icon

Obdiv k rozumnej žene s logickým myslením

11. sep 2025

Krásny deň. Ja už to musím napísať a dostať zo seba von.
Pani VIESTTA to je tak rozumná ženská,ja som na ňu normálne pyšná. Rada čítam jej komentáre,ona vie tak dobre odpovedať. Vecne, stručne,logicky. Skrátka normálna inteligentná žena ktorá používa zdravý rozum! Veľa žien by si z nej malo brať príklad.
To je všetko ❤️

anonym_b1115e
12. sep 2025
@viestta

@nyusika damy ta spominaju

@viestta dakujeme, tak baby a o chvilu to pride 😄

alyson29
12. sep 2025
@viestta

@nyusika damy ta spominaju

@viestta však jej rovno založ diskusiu, tu sa nejak často zakladajú na druhých 😄

anonym_b27473
12. sep 2025
@viestta

@anonym_e6c35a ano, teraz som docitala. Niektore konstrukty su zabavne, niektore prispevky poucne, ale nemam povinnost sa ani branit, ani vam vase nazory vyvracat. Myslite si o mne co len chcete, ako som uz vyssie napisala nemam ambiciu zavdacit sa kazdemu. Kazdy ma pravo napisat svoj nazor na mna a aj ten neprijemny. Je uz len na mne ako to spracujem.

@viestta však si aj myslíme 😉 a dufam, že máš sebareflexiu a niečo si z tých komentárov aj odnesies

anonym_b27473
12. sep 2025
@anonym_b1115e

@viestta dakujeme, tak baby a o chvilu to pride 😄

@anonym_b1115e to uz viestta potrebuje odviesť pozornost od seba 😂

anonym_0b16a0
12. sep 2025
@alyson29

@viestta však jej rovno založ diskusiu, tu sa nejak často zakladajú na druhých 😄

@alyson29 zbytočné spamovanie fóra pochlebovačmi...

morpheuss
12. sep 2025

Modrý Koník je známy tým, že z nevinnej témy sa vykľuje toxická diskusia plná hejtu a nenávisti. Táto téma však ide o riadny kus dopredu... Je to diskusia len o hejte a nenávisti.. proste, poďme sa vyhejtovať, lebo v iných témach si na to zbytočne musíme hľadať dôvody. A keď je od toho nejaká diskutérka ušetrená, tagnime ju a privolajme ju sem, lebo veď hejtu nikdy nie je dosť... ach ženy, ženy...

anonym_b27473
12. sep 2025
@morpheuss

Modrý Koník je známy tým, že z nevinnej témy sa vykľuje toxická diskusia plná hejtu a nenávisti. Táto téma však ide o riadny kus dopredu... Je to diskusia len o hejte a nenávisti.. proste, poďme sa vyhejtovať, lebo v iných témach si na to zbytočne musíme hľadať dôvody. A keď je od toho nejaká diskutérka ušetrená, tagnime ju a privolajme ju sem, lebo veď hejtu nikdy nie je dosť... ach ženy, ženy...

@morpheuss však hádam tu v tom viestta nebude sama, musí si privolať niekoho koho zhejtuju este viac nez ju

viestta
12. sep 2025
@alyson29

@alyson29 preco by som zakladala? Ja nemam potrebu. Bola som len ustretova, ked vyvstala taka poziadavka, tek preco im to neulahcit.

slovakboy
12. sep 2025

@anonym_autor Myslím, že keď
@viestta vyhrala anketu a stojí niekomu na založenie témy, tak je to určite inšpiratívna dáma. A keď niekto inšpiruje, automaticky má aj nepriateľov. Určité percento neprajníkov je znak, že to robí dobre. Mne sa páči jej jednoduchosť, stručnosť, priamosť. Nezaobaľuje veci. A to môže niekomu ubližovať. Netreba brať všetko osobne, Veď nemusi ani ona mať vždy pravdu. Ale aj môže.

morpheuss
12. sep 2025
@anonym_b27473

@morpheuss však hádam tu v tom viestta nebude sama, musí si privolať niekoho koho zhejtuju este viac nez ju

@anonym_b27473 akože, ešte šťastie, že ste krásne a máte vagínu, inak by sme to s vami asi nevydržali...

minenkaa
12. sep 2025

Toto tu už je uplne bezhlavý hon na čarodejnice a ako aj kedysi to bolo choré , teraz je to rovnaké
A ako kedysi to robili ty čo si mysleli ,že sú lepší ako ostatní,tak aj teraz je to rovnaké ,vlastne kedysi sa Páni čo to robili bili hrdo do pŕs verejne,teraz to robi každý rad anonymne

anonym_e6c35a
12. sep 2025
@minenkaa

Toto tu už je uplne bezhlavý hon na čarodejnice a ako aj kedysi to bolo choré , teraz je to rovnaké
A ako kedysi to robili ty čo si mysleli ,že sú lepší ako ostatní,tak aj teraz je to rovnaké ,vlastne kedysi sa Páni čo to robili bili hrdo do pŕs verejne,teraz to robi každý rad anonymne

@minenkaa len jej nadstavujú zrkadlo.

minenkaa
12. sep 2025
@anonym_e6c35a

@minenkaa len jej nadstavujú zrkadlo.

@anonym_e6c35a nadstavenie zrkadla je ,ked dám príklad a nie všeobecne nadavanie

anonym_e6c35a
12. sep 2025
@minenkaa

@anonym_e6c35a nadstavenie zrkadla je ,ked dám príklad a nie všeobecne nadavanie

@minenkaa nadstavenie zrkadla je, ak sa k danej osobe správaš rovnako ako ona k tebe.

minenkaa
12. sep 2025
@anonym_e6c35a

@minenkaa nadstavenie zrkadla je, ak sa k danej osobe správaš rovnako ako ona k tebe.

@anonym_e6c35a ale urcite nie v tejto anonymnej diskusii,ti môžeš v osobnom strete

anonym_0b16a0
12. sep 2025
@anonym_e6c35a

@anonym_e6c35a nemajú žalúdky na to ochutnať vlastnú medicínu. Oni môžu, my nie... 🙃

viestta
12. sep 2025
@anonym_0b16a0

@anonym_e6c35a nemajú žalúdky na to ochutnať vlastnú medicínu. Oni môžu, my nie... 🙃

@anonym_0b16a0 kludne mozes aj ty, ja ti v tom branit nebudem

anonym_b1115e
12. sep 2025

Ktora zena by sa este tak hnusne dokazala spravat ako nyusika, aby jej nastavila zrkadlo? Podla mna ziadna. Aj z tohto si ona nic nevezme. Ona je kralovna a my sme pre nu, len take uboziacky 😄. Tak akurat sa tu zabavime na jej arogancii, a tym to hasne.

anonym_e6c35a
12. sep 2025
@minenkaa

@anonym_e6c35a ale urcite nie v tejto anonymnej diskusii,ti môžeš v osobnom strete

@minenkaa prečo nie, ako sa ona vyjadruje v príspevkoch, môžu sa rovnako vyjadrovať diskutujúci, dokonca bolo spomenuté, že ich má veľa vymazaných kvôli nevhodnému vyjadrovaniu.

minenkaa
12. sep 2025
@anonym_e6c35a

@minenkaa prečo nie, ako sa ona vyjadruje v príspevkoch, môžu sa rovnako vyjadrovať diskutujúci, dokonca bolo spomenuté, že ich má veľa vymazaných kvôli nevhodnému vyjadrovaniu.

@anonym_e6c35a zas všeobecne

anonym_e6c35a
12. sep 2025
@minenkaa

@anonym_e6c35a zas všeobecne

@minenkaa alibistická odpoveď, iné som od teba ani nečakala.

minenkaa
12. sep 2025
@anonym_e6c35a

@minenkaa alibistická odpoveď, iné som od teba ani nečakala.

@anonym_e6c35a prosim?

alesto
Autor odpoveď zmazal
earlgrey
12. sep 2025

Aj o mne nech je diskusiaaaa prosíííím 😁😁😁

anonym_b1115e
12. sep 2025
@earlgrey

@earlgrey To najprv musis byt arogantna v kazdej diskusii, namyslat si o sebe, aka si dokonala a krasna, a vsetci su hlupi, a nesiahaju ti ani po clenky atd. Az potom 😄.

morpheuss
12. sep 2025
@earlgrey

@earlgrey ty si nezaslúžiš, lebo v poslednom čase to tu dosť flákaš... to si ako predstavuješ zanedbávať virtuálny život na modrom koníku a užívať si radšej realitu tam von??? Hanba ti!

moonlight1210
12. sep 2025
@earlgrey

@earlgrey musia ti zalozit tvoji obdivovatelia. Popros muzske osadenstvo o podporu. 🙂

earlgrey
12. sep 2025
@anonym_b1115e

@earlgrey To najprv musis byt arogantna v kazdej diskusii, namyslat si o sebe, aka si dokonala a krasna, a vsetci su hlupi, a nesiahaju ti ani po clenky atd. Az potom 😄.

@anonym_b1115e veď už som to skúšala veľakrát 😂

anonym_b1115e
12. sep 2025
@earlgrey

@anonym_b1115e veď už som to skúšala veľakrát 😂

@earlgrey Slabo si skusala, musis sa viac snazit, viac zhadzovat kazdeho 😄.

earlgrey
12. sep 2025
@morpheuss

@earlgrey ty si nezaslúžiš, lebo v poslednom čase to tu dosť flákaš... to si ako predstavuješ zanedbávať virtuálny život na modrom koníku a užívať si radšej realitu tam von??? Hanba ti!

@morpheuss Láska! keby si len vedel...🥹