Nefungujúca DM aplikácia a webstránka
Zdravím. Nemá prosím niekto podobný problém? Už asi 2 dni sa neviem dostať na ich webstránku a aplikácia tiež v kuse vypisuje nejakú chybu. Dovolala som sa im cez zákaznícku linku, mali sa pozrieť na problém (vraj už sa viacerí sťažovali) ale zatiaľ žiadna zmena teda.
@koniarova ešte veru nie lebo mi nefunguje ani webová stránka...🤷♀️ normálne otváram hocijaké stránky ale táto sa nedá.
@koniarova okej...skúsila...problém pretrváva, odinštalovala a znovu stiahla... nedá sa mi prihlásiť, ukazuje nejakú chybu
@palomablanca choď tu do dm skupiny.
Jedna kočka tam napísala čo treba urobiť
@maca1984 ďakujem, skúsim
@maca1984 má nejaký špeciálny názov tá skupina prosím?
@maca1984 ďakujem krásne, u som to našla, žiaľ na mojom telefóne to tak neviem spraviť. Najlepšie je že volám aj na zákaznícku linku a vraj to môže byť ojedinelý problém...čiže oni s tým nič nespravia, im všetko funguje ako má
@palomablanca Naozaj "skvelé ". Vedia o tom a nič s tým neurobia. Im môže fungovať, ale čo z toho keď zákazníkom nefunguje ?
To už aby bol každý itčkar a sám si pomohol 🙈
@maca1984 vraj problém bude v mojom telefóne resp. len s niektorými telefónmi...mám im napísať mail... a stále dookola tvrdila že nikto sa im ešte nesťažoval..reku nehovorte mi to, viem o tom svoje. Zaujímavé že všetky webové stránky mi fungujú, len tá ich nie... inak v Google play mi píše ze "beta verzia je plná" možno kvôli tomu máme ten problém.
@maca1984 takto
@palomablanca vsetko funguje
Urobila som aj objednavku
@taktotedanie áno, ďakujem, už aj mne.

Mne ide. Skúsila si odinštalovať a potom znovu stiahnuť?