icon

Nefungujúca DM aplikácia a webstránka

palomablanca
4. mar 2025

Zdravím. Nemá prosím niekto podobný problém? Už asi 2 dni sa neviem dostať na ich webstránku a aplikácia tiež v kuse vypisuje nejakú chybu. Dovolala som sa im cez zákaznícku linku, mali sa pozrieť na problém (vraj už sa viacerí sťažovali) ale zatiaľ žiadna zmena teda.

koniarova
4. mar 2025

Mne ide. Skúsila si odinštalovať a potom znovu stiahnuť?

palomablanca
autor
4. mar 2025

@koniarova ešte veru nie lebo mi nefunguje ani webová stránka...🤷‍♀️ normálne otváram hocijaké stránky ale táto sa nedá.

palomablanca
autor
4. mar 2025

@koniarova okej...skúsila...problém pretrváva, odinštalovala a znovu stiahla... nedá sa mi prihlásiť, ukazuje nejakú chybu

maca1984
5. mar 2025

@palomablanca choď tu do dm skupiny.
Jedna kočka tam napísala čo treba urobiť

palomablanca
autor
5. mar 2025

@maca1984 ďakujem, skúsim

palomablanca
autor
5. mar 2025

@maca1984 má nejaký špeciálny názov tá skupina prosím?

palomablanca
autor
5. mar 2025

@maca1984 ďakujem krásne, u som to našla, žiaľ na mojom telefóne to tak neviem spraviť. Najlepšie je že volám aj na zákaznícku linku a vraj to môže byť ojedinelý problém...čiže oni s tým nič nespravia, im všetko funguje ako má

maca1984
5. mar 2025

@palomablanca Naozaj "skvelé ". Vedia o tom a nič s tým neurobia. Im môže fungovať, ale čo z toho keď zákazníkom nefunguje ?
To už aby bol každý itčkar a sám si pomohol 🙈

palomablanca
autor
5. mar 2025

@maca1984 vraj problém bude v mojom telefóne resp. len s niektorými telefónmi...mám im napísať mail... a stále dookola tvrdila že nikto sa im ešte nesťažoval..reku nehovorte mi to, viem o tom svoje. Zaujímavé že všetky webové stránky mi fungujú, len tá ich nie... inak v Google play mi píše ze "beta verzia je plná" možno kvôli tomu máme ten problém.

palomablanca
autor
5. mar 2025

@maca1984 takto

taktotedanie
6. mar 2025

@palomablanca vsetko funguje
Urobila som aj objednavku

palomablanca
autor
6. mar 2025

@taktotedanie áno, ďakujem, už aj mne.