Máte skúsenosti s akciou Shein za 2 eurá?
Dobrý deň, ma niekto skúsenosť? Na nete sa mi zobrazila akcia zo shine za 2e kartón oblečenia schválne som to uhradila stiahlo mi 3e a po par dňoch mi stiahlo ďalších 44e nic mi neprišlo tak neviem ci pockat alebo zájsť do banky a skusit o vrátenie penazi len už ubehlo cca 8dni prvý krát som nieco také skúšala neviem ci to vobec príde mi to príde podozrivé 😏
A je také niečo aj na oficiálnej stránke Shein ? Podľa mňa si sa dala nachytať na podvod a ak si zadala údaje z karty...Volaj do banky a blokuj kartu
@lenka123lili takýmto pochybným e-shopom sa treba akurát tak vyhnúť.
Toto sa pytas vazne?
49€ ťa stála výchovná facka a tebe stále nedochádza prečo vlastne priletela
Je to podvod. Ja som tak videla predavat uz nevyzdvihnute kufre, baliky z posty a pod. Su to hluposti.
V Nemecku napriklad toto funguje, ale tie baliky su v drazbach a stoja stovky EUR. Nemecky youtuber AlexV ma bizbjs ze kupuje tieto palety tovaru, ma k tomu videa, tiez mal tie kufre. Tam je to ale normalny biznis, u nas len podvody.
@lenka123lili zablokuj si kartu ihned!
@lenka123lili akože na oficiálnej stránke shein nič také nieje 🙂.
Autorka ty budes typ, ktory zdiela aj virivky, montovane domy a zdiela to do dalsich 30tich skupin, aby si zvysila sance vyhrat? 🤦
Počkaj ešte dlhšie príde ti 22balikov . Ako fakt sú ozaj niektorý taký hlúpy že uveria všetkému.

Počkaj, kým odíde aspoň stovka. A medzičasom sa zapoj ešte do fb súťaže o auto, kde treba vyplniť údaje zo zadu karty. 🫣
Bež do banky, blokuj kartu a prosím, neobjednávaj ani z naozajstného sheinu.