Netflix - Jeffrey Dahmer - skutočná udalosť
Ahojte, pozerali ste niekto tento seriál ? Ja ho mám akurát rozpozeraný, som momentálne na 4.časti a mňa by zaujímalo čo sa stalo s Jeffrey sestrou…. Lebo v prvej alebo druhej časti raz ukázali v ich dome plačúce dieťa v ohrádke ked on prišiel zo školy domov,vyzeralo ako dievčatko a potom už viac ho neukázali.. iba jeho rodičov a babku… nenašla som ani nič na nete, ďakujem…
Ja som videla len 2 časti, ale čo viem, mal mladšieho brata a po rozvode rodičov sa aj deti rozdelili. Mldsi brat bol s mamou
Mladsi brat, David. Po rozvode ostao s matkou. Ked sa casom prevalil skandal o jeho bratovi, si zmenil meno a uplne sa odstrihol od rodiny, nikto nevie o nom nic.
Dakujeem, tak toto som netušila, ja som si myslela, ze v seriály bolo dievčatko 🙈 ale bol to riadne zvrátený človek, neskutočné aké zverstvá dokázal spraviť a tá polícia,hrozné niečo…
zas ked si to vezmeš z toho psychologicého hľadiska - ono to aj v seriály je opisované - bol dieťa, túžil po matke, otcovi, milujúcej rodine - matka na liekoch, neustále hádky, odmietanie, nakoniec matka odišla... jedno dieťa vzala, druhé tam nechala.. opäť ostal opustený..
proste práve na tých sériových vrahoch môžeme vidieť ako môže detstvo ovplyvniť celý ďalší život a osobnosť človeka...
on potom aj počas výsluchov povedal, že proste on si ich aj nechával, lebo chcel, aby s ním ostali, aby už nikdy neodišli, mať ich pri sebe, cítiť ich.. (neviem či to bolo v seriály, to viem z originál vyšetrovaní) aj ked si vyrábal tých zombies - aby nedokázali myslieť samostatne, aby nemohli od neho odísť, aby bez neho nemohli žiť...
proste od detstva nemal naplnenú túto túžbu a plnil si to takto... ale tá polícia fakt.. hrozné.. človek by až tomu neveril
@veronika3110 co bolo prosim s tou policiou?
@petulda333 dahmerova suseda im veľakrát volala - sťažovala sa na smrad, krik a prosby o pomoc.. stále povedali zw niekoho pošlú a nikto neprišiel, nikto to neskontroloval..
alebo malého 14r chlapca zobrala tá suseda vonku a zavolala policajtov.. dahmer vtedy odišiel a keď aa vrátil a oni ho vonku čakali, tak povedal, že už je dospelý a že je len opitý a je to jeho priateľ… polícia nič neoverila, nechala ho s tým chlapcom naspäť odísť do bytu no a tam ho už zabil..proste černochom neverili a keďže on žil v černošskom byte akoby, tak tam veľmi polícia nechodila, takze si mohol robiť akoby čo chcel
@veronika3110 ano,to o tom 14r som citala. Och,hrozne nieco
@veronika3110 a dakujem
@veronika3110 áno to máš pravdu, detstvo veľmi ovplyvní to,kým sme dnes…dieťa ktoré je v zlej rodine (v rodine tyranov,alkoholikov, psychopatov,atď…) ma vysokú pravdepodobnosť, že v dospelosti bude žiť rovnako…. Buď to ten človek úplne otočí a povie si,že on takto žiť nebude ako jeho rodičia a nebude tak vychovávať svoje deti, alebo sa tomu poddá a zle to dopadne ☹️
@veronika3110 včera som stihla pozriet časť o tom hluchom mužovi, strašne mi prišlo ľúto,že ho zabil 😢

Ahoj, bol to chlapec, keď sa rodičia rozviedli a matka odišla, vzala aj jeho. Potom ho už viac tuším nespomínali, iba raz, keď si po prevalení všetko dával Jeffreyho otec za vinu, že to kvôli nemu je taký a že po ňom podedil gény .. tak jeho priateľka spomenula, že jeho gény má aj jeho druhý syn a ten je úplne v poriadku.