máj 2024

Ja ti isté, otras prístup, ani bu ani mu, čakám na kočík už tretí týždeň, na emaily neodpovedá, kočík objednaný 23.4 a do dnes nič, 29. Som jej volala, že je na ceste, včera som volala, a stále ne vraj na ceste, že mi dá vedieť, žiadna odpoveď, tak volám dnes, tak už radšej nezdvihla, fakt neviem, čo si mám myslieť, o dva týždne letíme na dovolenku a kočík nikde, ide ma poraziť, nikdy viac

simonazuz
11. máj 2024

@natali_7 ja som tiež objednavala kočiar spolu s príslušenstvom odtiaľ a radšej o pár mesiacov skôr, aby som sa nedostala do podobnej situácie ako vy. Dúfam, že vám príde čo najskôr. 😉

autor
14. máj 2024

@janica_ ja som si všimla,že na stránke mali staré madlo od aer napísané ako aer+, tam aj podľa ceny,že bola oveľa nižšia plus proste to bolo podľa fotky to neskladacie, preto som radšej aj keď drahšie objednala , lebo zas riešiť vrátenie, mne prišiel kočík v poriadku, o 100e lacnejšie tak supet,len sa budem modliť,aby som ho nemusela reklamovať

natali_7
14. máj 2024

@simonazuz písala som jej potom na messenger, že nech mi dá presný dátum doručenia, tak vraj zajtra, no som zvedavá...ja nemám nič proti doručeniu neskôr, ak je to vopred odkomunikované a nie, že pri produkte je napísané skladom, prípadne 1-4 dni a nie tri týždne, zákazník nemá veštiacu guľu, aby vedel dopredu...takýto prístup neznášam

natali_7
14. máj 2024

Moja story pokračuje 🙈 Dušovala sa v piatok, že utorok posiela, dnes samozrejme nič neodoslali píšem jej teda, kedy, že dnes nebola na predajni, že zajtra ráno mi to posiela, akože no comment, nevedela som, či sa mám smiať či plakať, až to zajtra neodosle, nech to zruší, som jej povedala, deň dovolenky sa blíži a ja nemám ani peniaze ani kočík 🤦‍♀️

janica_
14. máj 2024

Ja som si vsimala obrazok a mali sklapacie len hnede, tak som pisala kedy bude cierne a ze maju, tak mi poslali ale stare, a potom obratom vymenili za sklapacie. Neviem co robili v depe s tou krabicou ale dosla prepichnuta tak som sa modlila nech je madlo ok a nastastie bolo. Kocik uz je pokrsteny, manzel ho oskrel hned prvy den na schodoch 🙈🫣 tak uz som ho musela centrofixkou “opravit”

autor
15. máj 2024

@natali_7 no čo,ako?

natali_7
17. máj 2024

No včera som sa konečne dočkala, kks, 23 dní 🤦‍♀️ a koľko nervov ma to stálo, ale je doma 🥰 farba Stone Grey

natali_7
17. máj 2024
autor
18. máj 2024

@natali_7 aj ja mám Stone grey,je to láska 🩶

natali_7
18. máj 2024

janica_
18. máj 2024

@natali_7 mne ta grey prisla na obrazkoch taka do modra, tak som brala tuto antracitovu, ma taky jemny melir, tak verim ze to trosku zamaskuje pripadne vysisovanie od slniecka

natali_7
18. máj 2024

@janica_ hej, na tých fotkách to bolo také kadejaké, ale je krásna šedá, taká chladná šedá, má akoby odlesk, možno preto tie fotky tak skresľovali, ja som tiež pozerala na amazing antracit, ale nikde tá farba nebola a potom som niekde videla aj reálne odfotené a nakoniec som riskla teda stone grey, mne sa inak páči všetko zelené, len už jeden zelený kočík mám :D (baby jogger summit X3), tak reku, nech nemám zas podobnú farbu a sivú mám veľmi rada tiež, dá a pekne kombinovať s inými farbami, obe farby sú veľmi pekné, trochu ma zarazila farba absolute pink, čo mi prišla podložka, tá je skôr do tehlovej, pritom fotky krásne broskyňové :D ale nakoniec to pekne ladí spolu, už kukám fusak na zimu v tej ružovej 😂 hádam vychytám nejakú zľavu do zimy ešte :D

janica_
Odpoveď bola odstránená
janica_
18. máj 2024

@natali_7 ja mam roan Bloom zeleny a tiez mam zelenu ako top farbu, ale tie joolz zelene mi pridu take slabe odtiene, ale mozno nazivo su ine. Dobre ze si nekupila ten pink, to by ma asi nahnevalo 🙂 na bazaroch som videla uz aj taky fusak.
Prispevok mi zmazali kvoli konkurencii, tak som ho upraveny pridala znova

natali_7
18. máj 2024

@janica_ videla som teraz naživo forest green predpokladám, že to bola, a je to taká tmavá zelená a s hnedým madlom/rukoväťou to vyzerá pekne tiež 🙂 jaaj, pink kočiar nie, muž by neprežil 🙈 už sedačku do auta predýchaval, ale tá je taká echt ružová 😂

janica_
18. máj 2024

@natali_7 moj praveze chcel ruzove kiddy evoluna vajicko nech kupime 😂 ale realne na foto vyzeralo az cervene, tak mame taku morsku zelenu/modru