icon

Môžu byť rasistické príspevky ignorované na fóre?

13. sep 2025

Ano, pisem anonymne, ano idem ohovarat. Nahlasila som jej prispevok a nic sa nedeje, pritom ine prispevky su mazane. Ja viem, ze zle veci sa stavaju, viem, ze niektori ludia su zli. Ale napisat o topeni ludi v mori je cez. Ak admini zmazu tuto diskusiu, nech laskavo zmazu aj ten rasisticky prispevok. Dakujem

Môžu byť rasistické príspevky ignorované na fóre?
anonym_d4a8f7
13. sep 2025
@hopatko

Zeny moje tato krajina je strasne v prdeli, vdaka takym ako vy, a este to aj vychovava dalsiu generaciu, my si tu ozaj len homofobov a plochozemcov zasluzime, hanba vam.

@hopatko asi si necitala som predchádzajúci komentár, že sama mám za priateľov čiernych aj moslimov však? Tak ma nemusis označovať 🙂

13uzivatelka11
13. sep 2025
@anonym_d4a8f7

@13uzivatelka11 čítam s porozumením ano🙂 ja dobre viem čo tam píše

@anonym_d4a8f7 asi nerozumies, keď je podľa teba ten komentár v poriadku. Ano, prvá polovica je reaktívne ok a pravdiva, ale druhá polovica rasisticka, lebo s tym prvým nemá nič spoločné, proste chce utopiť všetkých moslimov len preto, že sú inej pleti a vierovyznania, aj keď sú to možno niektorí lepší ľudia ako autorka komentára.

autor
13. sep 2025
@13uzivatelka11

@anonym_d4a8f7 asi nerozumies, keď je podľa teba ten komentár v poriadku. Ano, prvá polovica je reaktívne ok a pravdiva, ale druhá polovica rasisticka, lebo s tym prvým nemá nič spoločné, proste chce utopiť všetkých moslimov len preto, že sú inej pleti a vierovyznania, aj keď sú to možno niektorí lepší ľudia ako autorka komentára.

@13uzivatelka11 v inej skupine dotycna dostala nick satanvdusi, ten jej pasuje viac.

anonym_0d60df
13. sep 2025

My ľudia sme strašne krutí a nenavistni a preto ten svet vyzerá ako vyzerá. Nemôžeme odsúdiť všetkých podľa jednotlivca. Každý človek je iný a je jedno či je beloch, číňan,alebo Arab....atď. Tu tiež nedávno Slovák zastrelil na škole žiačku a učiteľku, podobne niečo sa stalo v Čechách 😥a čo teraz ideme odsúdiť celú našu spoločnosť? Je to len skutok jednotlivca!!!!!!! V každej spoločnosti sa nájdu aj dobrí aj zlí....tak to je, bolo a aj bude. Rasizmus je neospravedlnitelny a zlý...

hopatko
13. sep 2025
@anonym_d4a8f7

@hopatko asi si necitala som predchádzajúci komentár, že sama mám za priateľov čiernych aj moslimov však? Tak ma nemusis označovať 🙂

@anonym_d4a8f7 kde som ta oznacila? Citis sa previnilo?

anonym_d4a8f7
13. sep 2025
@13uzivatelka11

@13uzivatelka11 ano píše to s hnevom, to je vidno. Ale zasa je pravda že nelegálni imigranti sa v Európe rozrazstajú oveľa viac a rýchlejšie. Bola si v poslednej dobe v Paríži? Lebo ja bohužiaľ ano a pohľad to už nebol pekny. Nejdem to hovoriť že súhlasím s tým že sa majú topiť rovno na mori, to nie. No nejako inak sa to už musi začať riešiť.

anonym_d4a8f7
13. sep 2025
@hopatko

@anonym_d4a8f7 kde som ta oznacila? Citis sa previnilo?

@hopatko asi nevieš na čo odpovedáš, lebo si odpovedala na môj komentár. A tým pádom mi to piplo ako označenie 🙂 a nie ja sa necítim nijak previnilo, nemám dôvod

13uzivatelka11
13. sep 2025
@anonym_d4a8f7

@13uzivatelka11 ano píše to s hnevom, to je vidno. Ale zasa je pravda že nelegálni imigranti sa v Európe rozrazstajú oveľa viac a rýchlejšie. Bola si v poslednej dobe v Paríži? Lebo ja bohužiaľ ano a pohľad to už nebol pekny. Nejdem to hovoriť že súhlasím s tým že sa majú topiť rovno na mori, to nie. No nejako inak sa to už musi začať riešiť.

@anonym_d4a8f7 ako ja sa nezastavam takéhoto emigrovania veľkého, tiež sa mi nepáči že sa sem hrabú tunisania a berú si naivne slovenky len preto, aby získali občianstvo, ale nikdy by som si nedovolila napísať, nech ich utopia v mori. Za mna by som to tiež sprísnila, ale zas nehadzem ani všetkých do jedného vreca.. koľko slovákov tiež odchádza do zahraničia a tam su tiež brani len ako dáky emigranti.. tiež by sa nám nepáčilo kebyže ich chce niekto topiť v mori

hopatko
13. sep 2025
@anonym_d4a8f7

@hopatko asi nevieš na čo odpovedáš, lebo si odpovedala na môj komentár. A tým pádom mi to piplo ako označenie 🙂 a nie ja sa necítim nijak previnilo, nemám dôvod

@anonym_d4a8f7 ospravedlnujem sa, nemala som v umysle oznacit teba. Moja chyba.

anonym_d4a8f7
13. sep 2025
@hopatko

@anonym_d4a8f7 ospravedlnujem sa, nemala som v umysle oznacit teba. Moja chyba.

@hopatko úplne v poriadku, už je to tu aj tak dosť vypäté

hederamonstera
13. sep 2025

Ja zasnem, a to sa vyjadruju matky…

lenka.25
13. sep 2025
@anonym_d4a8f7

@lenka.25 je čierny ? Je. Snáď oči máš. Bieleho tiež pomenuješ, že je biely.

@anonym_d4a8f7 jaj , takže keby to bol kresťan a biely , tak by jej príspevok znel , boh nás ochraňuj pre tou bielou kresťanskou bandou . Prosim ta , aspoň sa netvar , že nevieš o com píšem . A aby nevzniklo nedorozumenie , nie som “čierna “ a som ateistka .

autor
13. sep 2025
@hederamonstera

Ja zasnem, a to sa vyjadruju matky…

@hederamonstera aj ja zasnem, mnohe suhlasia a napisali by to tak isto a keby mohli, tak by topili v mori, len preto, ze su cierni. A na vianoce tu budu srdcervuce statusy o milych rodinkach pri stromceku, fotecky so stajlingom a ineho cloveka by sotili rovno do mora, nech skape, lebo sa narodil cierny. Fuj, hanba.

zmrzlinka2021
13. sep 2025
@lenka.25

Baby , akú pravdu ? Je to nechutne a rasistické . Talkéto príspevky budú len viac burcovať spoločnosť . Keby ten clovek bol “biely “ , asi by nenapísala , že biela čvarga a podobne .

@lenka.25

A teraz si predstavme že by to bol biely kresťanský Slovak 😂😂😂

zmrzlinka2021
13. sep 2025
@huxy

@luccija tiež tu máme mensiny, ktoré sa rapídne rozrastajú a začínajú vyvádzať. Je mi ľúto našich detí.

@huxy my? My tu máme zaostslych jedincov bez akéhokoľvek kritického myslenia čo volia Fica a zvyšok mafie, a odďaľujú nás od vyspelej Európy.

lenka.25
13. sep 2025
@zmrzlinka2021

@lenka.25

A teraz si predstavme že by to bol biely kresťanský Slovak 😂😂😂

@zmrzlinka2021 no veď o tom píšem . Asi by nás všetkých Slovákov , ale teda len bielych , chcela topiť v mori , samozrejme s pokojomvdusi

minenkaa
Autor odpoveď zmazal
janka12335
13. sep 2025
@anonym_d4a8f7

@anonym_d4a8f7 Takze schvalujes riesenie topit migrantov uz na mori? Ziadny hnev neospravedlnuje taketo riesenia.

zmrzlinka2021
13. sep 2025
@anonym_autor

@hederamonstera aj ja zasnem, mnohe suhlasia a napisali by to tak isto a keby mohli, tak by topili v mori, len preto, ze su cierni. A na vianoce tu budu srdcervuce statusy o milych rodinkach pri stromceku, fotecky so stajlingom a ineho cloveka by sotili rovno do mora, nech skape, lebo sa narodil cierny. Fuj, hanba.

@anonym_autor

Slovensko je rasisticka krajina skrývajú sa za kresťanstvo.

Pritom Pán Boh hľadí do srdca človeka, nie na farbu kože, oči...

Sám Ježiš Kristus bol tmavší, utečenec, vtedy odpad spoločnosti, stretával sa so spodinou.... A zahanboval ľudí, akými sme aj dnes

zmrzlinka2021
13. sep 2025
@lenka.25

@zmrzlinka2021 no veď o tom píšem . Asi by nás všetkých Slovákov , ale teda len bielych , chcela topiť v mori , samozrejme s pokojomvdusi

@lenka.25

Teraz v anglicku odsúdili slovákov za znásilnenie a smrť dieťaťa.

huxy
13. sep 2025
@zmrzlinka2021

@huxy my? My tu máme zaostslych jedincov bez akéhokoľvek kritického myslenia čo volia Fica a zvyšok mafie, a odďaľujú nás od vyspelej Európy.

@zmrzlinka2021 načo tu trepať politiku???
Ja viem, prečo som to sem napísala. Mozno v nietorých mestách to nie je tak okato vidieť, ale u nás ano. Posledných par rokov to tu ide dolu vodou, normalni ľudia sa pomaly boja ísť po určitej hodine po meste, a aj cez deň to nie je úplne bezpečné. Čvarga robí bordel, všetko ničia, vykrikujú, nadavajú... Deň, noc...

janka12335
13. sep 2025
@anonym_ac616e

Napísala to z duše a pravdivo, je to čierna čvarga.

@anonym_ac616e Vsetci cernosi su cvarga? Treba ich topit rovno na mori? S tym suhlasis?

lenka.25
13. sep 2025
@zmrzlinka2021

@lenka.25

Teraz v anglicku odsúdili slovákov za znásilnenie a smrť dieťaťa.

@zmrzlinka2021 pre mna je vrah ako vrah . Biely , čierny , fialový , zelený . Nevidím v tom rozdiel . Tým ľuďom už život nikto nevráti a kazdy kto vedome zoberie človeku život bez rozdielu by mali zhnit v base .

anonym_d4a8f7
13. sep 2025
@lenka.25

@anonym_d4a8f7 jaj , takže keby to bol kresťan a biely , tak by jej príspevok znel , boh nás ochraňuj pre tou bielou kresťanskou bandou . Prosim ta , aspoň sa netvar , že nevieš o com píšem . A aby nevzniklo nedorozumenie , nie som “čierna “ a som ateistka .

@lenka.25 ale nebol to biely kresťan, bol to černoch ( netuším akého vierovyznania )

ivanakal
13. sep 2025

Cize keby vrazdil biely je to ok? Kolko masovych vrahov bolo bielych? Ale treba teraz vsetkych ciernych dat pri stenu a vystrielat ano? Tento konkretny clovek bol monstrum, nemal co robit na slobode, ale nie preto ze bol cierny.. preto ze mu to tolko krat preslo..... Je jedno ci bol cierny, biely, zlty, alebo mimozemstan. Kokooos toto mi tak leze na nervy, kolko rasistov sa tu stretlo.

anonym_d4a8f7
13. sep 2025
@janka12335

@anonym_d4a8f7 Takze schvalujes riesenie topit migrantov uz na mori? Ziadny hnev neospravedlnuje taketo riesenia.

@janka12335 nie neschvaľujem, stačí čítať 🙂

lenka.25
13. sep 2025
@anonym_d4a8f7

@lenka.25 ale nebol to biely kresťan, bol to černoch ( netuším akého vierovyznania )

@anonym_d4a8f7 nechaj tak . Každá z nás má na to iný názor .

oliolijanka
13. sep 2025
@anonym_autor

@anonym_3e659c ale ona chce topit ostatnych na zaklade cinu jednotlivca. Pritom to bol psychicky chory clovek, akurat ze bol cierny a nebol to pristahovalec, paradoxne pristahovalec bola ona. Ak by bol biely, to nenapise. Vtedy by napisala co?

@anonym_autor Je to sranda, ako ta drazdi, vyvadza z rovnovahy, vyjadrenie normalnej, vzdelanej, kulturnej sukmenovky... treba ju upratat, dat do basy alebo aspon cenzurovat.
Ale ked by ti niekto pobehoval s macetou po zahrade, vykakal sa ti do stredu obyvacky a znasilnil ti dceru, tak to je v poho, on za to nemoze on tu moze chudacik s nami ostat a vy homofobni susedia s vami tiez do basy, ked sa vam ten dobry clovek v mojej zahrade nepozdava.

ivanakal
13. sep 2025
@terezia74

@anonym_autor napísala čistú pravdu, ibaže použila mnozne číslo. Ten debil bol 14 x trestaný, na slobodu ho pustila sudkyňa ,- černoška, v metre boli tmavší, ani jej nepomohli. Vyjadrila by som sa tak, ako mi huba narástla, ale nahlásila by si aj mňa ☝️ kľudne mozes, nepíšem anonymne

@terezia74 ja by som ta chcela vidiet aka hrdinka by si bola, keby sa toto stalo vedla teba.... Co by si mu vyrazila noz z ruky ako si videla v americkych filmoch? Alebo jednym hmatom spacifikovala? Mimochodom ked odisiel hned k nej ludia priskocili, ale to si asi nevidela.

anonym_d4a8f7
13. sep 2025
@lenka.25

@anonym_d4a8f7 nechaj tak . Každá z nás má na to iný názor .

@lenka.25 ano má a ja ten tvoj rešpektujem, tak rešpektujem aj ty môj 🙂