Môžu byť rasistické príspevky ignorované na fóre?
Ano, pisem anonymne, ano idem ohovarat. Nahlasila som jej prispevok a nic sa nedeje, pritom ine prispevky su mazane. Ja viem, ze zle veci sa stavaju, viem, ze niektori ludia su zli. Ale napisat o topeni ludi v mori je cez. Ak admini zmazu tuto diskusiu, nech laskavo zmazu aj ten rasisticky prispevok. Dakujem

@anonym_ac616e Vsetci cernosi su cvarga? Treba ich topit rovno na mori? S tym suhlasis?
@janka12335 Netopila by som ich rovno na mori a nespravila by tak ani ta, co to napísala. Vyjadrila svoje obavy, čo tu za chvíľu budeme robiť s touto neprisposobivou menšinou. Slovensko pre nich našťastie nie je zaujímavá destinácia. Dobehlo to najviac Nemcov. To je ich karma.
@oliolijanka ty tiež nechápeš o čom je ten príspevok? Je ti dúfam jasne, že ten černoch nebol imigrant ani moslim a nikto ho tu neospravedlňuje? Absolútne nechápem čo má spoločné s tým behajuci sused s mačetou po záhrade..
@13uzivatelka11 Ja som nespomenula ani cernocha, ani imigranta, ani moslima. Ja pisem o niekom, kto beha so zbranou v ruke mefzi ludmi, ktorym vadi uz slovo suseda(blizneho).
@terezia74 ja by som ta chcela vidiet aka hrdinka by si bola, keby sa toto stalo vedla teba.... Co by si mu vyrazila noz z ruky ako si videla v americkych filmoch? Alebo jednym hmatom spacifikovala? Mimochodom ked odisiel hned k nej ludia priskocili, ale to si asi nevidela.
@ivanakal videla som video kde idiot dobodal mladú ženu a ihneď odišiel, a ľudia vedla nerobili nič, až keď padla na zem, prišiel k nej zozadu jeden muž, sekundy nikto nič nerobil a páchateľ odchádzal preč.
Je strašné čo sa stalo a mám na to tiež svoj názor.. Ale k inému teraz.. Rovno napíšeš, že ideš ohovárať, schováš sa za anonym a uvedie š nick koho ideš "ohovárať" .. Tá žena tu je, prečo ju rovno neoslovíš, prečo jej rovno nenapíšeš, prečo o nej musíš zakladať tému?
@ivanakal videla som video kde idiot dobodal mladú ženu a ihneď odišiel, a ľudia vedla nerobili nič, až keď padla na zem, prišiel k nej zozadu jeden muž, sekundy nikto nič nerobil a páchateľ odchádzal preč.
@terezia74 ľudia zostali paralyzovaní. Vidím teba ako hneď letis pomáhať kým sa tam vrah ešte pohyboval. Po vojne je každý general. Lenže každý jeden sa tam bal o svoj život a ty by si sa bála tiež.
pani s týmto nickom mi príde ako z nejakej sekty - osobne ju nepoznám ale v jednej skupine má veľmi časté príspevky.
A inak to čo napísala je úplne OK. V tomto s ňou výnimočne súhlasím.
autorka keby tak napadli tvoju dcéru asi by si ich inak obhajovala že .
tiež v tvojom príspevku vidím dvojtvárnosť.
Autorka, keď ti vadí príspevok tej pani, nestaraj sa, nevšímaj si ju. Ale ja súhlasím s tou pani.
@anonym_autor Je to sranda, ako ta drazdi, vyvadza z rovnovahy, vyjadrenie normalnej, vzdelanej, kulturnej sukmenovky... treba ju upratat, dat do basy alebo aspon cenzurovat.
Ale ked by ti niekto pobehoval s macetou po zahrade, vykakal sa ti do stredu obyvacky a znasilnil ti dceru, tak to je v poho, on za to nemoze on tu moze chudacik s nami ostat a vy homofobni susedia s vami tiez do basy, ked sa vam ten dobry clovek v mojej zahrade nepozdava.
@oliolijanka ty si ok? Ked bude niekto pobehovat u mna s macetou, tak zavolam policiu. Nebudem tu trepat nezmysly o topeni ludi v mori.
@huxy my? My tu máme zaostslych jedincov bez akéhokoľvek kritického myslenia čo volia Fica a zvyšok mafie, a odďaľujú nás od vyspelej Európy.
@zmrzlinka2021 my tu máme 700 t Rómov, ktorých hlasy vo voľbách sa kupujú za pár eur
@oliolijanka ty si ok? Ked bude niekto pobehovat u mna s macetou, tak zavolam policiu. Nebudem tu trepat nezmysly o topeni ludi v mori.
@anonym_autor len kým príde polícia tak medzitým ťa tou mačetou rozštvrtí popr. tvoje dieťa. aj potom budeš písať blbosti ako píšeš? no asi ťažko.
@anonym_autor len kým príde polícia tak medzitým ťa tou mačetou rozštvrtí popr. tvoje dieťa. aj potom budeš písať blbosti ako píšeš? no asi ťažko.
@anonym_af42f0 a čo akože iné má robiť? Utopiť ho predtým v mori? Či keď vidí suseda s mačetou na záhrade tak má ísť ako hrdinka z akčného filmu ohroziť svoj život a ísť ho zastaviť? Ja som celkovo tomuto prirovnaniu o susedovi nepochopila akú to má súvislosť s celou diskusiou
@anonym_autor som rada že žijem na Slovensku a že tu žiadni černosi nie sú 🤗
@anonym_autor takže si tam vedľa tej zavraždenej ženy. On ju boda, ty vyťahujes telefón a voláš políciu, áno?
@anonym_autor som rada že žijem na Slovensku a že tu žiadni černosi nie sú 🤗
@anonym_03b522 len aby si predišla šokom pri prípadnom cestovaní po Slovensku...sú tu.... nie vo veľkom množstve, ale sú....
Inak ten ujko, čo včera/predvčerom? vytiahol nôž aj v brnenskom autobuse, na černocha veľmi nevyzeral 🙄
@anonym_af42f0 jaj a reci o topeni ciernych utecencoch mi pomozu ako ked bude niekto vrazdit mna alebo moje dieta?
@anonym_af42f0 a čo akože iné má robiť? Utopiť ho predtým v mori? Či keď vidí suseda s mačetou na záhrade tak má ísť ako hrdinka z akčného filmu ohroziť svoj život a ísť ho zastaviť? Ja som celkovo tomuto prirovnaniu o susedovi nepochopila akú to má súvislosť s celou diskusiou
@13uzivatelka11 tu niektore fakt nerozmyslaju, tiez nechapem suvis s macetou
@anonym_autor No a ked ta policia toho s macetou 14x prepusti, co urobis potom?
Keď tu čítam niektoré matky a otcov, tak sa ani nečudujem, akým smerom sa naša spoločnosť vybrala. Uvedomme si prosím, jednu vec. Že je to na nás, veď my vychovávame ďalšiu generáciu.
Ruku na srdce a každý nech začne u seba. Niečo treba zmeniť, každý sám najlepšie vie, kde spočíva jeho nespokojnosť, nešťastie. Každý nech sa pozrie do svojho srdca a tam nech upratuje.
Panebože ženy, matky. Ako vám takýto komentár môže prísť v poriadku? Nečudujem sa v akej agresii a zlej dobe žijeme keď ešte aj matky sa dokážu takto rasisticky vyjadrovať.
@anonym_autor napísala čistú pravdu, ibaže použila mnozne číslo. Ten debil bol 14 x trestaný, na slobodu ho pustila sudkyňa ,- černoška, v metre boli tmavší, ani jej nepomohli. Vyjadrila by som sa tak, ako mi huba narástla, ale nahlásila by si aj mňa ☝️ kľudne mozes, nepíšem anonymne
@terezia74 ja som biela a tiež by som jej nepomohla
@anonym_autor No a ked ta policia toho s macetou 14x prepusti, co urobis potom?
@oliolijanka ak ho prepustia, tak to bude zlyhanie systemu. System nie je dokonaly, ludia nie su dokonali. Este raz sa ta pytam: ako tomu vsetkemu pomozu reci o topeni ciernej moslimskej bandy a o tom, ze to treba topit v mori? Chces, aby sa to realne dialo? Normalne by si odsuhlasila topenie utecencov? Nad hladnymi cernochmi v afrike sa ludia lutostia a tychto ciernych by si v pohode utopila? Myslis, ze takato rasova neznasanlivost pomoze svetovemu mieru? Netreba svet skor upokojovat v casoch konfliktov? Naozaj treba dalsie konflikty?
Je strašné čo sa stalo a mám na to tiež svoj názor.. Ale k inému teraz.. Rovno napíšeš, že ideš ohovárať, schováš sa za anonym a uvedie š nick koho ideš "ohovárať" .. Tá žena tu je, prečo ju rovno neoslovíš, prečo jej rovno nenapíšeš, prečo o nej musíš zakladať tému?
@traktor dotycnu neoslovim, nakolko jej mentalne nastavenie nepochopi, co pisem. Ako vidis, v jej mentalnom nastaveni je tu viac "matiek", ktore tomu nerozumeju a pisu od veci stylom: keby ti hentaky zabil, znasilnil dceru, inak by si hovorila. Nie, zabit, znasilnit dceru mi moze aj beloch, hnedy, zlty, zeleny.
@traktor dotycnu neoslovim, nakolko jej mentalne nastavenie nepochopi, co pisem. Ako vidis, v jej mentalnom nastaveni je tu viac "matiek", ktore tomu nerozumeju a pisu od veci stylom: keby ti hentaky zabil, znasilnil dceru, inak by si hovorila. Nie, zabit, znasilnit dceru mi moze aj beloch, hnedy, zlty, zeleny.
@anonym_autor... Vies, svet uz je niekde inde, ako v 1985 pri live aid, ci 2015 wir haben platz... Ty myslis, ze by sa ta niekto z nich v Maroku zastal utopili by ta ako koca, ci podrezali na videjko ako tie svedky v marockych horach....ci chudaka Salopeka Tomislava💦 Naco pllytvas energiou na ich obhajobu❓🔺pridu, zoberu si, co chcu... dostanu davky a 3 svet prenesu do Pariza, do Londonistanu, do Malmo... Ti sa vedia o seba postarat, ty sa staraj o seba, Iryna nebola rasistka a aj tak dopadla. Sadnut si v🚃 pred oppicu... 💥
Fuj, zeny, ze sa nehanbite. To aj vlastne deti vediete k nasiliu, rasizmu a zlu? Dufam, ze sa z toho aspon vyspovedate, vy poboznice. Clovek, ktory zabil to dievca v metre, bol v prvom rade vazne psychicky chory. Rovnako ako u nas vrah zo Zamockej, ci Samuel, ktory zabijal na gymnaziu a mnohi dalsi. Nema to nic spolocne s rasou, narodnostou, ani vierovyznanim. Je to fatalne zlyhanie jednotlivca, systemu a spolocnosti.
@anonym_autor... Vies, svet uz je niekde inde, ako v 1985 pri live aid, ci 2015 wir haben platz... Ty myslis, ze by sa ta niekto z nich v Maroku zastal utopili by ta ako koca, ci podrezali na videjko ako tie svedky v marockych horach....ci chudaka Salopeka Tomislava💦 Naco pllytvas energiou na ich obhajobu❓🔺pridu, zoberu si, co chcu... dostanu davky a 3 svet prenesu do Pariza, do Londonistanu, do Malmo... Ti sa vedia o seba postarat, ty sa staraj o seba, Iryna nebola rasistka a aj tak dopadla. Sadnut si v🚃 pred oppicu... 💥
@ahhola zena, tvoja mentalna kapacita je kde? Kde ja koho obhajujem? Ja pisem, ze to mohol urobit aj psychopaticky beloch. Tak ako Brejvik v Norsku. Idem teraz pisat, kvoli jednemu teroristovi, ze vsetci nori su teroristi? Alebo masovy vrah Rigo, ze vsetci romovia su masovi vrahovia?
Ty fakt myslis, ze ja tu niekoho obhajujem? Ja vysvetlujem, ze za cin jednotlivca nie je zodpovedny cely narod, rasa, viera. Ale ako vidim, toto sa neda vysvetlit tebe a "pokojdusovym" matkam roka. Skoda.
Fuj, zeny, ze sa nehanbite. To aj vlastne deti vediete k nasiliu, rasizmu a zlu? Dufam, ze sa z toho aspon vyspovedate, vy poboznice. Clovek, ktory zabil to dievca v metre, bol v prvom rade vazne psychicky chory. Rovnako ako u nas vrah zo Zamockej, ci Samuel, ktory zabijal na gymnaziu a mnohi dalsi. Nema to nic spolocne s rasou, narodnostou, ani vierovyznanim. Je to fatalne zlyhanie jednotlivca, systemu a spolocnosti.
@kp7333 vidis, a tieto zeny toto nedokazu pochopit. A kvoli takymto je nas cely stat v riti. Najdu si nepriatela a idu si na nom vyvrsovat svoje frustracie🫤
@kp7333 vidis, a tieto zeny toto nedokazu pochopit. A kvoli takymto je nas cely stat v riti. Najdu si nepriatela a idu si na nom vyvrsovat svoje frustracie🫤
@anonym_autor mimochodom, na vychod od nas zomieraju denne take Iriny rukou vrahov riadenych tym najvacsim psychopatom. To je momentalne pre nas najvacsia hrozba.

@anonym_autor Je to sranda, ako ta drazdi, vyvadza z rovnovahy, vyjadrenie normalnej, vzdelanej, kulturnej sukmenovky... treba ju upratat, dat do basy alebo aspon cenzurovat.
Ale ked by ti niekto pobehoval s macetou po zahrade, vykakal sa ti do stredu obyvacky a znasilnil ti dceru, tak to je v poho, on za to nemoze on tu moze chudacik s nami ostat a vy homofobni susedia s vami tiez do basy, ked sa vam ten dobry clovek v mojej zahrade nepozdava.
@oliolijanka ty tiež nechápeš o čom je ten príspevok? Je ti dúfam jasne, že ten černoch nebol imigrant ani moslim a nikto ho tu neospravedlňuje? Absolútne nechápem čo má spoločné s tým behajuci sused s mačetou po záhrade..