icon

Má niekto skúsenosti s nákupom na mojenajbabo?

7. apr 2024

Dobrý deň, objednával niekto zo stránky mojenajbabo?chcela by som tam kúpiť kočík,ale je to na druhej strane SVK ako bývam... Sídlo majú vraj v Košiciach...ďakujem

autor
19. máj 2024

@natali_7 ja mám ružový kočiar, Cybex priam Peach pink, aj vaničku,aj športovú časť v tejto farbe, aj ružový fusak, 😀naživo som videla veľa farieb od joolz a táto ma hneď uchvátila...ja ho budem používať len na dovolenky,alebo keď pôjdeme niekam na výlet, alebo k našim na dedinu, nechcela som si skladaním zničiť priam, ešte keď taká bledo ružová farba, hodiť do kufra, ako by vyzeral po pár x cestovaniach..a môj muž keď skladá kočiar, ten sa s tým nebabre veru 😀

tereziari
17. jún 2024

No ja mám momentálne tiež jednu veľmi neprijemnu skúsenosť na tovar som čakala mesiac aj to som ich už musela telefonicky bombardovať..povedali že čakali na odsavacku a že stále nieje skladom,tak som povedala že nech pošlú tovar čo som objednala bez nej a nech mi ju odrataju zo sumy.
Stalo sa .Objednala som tovar v hodnote 126e ...
Platila som na dobierku kartou..v balíku mi chýbajú 4veci úplne. a drahý nosič ktorý som objednala len z dôvodu že do neho není potrebná novorodenecka vložka ( ako do jedného z mála nosičov) poslali úplne iný... taký kde tu vložku v hodnote 27e treba zakúpiť ..dnes som písala email...nikto vás telefonicky neinformuje preco čakáte mesiac na tovar.a keby som nevolala že kde je problem ani by tu balík ešte nebol...ale to som nevedela že všetko príde úplne nahovno.Cele zle ,bordel na sklade aj v celej firme! neobjednavajte

lenci92837
25. jún 2024

@tereziari tak isto ! Objednávka 30.5. keď som volala prvý krát pani mi povedala že objednávku odošlú na budúci pondelok a v utorok ju mám doma, písala som mail ani neodpísali volala som zas 1x mali obsadené 2x zrušili 3x nedostupné , minulý týždeň som volala odpoveď bola že čakajú kým im príde kočík zo skladu a následne budú postupne odosielať ak nepríde tento týždeň tak tam zavolám znova 😡 kočík bol skladom podotýkam. PRVÝ A POSLEDNÝ X SOM TAM OBJEDNÁVALA radšej si nabudúce priplatím ako toto

natali_7
25. jún 2024

@lenci92837 nevolajte, píšte na messenger na fb alebo insta, nakoniec sa dočkáte, ale teda mesiac čakať je katastrofa, ja som jej aj písala, že človek nemá problém počkať, ak vie, že čakať musí, ale má v paži zjavne, takto veľmi rýchlo skonča....

dzulik33
26. jún 2024

Objednavala som joolz aer 7.6.2024 som platila online platbou a kociar do teraz neprisiel! Nedvihaju ani neodpisuju 😭 myslite ze mi ho poslu alebo mam prestat dufat? Navstivil niekto kamennu predajnu? Dakujem

dzulik33
26. jún 2024

@natali_7 myslite ze mi aspon vratia peniaze ak odstupim od zmluvy?

natali_7
26. jún 2024

@dzulik33 ja som čakala 23 dní, teda cez tri týždne po objednaní, oni nakoniec pošlú, radšej si na neho počkajte, ktovie, ako dlho by ste čakali na peniaze, oni máločo majú na sklade podľa toho, ako každý musí čakať, viem, že joolz sa objednáva z Prahy z centrálneho skladu a ten, ak nemá na sklade, musí objednať z holandska, takže sa čaká, ak neberie, tak píšte na messenger alebo insta, tam reaguje.

autor
26. jún 2024

@dzulik33 ja som čakala na joolz aer+ 3 alebo 4 týždne,kým mi ho poslali a to som urgovala ale mala som ho na dobierku..tiez.mi volali,že čakajú,kým ho naskladnia...ale doplnky som už objednávala z kočíky, aj keď drahšie ale už som nemala na nich nervy

dzulik33
26. jún 2024

Ale oni mi nie su ani schopni odpovedat, vlastne som uz dnes v 3 sprave spomenula SOI a to odpisali do par sekund aj to ze len preveria a znova sa neozyvaju. Myslim ze nie je nic zlozite tomu kupujucemu (kazdemu) aspon dat vediet ze bude dodanie dlhsie alebo aspon neuvadzat SKLADOM. Ked som pred rokom kupovala priam z inej stranky pekne tam bolo napisane ze ake je dodanie a teda vedela som ze budem cakat. Takze od nich to je nezodpovedne nechavat zakaznikov takto v neistote. Uz od nich nic neobjednam minimalne nie platbou vopred !

natali_7
26. jún 2024

@dzulik33 asi to pre ňu ťažké je, má ťažko v paži, ak jej niekoľko zákazníkov povie, že nech informuje a ona nič, tak sama si robí zlé meno, ale zjavne má stále objednávky, lebo dáva najnižšie ceny, tak nerieši no...strašný zákaznícky servis, za mňa nikdy viac tiež

dzulik33
27. jún 2024

@natali_7 to tiez nie je vyhovorka, ked chce mat spokojnych zakaznikov tak zamestnam niekoho ked nestiham. Navyse som vyssie citala ze sa stahovali preto neposielali tovar mne pisala ze nie je na predajni preto nedviha……same vyhovorky. Dost podozrive

natali_7
27. jún 2024

@dzulik33 no zjavne nechce :D chce len predať, myslím, že o nič iné jej nejde a asi jej to prerástlo cez hlavu...sťahovali sa vo februári či marci, to je už dávno passé, zákazníkov má v paži

miskak25
28. jún 2024

Velmi podobna skusenost. Neozyvaju sa uz 3,5 tyzdna,tovar je zaolateny.Evidentne ide o podvodnikov a asi by to stalo za hromadne oznamenie SOI,pripadne ine kompetentne urady.

dzulik33
28. jún 2024

@miskak25 ja som sa tam vcera konecne dovolala a ani nevedela o ktoru objednavku sa jedna povedala mi uplne iny kocik ale opravila som ju a samozrejme to este vcera mali odoslat a mal mi prist email s podacim cislom, neprislo nic. Takze v pondelok volam a ked nic tak to uz budem riesit! Uz ma to nebavi sa natahovat a cakat co si vymysli

natali_7
29. jún 2024

@miskak25 každému tovar prišiel, len to trvalo, mne telefóny dvihla, raz mali dovolenku, tak vtedy nie a potom mi promptne odpisovala na messenger. Na maily nereaguje. Píšte na messenger. Má katastrofálny zákaznícky servis, neviem, či nie je na všetko sama, lebo to tak vyzerá, ale nie je to na podnet na SOI ani na trestné oznámenie, zatiaľ každý dostal tovar a majú aj predajňu, sú oficiálny predajcovia rôznych značiek, podvodníci nimi nie sú.

miskak25
30. jún 2024

@dzulik33 mne uz ani nezdviha. Na maily neodpoveda ,instagram tiez nic. Skusim este messenger.

miskak25
30. jún 2024

@natali_7 to,ze je na to sama,mna ako zakaznika vobec nezaujima. Pokial mi tovar nedoda,tak ju urcite nahlasim na prislusny urad. Mozno by konecne pochopila,ze taketo spravanie sa k zakaznikom raz niekto nebude akceptovat a bud sa zariadi a napravi si meno (co pochybujem),alebo skratka skonci. Kazdopadne uz samotne recenzie jej obchodu hovoria za seba. Skoda,ze som si ich neprecitala skor.

lenci92837
30. jún 2024

@miskak25 v piatok som tam volala pani povedala že ,,kočíky už majú oštítované v pondelok/utorok odosielajú” dúfam že to bol môj posledný telefonát s ňou , taktiež si nemyslím že sú podvodníci kedže majú aj kamennú predajňu 🤷🏼‍♀️ ale tá komunikácia otras , verím v to že tento týždeň príde lebo už nemám nervy

natali_7
30. jún 2024

@miskak25 ja rozumiem, ono sa jej to vypomstí na zlých recenziách, ale kľudne si nahláste, ale pochybujem, že to pomôže, len som tým chcela povedať, že je to zbytočné...takí podvodníci, na ktorých je vydaných niekoľko trestných oznámení naďalej pokračujú vo svojej podvodnej činnosti a nič sa nedeje, na slovensku príslušné úrady majú dosť v paži nekalé podvody, každý si tu okráda druhých jedna radosť...

natali_7
30. jún 2024

@lenci92837 mne potom posielala aj fotky vytlačených štítkov aj kočík zabalený a pripravený na odoslanie, tak skúste napísať na messenger, nech pošle aj vám...budete kľudnejšia

autor
30. jún 2024

Mne sama od seba zavolala,že kočík poslala a tak aj bolo,v telefóne sa mi zdala veľmi milá, s kočíkom som spokojná ale do nejakého apríla všetko to boli kladne recenzie aj keď som sa pýtala na fb, ako sa začali sťahovať a prestahovali sa,tak vtedy začali tieto problémy, aspoň co porovnávam,ktovie prečo...

lenci92837
1. júl 2024

Baby už prišiel mail od gls konečne, keď príde tak vám dám vedieť

dzulik33
1. júl 2024

@miskak25 dnes som volala a uz mi prisla aj od DPD sprava. Ja si tiez nemyslim ze su podvodnici ale nepotesi ked cakam a ziadna sprava alebo upozornenie ze ako dlho budeme cakat atd a zrazu ani telefon nevedia dvihnut ani odpisat na email. A pritom prijemna pani ked s nou komunikujem. Nejaka pomoc s obchodom by sa jej zisla 🤔

miskak25
1. júl 2024

@dzulik33 Tak mne dnes pani poslala email,ze tovar,ktory som si objednala nemaju a rusia mi objednavku...
Po mesiaci cakania...peniaze poslala naspat.

dzulik33
2. júl 2024

@miskak25 mne zase prisiel email ze bola odoslana objednavka tak zajtra cakam 😀

mamina654
3. júl 2024

Mala som od nich objednané 2 veci vo vyššej hodnote, bolo uvedené, ze skladom, odosielanie do 2-4 dni. Vravím si super. Ani po 4 týždňoch nič. Tak som objednávku zrušila, nech poslu späť peniaze. Ďalšie 3 týždne a nič. Nemám peniaze, ani tovar. Takže ak nevratia peniaze, idem kontaktovať SOI.

tereziari
4. júl 2024

@lenci92837 ono není ani taký problém mesiac čakať.Ved človek počká.Lenze mne tovar prišiel už,zaplatila som na dobierku a polovica objednávky nikde,a ešte tovar čo som objednala drahý nosič tak úplne iný poslali kde treba aj novorodenecku vložku za 30e dokúpiť...tak som volala narobila som humbuk...o 2tyzdne volali že pošlú aj vložku do nosiča zadarmo,a plus tých 5veci čo chýbalo...prišla iba vložka do nosiča a tých 5 veci stále nikde...čiže ešte im dávam týždeň a potom začnem písať také recenzie že ich nebudú stíhať vymazavat

al1son
4. júl 2024

Neodporúčam tento eshop. Úplne neschopná kontaktná osoba. Na tovar čakáte dlhé týždne, ani vás neinformuje že bude niečo meškať. Neodpisuje na maily, v telefonátoch len sľubuje ďalšie a ďalšie termíny a že vám dá vedieť, vykasle sa na to... Takže tak moja skúsenosť, dva mesiace čakať na cumlíky je trošku moc 🙈

lenci92837
5. júl 2024

@tereziari mne nejde ani o to čakanie ale keď mám tovar SKLADOM tak si myslím že vhodná doba doručenia je 2-4 dní a nie že pani mi o 3 týždne nato povie že jej ešte neprišiel zo skladu aj to sa dá pochopiť ale treba to vopred oznámiť 🤷🏼‍♀️ mail od GLS prišiel v pondelok a stále nič

autor
6. júl 2024

@lenci92837 to že prišiel mail od GLS ešte nič neznamená, ak je tam napísané,že obchodník tovar pripravuje a neukazuje to,že je na ceste a reálne sa dá vyhľadať,že už bol podaný a nachádza sa na konkrétnom depe.proste len je vytvoreny štítok na sledovanie. ja som tak v GLS aplikácií to mala 3 týždne